ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


ΑΘΗΝΑ 18-5-2012.

Η μεγαλοσύνη ενός έθνους είναι σύνθετη υπόθεση. Είναι οι περασμένες ένδοξες στιγμές που έχουν αφήσει ζωηρό το ίχνος τους μέσα από τα γραπτά των σοφών και τα μνημεία της τέχνης και της πολεμικής αρετής του λαού. Είναι το παρόν που όσο κι αν διέρχεται κρίση πολιτικής και ήθους, δεν παύει να εκπροσωπείται από τον συγκαιρινό λαό που διαθέτει στις φλέβες το ίδιο ελληνικό αίμα και στο νου την ίδια γόνιμη σκέψη που γέννησε κοσμοκρατορίες, πολιτισμό και φιλοσοφία.

Είναι ο ελληνικός λαός που δίνει πνοή βιολογικής συνέχειας στη Φυλή μας αναζητώντας την οδό της νέας ελληνικής δημιουργίας για την ευημερία, την αξιοπρέπεια και την ανάκτηση των ελληνικών πρωτείων σε έναν κόσμο που βυθίζεται στην ανυποληψία και την νεοταξική υποταγή. Το Ελληνικό Έθνος, αυθεντικά μεγάλο στην αξιοσύνη των ανθρώπων του αλλά παραδομένο στα χέρια μικρών και ολέθριων ανθρώπων, πρέπει να φροντίσει την ανέλιξη της Φυλής μας μέσα από τη θωράκιση της νέας γενιάς Ελλήνων με τα εφόδια ενός λαμπρού μέλλοντος.

Διερχόμαστε σήμερα το πλέον κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας μας ως λαός. Δίνουμε έναν αγώνα για την κατάκτηση ελληνικής ζωής και την επαναφορά στο δρόμο της ακμής όταν είμαστε αντιμέτωποι με την προσπάθεια των μικρών ελληνόφωνων και των δυνατών μισελλήνων να μας επιβάλλουν την καταβύθιση στην απόλυτη παρακμή του ανακατώματος και της ταραχής μες στην κοινωνία μας. Ουδείς πιστεύει ότι ο πολιτικαντισμός πάσης καθεστωτικής υφής θέλει να φέρει ελληνική εξουσία και δημιουργική σύνθεση των δυνάμεων του λαού μας. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι μνημονιακοί κάνουν πλάτες στην «αντιμνημονιακή» αριστερά αφού ζητούμενο του νεοταξικού συρφετού είναι ο τελειωτικός χαμός της Ελλάδος ως άδειο κουφάρι.

Και έτσι λοιπόν όπως φτάνουμε στο τελικό στάδιο της καθάρσεως στα ελληνικά πράγματα, είναι απόφαση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στις ελληνικές αξίες του πατριωτισμού και της νέας ελληνικής γέννας σε ψυχές και πολιτισμό να απελευθερώσουμε την έως χθες φυλακισμένη εθνική μας συνείδηση. Είναι η Πίστη που φωλιάζει μέσα μας ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να παραμείνει άλλο πια στην άκρη του μηδενισμού να περιμένει την ισοπέδωση και την αφομοίωση της παγκοσμιοποιημένης πλημμυρίδας και της πολυπολιτισμικής ερημώσεως.

Και η απάντηση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, του Φρουρού της Πατρίδος και της Φωνής του Έθνους, είναι η εξάπλωση του πνεύματος της αντρειοσύνης και της Μεγάλης Ελλάδος στις διεργασίες πρώτα από όλα για την ανασυγκρότηση του Ελληνικού Κράτους. Μια μεγάλη και δυνατή προσωπικότητα θα κρατήσει στο ξεκίνημα της ανόδου αλώβητη και καθαρή την ταυτότητα την εθνική και τη θρησκευτική. Θα παραμείνει Έλληνας που λατρεύει τη φυλετική του φύση και την πίστη στο Θεό. Είναι ο Έλληνας που θα ενσωματώσει στην ύπαρξή του από ένα κύτταρο της Ελλάδος και θα τσακίσει τον διεθνιστή βιαστή της φυσιογνωμίας μας.

Η δική μας οδός είναι η κατάκτηση της ελληνικής αυτοπεποίθησης. Είναι η πεποίθηση που εξάπλωνε ανάμεσα στον Ελληνισμό της εποχής του ο Ίων Δραγούμης πως καθείς εκ της λαϊκής μας κοινότητος είναι εκείνος που θα δώσει πνοή στο Γένος μας. Κάθε ένας εξ ημών θα γίνει δουλευτής και ξυπνητήρι των τεράστιων δυνατοτήτων μας που έως χθες είχαν αφεθεί στη χειμέρια νάρκη της σήψης. Τώρα πια θα πάρουμε τις αποφάσεις της ζωής μας στα χέρια και θα χτίσουμε βουλή και πολιτικό στρατηγείο ολότελα δικό μας. Κι όταν λέμε βουλή δεν εννοούμε το κτήριο αλλά την ενσωμάτωση της κοινωνικής επιθυμίας μέσα από τη διαβούλευση της καθημερινότητας ανάμεσα στον πολίτη και την Εθνική Πολιτεία.

Σκοπός μας είναι να επαναπατρίσουμε το ελληνικό πνεύμα και να επαναφέρουμε σε  χέρια ελληνικά ολάκερη την καθημερινότητα της Φυλής μας. Την Παιδεία, την Εργασία, την Τέχνη, την Εθνική Περιουσία, την Πολιτική. Το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος θα πάρει στα χέρια του την αποκλειστική κυριότητα της Διαπαιδαγώγησης, της Διανόησης  και της Παραγωγικότητας. Θα παράξουμε έναν νέο ολόδικό μας πολιτισμό στα γράμματα και τις τέχνες που θα διδάσκουν την υπεροχή της Φυλής με πυξίδα την αγάπη και την αφοσίωση στους δικούς μας ανθρώπους μακριά από τις δυτικότροπες και σιωνιστικές επιρροές.

Θα εργαστούμε για να επαναφέρουμε την ελληνική αισθητική του ηρωικού ήθους στις πόλεις και τα χωριά μας. Θα δώσουμε εργασία κι όχι δουλεία στον ελληνικό λαό. Θα ορθώσουμε Πολιτεία Ελληνική που θα διεκδικήσει Μεγάλη Ελλάδα με το Πνεύμα και με τη Δύναμη. Με την ευφυΐα και τη διεισδυτικότητα του ελληνικού οικονομικού δαιμόνιου και με την ισχύ των ιερών όπλων του ενδόξου ελληνικού στρατού που θα απελευθερώσει ελληνικές πατρίδες. Θα επιβάλλουμε την επικράτηση του Ελληνικού Δικαίου που αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη γης και αγαθών κι όχι τον επιβήτορα, ελληνόφωνο ή ξενόγλωσσο, λαθραίο ή νεοταξίτη, πολιτικάντη ή τοκογλύφο. Ο Ιδιοκτήτης του Ελληνικού Έθνους είναι ο Μαχητής του Ελληνικού Πατριωτισμού και ο Εκπολιτιστής της ανθρωπότητος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι ο διαπρύσιος κήρυκας μιας Μεγάλης Ελλάδος με έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Απέναντι στο χάος του πολιτικαντισμού, του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης θα ορθώσουμε το ανάστημα της Ελληνικής Δημιουργίας και Ισχύος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: