ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 28-5-2012.

Το σκηνικό του χάους και της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού είναι αριστοτεχνικά στημένο. Το άπλωμα της απελπισίας και του εκβιασμού συντελείται με την απόλυτη και συνειδητή συμμετοχή ολόκληρου του νεοταξικού φάσματος εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές τάχα, ευρωπαϊστές και λαϊκιστές επιτηδευμένοι, άπαντες έχουν ανοικτούς διαύλους με τους τοκογλύφους και παγκοσμιοποιητές τυράννους.

Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που μας περιτριγυρίζουν πρέπει να γνωρίζουν πως τα σχέδια πολιτικής ανωμαλίας που έχουν επεξεργαστεί από κοινού δεν θα τους σώσουν. Και η Ελλάς δεν πρόκειται να σωριαστεί σε ερείπια όπως το επιθυμούν. Οι ζωές των Ελλήνων που έχουν χαθεί από τους λαθρομετανάστες και τις αυτοκτονίες θα αποδοθούν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς τού ξεπουλήματος της πατρίδος ως πράξεις εσχάτης προδοσίας στο ίδιο κατηγορητήριο για την οικονομική εξαθλίωση και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Η τοποθέτηση του βασικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλάφα στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα στο ζήτημα των αμυντικών εξοπλισμών της χώρας όχι μόνο δεν αποτελεί έκπληξη αλλά σηματοδοτεί τον βασικό πυρήνα σκέψης ολόκληρου του επικίνδυνου πολιτικού συστήματος. Είπε λοιπόν ο «εθνοπατέρας» του κόμματος της πολλαπλά πριμοδοτούμενης επικοινωνιακά νεοταξικής και δήθεν αντιμνημονιακής Αριστεράς ότι το κόμμα του θα περικόψει ισχυρότατα τις αμυντικές δαπάνες, ενώ ερωτώμενος για τον τρόπο αντιμετώπισης του τουρκικού κινδύνου απάντησε επίμονα ότι θα το ρισκάρουν!

Όλα τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού κατηγορούν τον Ελληνικό Εθνικισμό, ενώ όταν στριμώχνονται από την αγανάκτηση του ελληνικού λαού σπεύδουν να αντιμετωπίσουν τάχα τα αληθινά προβλήματα υπό τον φόβο στερήσεως εκλογικής δύναμης. Γιατί οι επαγγελματίες της πολιτικής αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό ως ψηφομάζα και τίποτα άλλο.

Και έτσι όταν είδαν στην Πάτρα την αντίδραση των κατοίκων μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του συμπατριώτη μας από τους Αφγανούς λαθρομετανάστες και απέτυχαν να στιγματίσουν την ορθή συμπεριφορά συμπαράστασης των χρυσαυγιτών της περιοχής στους κατοίκους, άδειασαν το εργοστάσιο – κατάλυμα της παρανομίας, την πάλαι ποτέ ένδοξη Πειραϊκή Πατραϊκή και μετέφεραν τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα! Με την άκρα αριστερά να υπερασπίζεται τον ταξικό λαθρομεταναστευτικό αδερφό της που πιάσανε οι δυνάμεις καταστολής.   

Όμως το πρόβλημα δεν λύνεται όταν το κρύβεις κάτω από το χαλί και τα διάφορα κέντρα υποδοχής των παρανόμων. Άλλη μια μεγάλη πρωτοτυπία του συστήματος. Η υποδοχή κι όχι η αποβολή των λαθρομεταναστών. Όμως τα περιστατικά φουντώνουν. Όπως η είσοδος κάποιων άλλων λαθρεποίκων σε ένα σπίτι στην Άρτα οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον πατέρα, τον έδεσαν και στη συνέχεια βίασαν μπροστά του την κόρη του. Και παράλληλα συνεχίζονται οι αυτοκτονίες Ελλήνων, όπως του 60χρονου στο Περιστέρι που αυτοκτόνησε σε ένα παγκάκι λίγα μέτρα από μια παιδική χαρά κόβοντας τις φλέβες του ή της 90χρονης μάνας και του 60χρονου γιου που πέσανε από ύψος στο κενό στο Μεταξουργείο. Με τις αυτοκτονίες να έχουν υπερβεί τις 2000!

Την ίδια στιγμή το γαϊτανάκι της ποδηγέτησης του λαού μας για την ανάδειξη βολικής αριστεροσοσιαλφιλεύθερης κυβέρνησης με τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας συνεχίζεται από τα γεράκια του νεοταξισμού. Η Deutsche Bank μας προτείνει την ελληνική έκδοση του ευρώ, το λεγόμενο Geuro. Η γερμανική τράπεζα μας προτείνει να εκδώσουμε υποσχετικές προς τους πιστωτές φτάνοντας σε ένα νέο νόμισμα για τις εσωτερικές συναλλαγές και την ισοτιμία του σε ευρώ για τις εξωτερικές. Με την προϋπόθεση ότι η τρόικα θα μας δίνει χρήμα μονάχα για το χρέος και τις τράπεζες κι όχι για τις πρωτογενείς δαπάνες του δημοσίου.

Μα τα μνημόνια ούτως ή άλλως έχουν συναφθεί με τη σύμφωνη γνώμη των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μονάχα για να δεσμεύσουν την Ελλάδα στους τοκογλύφους και να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Και το BBC μας λέει το αυτονόητο, πως αν η Ελλάς σταματήσει να εξυπηρετεί το επαχθές χρέος δεν χρειάζεται καμία βοήθεια για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Το γερμανικό περιοδικό Focus παρουσιάζει σε άρθρο υπό τον τίτλο «φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» τις σχετικές δηλώσεις του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης των θεσμών. Το ίδιο περιοδικό παρουσιάζει τις θέσεις κάποιων παραγόντων του Βερολίνου πως πρέπει να αφεθεί η Ελλάδα να καταρρεύσει αν δεν συνεργαστεί. Αν δεν βγάλει δηλαδή κυβέρνηση δωσίλογων. Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal προτείνει την είσοδο της Τουρκίας στην ευρωζώνη μόλις βγει η Ελλάδα για αναζωογόνηση. Και το ΔΝΤ ζητάει κυβέρνηση «εποικοδομητικού διαλόγου», όταν όλοι μαζί τάζουν ανάπτυξη με παράλληλη όμως τήρηση των μέτρων φτωχοποίησης.

Στο μεταξύ το υπουργείο οικονομικών παρουσιάζει έλλειμμα εσόδων περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ αθετώντας τις πληρωμές του προς τους προμηθευτές και οι εφορίες προχωράνε στην πρόσκληση φορολογουμένων για την τακτοποίηση των χρεών τους σε δόσεις επί την απειλή κατασχέσεως μισθών, ενοικίων και ακινήτων. Και οι κομματικοί εκφραστές του ντόπιου νεοταξισμού, από δεξιά έως αριστερά, μιλάνε για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και την ουσιαστική αποδοχή του φτιαχτού χρέους.

Το καθεστώς των ανθελλήνων θα τελειώσει οριστικά. Οι Έλληνες δεν επιλέγουν τυράννους. Οι Έλληνες επιλέγουν συνειδητά τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό χτίζοντας την Ελλάδα της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής ευημερίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: