ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ


ΑΘΗΝΑ 11-5-2012.

Η ιστορία και η γεωπολιτική έχουν δώσει ένα κρίσιμο ραντεβού τη στιγμή ακριβώς που το παγκόσμιο ενδιαφέρον στρέφεται στην αυλή της Ελλάδος. Είναι μια σοβαρή και μείζονος ενδιαφέροντος συνάντηση για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ελλάς οφείλει να πετάξει άμεσα από πάνω της τις κηλίδες των γραικύλων πολιτικάντηδων και τους ίδιους δια παντός. Άμεσα χωρίς χρονοτριβή. Είναι η ώρα να αναλάβουμε τον ιστορικό μας ρόλο και να ανταποκριθούμε στο μοναδικό μας χρέος έναντι των παλαιότερων και των επερχόμενων γενεών Ελλήνων που περνάει μέσα από τον ελληνικό έλεγχο της Χερσονήσου του Αίμου και τη συντριβή της Τουρκίας.

Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η Ελλάς πρέπει να υποστηρίξει ολοθέρμως τον κατακερματισμό της Τουρκίας. Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι το εθνικό συμφέρον και η ιστορική δικαιοσύνη αφού τα εθνικά μας δικαιώματα στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες είναι αδιαπραγμάτευτα και η περιοχή μας δεν σηκώνει τη συνύπαρξη δύο λαών με απαιτήσεις επί του ιδίου γεωγραφικού χώρου. Κατά συνέπεια ο κλέφτης τουρκομογγόλος πρέπει να τιμωρηθεί αμείλικτα για να μη σηκώσει ξανά ποτέ κεφάλι και ο ιδιοκτήτης Έλληνας να πάρει πίσω διπλά και τρίδιπλα τα εθνικά του εδάφη.

Ο δεύτερος λόγος που επιβάλλει την επιθετική και κατασταλτική πολιτική στο εθνικό μας ζήτημα είναι το γεγονός ότι η Τουρκία σέρνει δίπλα και πίσω της κάθε άλλο ανθελληνικό και όμοιο με τον εαυτό της σκουπίδι. Από τον νεοταξισμό που την διατάζει μέχρι τα γειτονικά τής πατρίδος μας κρατικά σκυλάκια της. Αν λοιπόν η Πατρίδα μας φροντίσει να ευνοήσει πολιτικά την φαγωμάρα ανάμεσα στην τουρκική προκλητικότητα και την σιωνιστική εξουσιαστική βουλιμία, τότε οι θρασείς διεκδικητές ελληνικής γης και δολοφόνοι Ελλήνων θα πάρουν μαζί τους στο χαμό ολόκληρη την ανθελληνική σπορά και τις κρατικές κακοπλασίες της.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κεκαλυμμένη προδοσία που προωθήθηκε ως τερατόμορφη ελληνοτουρκική προσέγγιση δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την εξουδετέρωση των ελληνικών πλεονεκτημάτων και την προετοιμασία της νομοτελειακής σύγκρουσης. Η ιερόσυλη αντεθνική πολιτική που έως σήμερα ακολουθείτο από το καθεστωτικό συρφετό των γραικύλων πολιτικάντηδων αγνοεί εσκεμμένα τη συνύπαρξη της Τουρκίας με τον υποτιθέμενο σύμμαχο εκ της Εσπερίας ακόμη και τώρα που οι τουρκικοί εναγκαλισμοί με τον ισλαμικό παράγοντα γειτονικών της κρατών δημιουργούν τις κατάλληλες ευκαιρίες δημιουργίας ρήγματος εκ μέρους μας. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε ενεργητική και διεκδικητική πολιτική αποκόπτοντας τον νεοταξικό εναγκαλισμό και βάζοντας υπέρ μας τη Ρωσία στο παιχνίδι.

Όταν ένα έθνος διαθέτει στρατηγικό βάθος και σοβαρούς σκοπούς γεωπολιτικής ισχύος, δεν πλευρίζει τον εχθρό του και δεν ακολουθεί συμμαχική πολιτική στενών οριζόντων. Τσακίζει το κεφάλι του εχθρού χτίζοντας δημιουργική συμμαχική πολιτική ανοικτών οριζόντων. Δεν κλείνεις το παράθυρο στην εξωτερική πολιτική αφού οι τριβές των θεωρητικά φιλικών και των λιγότερο φιλικών χωρών σού δίνουν αέρα αντικειμενικότητας και παράλληλα αδυνατίζουν τους ανταγωνιστές σου. Η Ελλάς οφείλει να βαδίσει στην εθνική της ανασυγκρότηση ταχέως και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η μόνη οδός της επιτυχίας αφού προωθεί την απαραίτητη ενότητα των Ελλήνων και θέτει ως προτεραιότητα την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία που περνούν από την εξόντωση των εχθρών μας.

Η Πατρίδα μας οφείλει να επιλέξει αν θέλει να ζήσει μεγάλη και ισχυρή ή αν επιθυμεί να μηδενίσει τον μετρητή τού χρόνου της λεηλατημένη υπό τον οικονομικό και εν τέλει τον φυσικό και επομένως εθνικό υποσιτισμό της. Έχουμε μεγάλη ιστορία, έχουμε σπουδαίους νεκρούς που δώσανε για εμάς το αίμα τους, έχουμε περίσσευμα ικανών μαχητών της Φυλής μας και μια Εθνική Γη που είναι υπεραρκετή για να μας θρέψει και να καλλιεργήσει το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη Ελλάδα. Η Ελλάς αν θέλει να ζήσει πρέπει να πάρει απόφαση να σηκώσει το θεσπέσιο ανάστημά της και να πολεμήσει.

Η Τουρκία διάλεξε το θάνατό της. Κι εμείς πρέπει οπωσδήποτε να της τον προσφέρουμε και μάλιστα απλόχερα. Αυτή είναι η θέση του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού. Η επιλογή είναι ιστορική πραγματικότητα και η απόφαση να λάβει η Ελλάς το στέφανο του Δικαίου φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα του Θεού. Η Τουρκία είναι τυφλωμένη από το πάθος της. Εκβιάζει λένε τις πετρελαϊκές εταιρίες από Γαλλία, Ρωσία και Κίνα για να μην πριμοδοτήσουν τις έρευνες που επιθυμεί να διεξάγει η Κύπρος στα ενεργειακά της οικόπεδα προς τέρψη του «περιούσιου» νεοταξισμού που δεν θέλει όμως το τουρκικό οθωμανικό όνειρο.

Η Ελλάς έως τώρα απουσιάζει και σύρεται στα νεοταξικά καταγώγια των ψευτοευρωπαίων που τολμάνε, όντας ανθέλληνες και αντίχριστοι, να μας μιλούν για υποχωρητική αυτοσυγκράτηση. Και η Φυσική Αριστοκρατία του Ελληνικού Έθνους, οι Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για πόλεμο με τον Ρώσο να επιθεωρεί το πολεμικό πεδίο.

Η Ελλάς οδεύει σε διπλή ανάσταση, από πολιτικάντηδες και εχθρούς. Και η Ελληνική Αναγέννηση θα πραγματώσει τους πόθους τού Γένους μας. Η Μεγάλη Ελλάς του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα συντρίψει την Τουρκία γιατί το εγκρίνει ο Θεός και γιατί το θέλουν οι Έλληνες και η Ιστορική Δικαιοσύνη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: