ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 24-5-2012.

Το πολιτικό σύστημα που τυράννησε την Ελλάδα, την έγδυσε και την παρέδωσε στα γαμψά νύχια του νεοταξισμού έχει ουσιαστικά εκπνεύσει. Το έχει συνειδητοποιήσει πριν καν πάει σε εκλογές. Και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα γνωρίζει από την πλευρά του ότι η σωτηρία του Έθνους δεν θα έρθει από τις εκλογές και τις επιθυμίες των νεκροζώντανων συμβιβασμένων αλλά από την έγερση και τον εθνικό αγώνα των Ζωντανών Ελλήνων. Οι δε εκλογές, οι διαβουλεύσεις, οι δαιμονοποιήσεις των πατριωτών από τον παλαιοκομματισμό στο σύνολό του είναι ο συνασπισμός των προδοτών και των φθαρμένων ενάντια στην λογική του έθνους και τον ελληνικό λαό.  

Το προτεκτοράτο που αυτοαποκαλείται με θράσος «ελληνικό» κράτος έχει μετατραπεί διακηρυγμένα πλέον σε «συμμαχική» βάση της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Έχει στρατευτεί στη γραμμή του προσωρινού νικητή και οραματιστή της παγκόσμιας διακυβέρνησης νεοταξισμού ενάντια στον «ηττημένο» ελληνικό λαό, ενάντια δηλαδή στις δυνάμεις της καθημερινότητας που προασπίζονται πατρίδα και λαό.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του καθεστώτος επικαλούνται με θράσος το καλό της ελληνικής κοινωνίας όταν μάχονται τα μέλη αυτής της κοινωνίας, τους Έλληνες. Συσπειρώνονται γύρω από τους τοκογλύφους που τάζουν δάνεια αντί εθνικής γης εξουθενώνοντας τα έσχατα αποθέματα ελληνικής παραγωγής με το τουρκικό μαντρόσκυλο να μας απειλεί.

Οι ένοπλες δυνάμεις της πατρίδος μας είναι το μοναδικό ζωντανό κύτταρο της μισολιπόθυμης πολιτείας. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αστείρευτη ικανότητα της φυσικής αριστοκρατίας του ελληνικού έθνους καλύπτουν όλο το εύρος των ελληνικών συνόρων δίνοντας δυνατή απάντηση στους τουρκομογγόλους χωροφύλακες της παγκόσμιας τυραννίας.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο μοναδικός εταίρος των Ελλήνων που πιστεύουν στον Εθνικισμό και τον Πατριωτισμό, που πιστεύουν δηλαδή στην αφύπνιση του ανερχόμενου Ελληνισμού στο δρόμο για την αληθινή απελευθέρωση και την συντεταγμένη δημιουργία της δυνατής Ελλάδος με την εργασία όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την αυτοφυή ανάπτυξη του Εθνικού Κράτους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιστρατεύεται τον πολιτικό εσμό των χαμερπών υπάρξεων που λειτουργούν όπως λέει ο λαός μας με τρόπο τέτοιο σαν να έχουν βάλει στο σώμα και το νου ηλεκτρονικό τσιπάκι. Αυτό που σκοπεύουν να φέρουν στους Έλληνες μέσα από την ηλεκτρονική συναλλαγή των πάντων στην πολιτική διοίκηση.

Απέναντι στα πολιτικά βαμπίρ του καταρρέοντος καθεστώτος υπάρχει η μεγάλη υγιής λαϊκή βάση που απέναντι στο διεθνισμό και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας προτάσσει την διατήρηση της εθνοφυλετικής ταυτότητος, της ελληνικής αγοράς εργασίας, της ελληνικής περιουσίας και γης σε χέρια μονάχα ελληνικά για την ανάπτυξη πατρίδος και κοινωνίας κι όχι του παγκόσμιου υπερκράτους και των τραπεζών.

Είναι η ώρα των Ελλήνων που θέλουν να δουν τον μόχθο τους να αποκτάει σχήμα και αξία ανάπτυξης στη διάθεση της Ελλάδος. Η ώρα των Ελλήνων που θέλουν να δώσουν τη δική τους μάχη για την ελληνική σημαία και τη μεγαλοσύνη του Ελληνικού Έθνους. Είναι η ώρα των Ελλήνων που θέλουν πατριωτική ηγεσία των ικανότερων προσωπικοτήτων στο πλευρό του αιτούντος κοινωνική δικαιοσύνη λαού.

Είναι η στιγμή που τα ηνία της χώρας θέλουν χέρια ανθρώπων αποφασισμένων να προτάξουν το αίμα της φυλής ενάντια στο μελάνι των νεοταξικών υπονόμων. Τώρα πια βγαίνουν στο προσκήνιο οι Ζωντανοί Έλληνες που βροντοφωνάζουν το εθνικιστικό τους συναίσθημα και δεν παζαρεύουν την υποταγή του λαού στα ξένα συμφέροντα. Αξιώνουν τον υποσκελισμό των ανθελλήνων από το Ελληνικό Δίκαιο. Αξιώνουν μια ενεργή κοινωνία Ελλήνων γεμάτων θέληση για ζωή προκειμένου να συντρίψουν την πολιτική και κοινωνική αυτοκτονία του Ελληνισμού μας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η φωνή των αληθινά ελεύθερων Ελλήνων. Η πατρίδα μας δεν είναι σε καμία περίπτωση ελεύθερη. Αυτό το παραδέχονται πλέον ανοικτά οι πολιτικοί ολετήρες. Διότι ελεύθερος είναι αυτός που αυτοδιοικείται, αναπτύσσεται και μεγαλώνει ως πολιτική οντότητα. Όλες οι άλλες εκφράσεις του πολιτειακού βηματισμού είναι εκφράσεις δουλείας.

Ο Ζωντανός Έλληνας είναι αυτός που ορίζει την προσωπικότητά του. Εμείς δεν συναλλασσόμαστε με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας άρχουσας τάξης που διαλέγουν πόσο στενά ή χαλαρά θα είναι τα δεσμά του Ελληνισμού αλλά με τον ίδιο τον Ελληνισμό που ξέρει ότι για να ζήσει θα πολεμήσει πολιτικά ή όπως αλλιώς πρέπει προκειμένου να αυξηθεί η εργώδης ευημερία εντός των συνόρων και η εθνική ισχύς στις ζώνες των εθνικών μας συμφερόντων. Είναι δηλαδή εκείνος ο Έλληνας που παράγει και αυξάνει Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν που πρώτα από όλα εγέρθηκε είναι η εθνική συνείδηση και η κοινωνική αλληλεγγύη. Είναι το αυξημένο συναίσθημα της αυτοσυντήρησης και ο ισχυρός γενετικός κώδικας της ελληνικής υπερηφάνειας που έχουν δομηθεί σε ποταμούς θυσιών και ιστορικού μεγαλείου. Είναι η Ελλάδα που έκτισε κοινωνίες και πολιτισμούς που συνταιριάζει τους ποταμούς της θέλησης στην καρδιά του λαού μας που έως χθες ήταν φυλακισμένη.

Αυτήν την θέληση του λαού, αυτήν την έγερση των Ζωντανών Ελλήνων είναι που απελευθέρωσε ο Λαϊκός Εθνικισμός. Αυτοί είναι οι εταίροι, σύμμαχοι και εντολείς του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Γι’ αυτούς υπάρχουμε και μ’ αυτούς θα πορευτούμε είτε διά εκλογών είτε και κυρίως μες στην κοινωνία. Τα βαμπίρ και οι θαυμαστές τους δεν μας νοιάζουν. Είναι η ώρα των Επαναστατών της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: