ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 31-5-2012. 

Η Ελλάς έχει μια μακριά παράδοση αγώνων και θυσιών για την κατάκτηση της λευτεριάς, τη δημιουργία πολιτισμικής υπεροχής και την επίτευξη εθνικής ισχύος. Πρόκειται για μια παράδοση που στηρίχθηκε στο ανυποχώρητο αίτημα του λαού μας για προκοπή και ανάπτυξη με την προσφορά πολλές φορές ποταμών ελληνικού αίματος στο βωμό του υπέρτατου εθνικού σκοπού. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ποτέ δεν μας έλειψαν οι εχθροί που πολλές φορές εισχώρησαν εντός των συνόρων μας με ελληνικό προσωπείο μέχρι τις μέρες μας. Το δε προσωπείο φροντίζουν πάντα να το κοσμούν με δημοκρατικό ένδυμα.

Η δημοκρατία ωστόσο των πολιτικών μας αντιπάλων δεν συνοδεύεται ποτέ από το στοιχείο της μαχητικότητας και του μόχθου. Ανέκαθεν «ιδεολογία» της ήταν το τάξιμο. Ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί ψάχνει εκβιαστική τάχα σωτηρία υπό το βάρος του φτιαχτού χρέους. Και εκείνα τα εύπεπτα αλλά δανεικά και ουρανοκατέβατα που τάζει είναι ευημερία, ανθρωπισμός και ειρήνη.

Θαρρεί κανείς πως υπάρχει άνθρωπος και μάλιστα Έλληνας που έχει γεννηθεί για να μισεί έτσι και συμβαίνει να διαφωνεί μ’ αυτήν την άκαπνη και περίκλειστη, επομένως αστική δημοκρατία. Όμως η δική τους ευημερία επιτυγχάνεται με τη σκλαβιά του ξένου χρήματος, ο ανθρωπισμός με το κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης για μια ασύνορη ανθρωπότητα και η ειρήνη με την εθνική οπισθοχώρηση. Η δε επισφράγιση της δουλείας ονομάζεται εκλογές και το αποτέλεσμα δίνεται στο σκλάβο αν εκτελέσει όλες τις εντολές.

Όμως απέναντι στους ανθέλληνες με το ακροαριστερό πρόσωπο που χαίρονται με τις δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες, απέναντι από την ανύπαρκτη πολιτεία που θεάται ανίκανη τις αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων από την μεθοδευμένη και εισαγόμενη φτώχια, απέναντι από τους αρνητές του Έθνους χάριν της κοσμοπολίτικης νεοταξικής βοήθειας, υπάρχει η Ελλάς που βοά με όλη τη δύναμη της ψυχής της για τα απαράγραπτα δίκια της. Απέναντι στη σαπίλα και τον συμβιβασμό υπάρχει και εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα η επαναστατική φιλοσοφία του Εθνικοκοινωνισμού που γέννησε ο Έλληνας εξανθρωπιστής της οικουμένης στη Γη Μαρτύρων και Ηρώων που λέγεται Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η πολιτική ιδέα που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του Ελληνισμού στην πολιτειακή συγκρότηση και την πολιτική διοίκηση με γνώμονα την εργασία του πολίτη για την ενδυνάμωση του Έθνους και την κοινωνική συνοχή με ίδια μέσα. Ίδια μέσα στη ζωή του Ελληνικού Έθνους είναι οι εγγενείς δυνάμεις όπως αυτές συγκροτούνται από τους ανθρώπους της Φυλής μας, τους δικούς μας αναπτυξιακούς πόρους, την πρόταξη της φυσικής μας δυνάμεως όποτε αυτή απαιτηθεί, τη χάραξη και την επίμονη επίτευξη στόχων που υπηρετούν τα δικά μας εθνικά συμφέροντα κι όχι αυτά των κάθε λογής μισελλήνων.

Κι όταν εχθροί και αντίπαλοι προτάσσουν απέναντί μας το πρόσωπο του φιλειρηνιστή με τα δεσμά ανά χείρας, εμείς προτάσσουμε το πρόσωπο του πολεμιστή που με το δόρυ ανά χείρας κατακτά την λευτεριά. Γιατί την αληθινή ειρήνη τη φέρνει ο δυνατός που πρωτεύει στο πεδίο της τιμής κι όχι στο χρηματιστήριο των συναλλαγών. Τον ανθρωπισμό του ο Εθνικοκοινωνιστής τον αποδίδει σε κείνον που του δείχνει σεβασμό διότι αποτελεί τίτλο τιμής κι όχι πρόσκληση δυστυχίας. Και την ευημερία οι Έλληνες τη φτιάχνουν μοναχοί τους με το πνεύμα και τη δύναμη. Μοναδικά τους εφόδια έχουν ελληνικό αίμα, αξιοσύνη και πατριωτισμό.

Κι αυτούς τους Άξιους Έλληνες ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν τους εκλέγει. Που πάει να πει πως δεν τους αναδεικνύει το χρήμα, οι νεοταξικές εντολές, το κόμμα και η συστημική προπαγάνδα. Οι Εργάτες και Πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής αναδεικνύονται με το φιλότιμο, τη συνείδηση, την τήρηση των προγονικών εντολών, την πίστη στον λαό που ο Θεός μας χάρισε την ευτυχία να ανήκουμε. Ισχύς μας είναι η αγάπη του Θεού και η Ενότητα των Ελλήνων. Και όποιος βαλθεί να καταργήσει τις ελληνικές αξίες και να ποδηγετήσει το Έθνος με την επίκληση κατειλημμένων θεσμών και «συμμαχικών» πλατών, δεν μέλλει να σταθεί σε γη ελληνική.

Η Εθνικοκοινωνική Φιλοσοφία είναι το γέννημα των Ελλήνων που κατέχονται από επαναστατική ζωντάνια και ορμή προκειμένου να ορθώσουν την Ελλάδα ως κάστρο ψηλό και άπαρτο. Δεν σχηματοποιείται μέσα σε κολλέγια και σκοτεινά δωμάτια. Διαμορφώνεται στο φως των κοινωνικών και εθνικών διεργασιών ως κοινή απόφαση και απάντηση στα ζητούμενα της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής συνοχής. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής σκέψης και ενέργειας αποφασισμένων Ελλήνων που έχουν ταυτίσει την Πατρίδα με τη δική τους προσωπικότητα.

Η δική μας Φιλοσοφία είναι η πυξίδα του πολιτικού αγώνα για την δημιουργία μιας Εθνικής Πολιτείας που θα στηρίζεται σε εθνικό φρόνημα και ήθος απόλυτα ελληνικό. Θέλουμε μια Ισχυρή Πατρίδα που θα αποτελείται από πολίτες απόλυτα συνειδητοποιημένους και προσηλωμένους στο Ελληνικό Ιδεώδες της ελευθερίας και της μεγαλοσύνης. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα αποτελέσει το εργαστήριο ενός νέου δικού της πολιτισμού, ικανή πάντοτε να πολεμήσει για να ζήσει. Και σ’ αυτήν την Ελλάδα ξένοι και προσκυνημένοι δεν χωράνε. Είναι η Ελλάδα του Επαναστατικού Εθνικοκοινωνισμού που διαθέτει ως μόνο κοινοβούλιο τον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό Στρατό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: