ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΘΗΝΑ 22-5-2012.

Η Ελλάς είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που κατελήφθη από τους εχθρούς της εν καιρώ ειρήνης άνευ ουδεμίας αντιστάσεως και ουδεμίας ριπής. Ο πατριωτισμός θεωρείται για κάποιους πολυτέλεια και ο εθνικισμός αδίκημα. Οι θρασείς που μας κατηγορούν εδράζονται τόσο στις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις του σιωνιστικού νεοταξισμού, δηλαδή μεταξύ των εισβολέων, όσο και στις αντίστοιχες «δυνάμεις» της κλυδωνιζόμενης και λαομίσητης άρχουσας πολιτικής τάξης του ντόπιου νεοταξισμού, δηλαδή μεταξύ των συμπολιτευόμενων και «αντιπολιτευόμενων» που αμύνονται τάχα του πατρίου εδάφους ανοίγοντας τις πύλες στον μισελληνικό διεθνή εσμό.

Η επιθετικότητα των ψευτοσυμμάχων, δανειστών και εμπόρων των εθνών, δεν αμφισβητείται πλέον από τους πολιτικάντηδες που διεκδικούν αναγνώριση «σοβαρότητας», δεδομένης της επιβολής δυνατότητας κατασχέσεων εθνικής και ιδιωτικής περιούσιας, δηλαδή εθνικής κυριαρχίας και προσωπικής ελευθερίας, ένεκα του στημένου χρέους. Η προδοσία των πολιτικάντηδων, των δήθεν σοβαρών και των γραφικών πλην όμοια νεοταξιτών και ενδοτικών, αποδεικνύεται από τη διαπραγμάτευση του επαχθούς χρέους μέσω άλλου μνημονίου ή άλλου διακανονισμού. Όταν κάποιος επιχειρεί να επιβάλλει την κατάλυση του εθνικού κράτους και την κατάληψη της εθνικής εξουσίας και της πατρίδος από ξένη πολιτική διοίκηση και ξένους εποικιστές, δεν διαπραγματεύεσαι αλλά αποβάλλεις τα ξένα σώματα.

Η Πατρίδα μας όμως έχει την ατυχία να διοικείται από πολλών χρόνων και μέχρι τις μέρες μας από ένα ξενοκίνητο καθεστώς σε κόμματα και ΜΜΕ. Δεν μπορείς να περιμένεις από μια ετερόφωτη προσωπικότητα να αποβάλλει τους απογόνους της παλαιάς Ιερής Συμμαχίας όταν αυτοί οι ίδιοι οι εταίροι του ψευτορωμέϊκου το έχουν επιβάλλει. Δεν μπορείς να ζητάς εθνική πολιτική από τους πολιτικάντηδες που έχουν ζητήσει επιμόνως παγκόσμια διακυβέρνηση αρχής γενομένης μάλιστα της οικονομικής όταν οι διεθνιστές ψευτοαντιστασιακοί της Αριστεράς είναι το ίδιο οπαδοί της παγκοσμιοποίησης με τους δήθεν αντιπάλους τους σοσιαλφιλελεύθερους.

Η Ελλάς βρίσκεται κάτω από την πολιτική πίεση του νεοταξικού καθεστώτος και του διεθνιστικού νεοταξισμού διότι αμφότερες αυτές οι δύο ομάδες αντιστρατεύονται το ελληνικό έθνος τη στιγμή που συνδέονται με συμβόλαιο και συμφωνίες σύμβασης έργου. Ο διεθνιστικός νεοταξισμός είναι ο εργοδότης και τα κόμματα του καταρρέοντος καθεστώτος είναι οι πολιτικοί του υπάλληλοι. Η υπόθεση της ξενοκρατίας στην πατρίδα μας δεν είναι καινούρια αλλά παμπάλαια. Ξεκινάει από την κουτσουρεμένη απελευθέρωση του ελληνικού κράτους που προέκυψε από την παλιγγενεσία του εικοσιένα και καταλήγει στα μνημόνια. Οι αναλαμπές του εθνικού κράτους επί εθνικών αγωνιστών και εθνικιστικών κυβερνήσεων έληγαν με το φάγωμα των μπροστάρηδων.

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ξεπουλήματα του παλαιού καιρού με τα ξεπουλήματα των ημερών μας είναι ότι τότε οι δοσίλογοι νοικιάζανε την Ελλάδα στους «εκλεκτούς» επιβήτορες εκ της εσπερίας ενώ τώρα προέβησαν στο ενοικιοστάσιο με την επιδίωξη της τυπικής πλέον πώλησης της Πατρίδος στους χθεσινούς ενοικιαστές. Αλλά επειδή όλοι αυτοί οι βρικόλακες της ζωής μας και μόνιμοι σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος γνωρίζουν ότι μετά τη σταύρωση έρχεται η ανάσταση και η μόνιμη νίκη της ζωής, επιδιώκουν να εξοντώσουν τους εραστές της λευτεριάς και της μεγαλοσύνης Έλληνες. Και επειδή ο Έλληνας είναι Πατριώτης, όλοι οι ανθέλληνες πάσης ιδεολογίας και γλώσσας λοιδορούν και κυνηγούν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Όταν σχηματίστηκε το πρώτο ελληνικό κράτος υπήρξαν τα γνωστά δάνεια, οι ξένοι επικυρίαρχοι της εξουσίας, τα ξενόδουλα κόμματα με τα ξενικά ονόματα και η αντιπαροχή της συμμαχικής τάχα πλάτης με την προσυμφωνημένη απελευθέρωση ελάχιστου τμήματος της ελληνικής επικράτειας μεταξύ ελληνόφωνων πολιτικάντηδων και ψευτοσυμμάχων. Υπήρχε όμως πάντα ζωντανή και επίκαιρη η Μεγάλη Ιδέα ενώ ο πόθος για την πραγματική πρόοδο και προκοπή του Έθνους δονούσε τον ελληνικό λαό. Αυτά συνέβαιναν έως τη στιγμή που οι διώκτες των εθνικών ιδανικών κατ’ επιταγή των παγκόσμιων πατρόνων τους απέβαλλαν τον ιερό σκοπό της εθνικής ολοκλήρωσης χάριν τάχα της ειρήνης και της εθνικής ανασυγκρότησης.

Αυτή ήταν η Ελλάς που εκμισθώθηκε στους ξένους νταβατζήδες και σιτιστές. Πάντα ξενόδουλη και πάντα σιδηροδέσμια. Αλλά με Έλληνες Πολεμιστές και Εργάτες γεμάτους ελληνική καρδιά λιονταριού να βαστούν γερά τη Φυλή ακόμη και στους σκλαβωμένους χρόνους πάσης φύσεως. Έτσι σιδηροδέσμιοι συνεχίσαμε και φτάσαμε έως τις μέρες μας. Βέβαια το κακό θέριεψε προκειμένου να σβήσουν πατρίδα και λαός. Έτσι η προδοσία έλαβε θεσμικό ρόλο και οι προδότες γίνανε εξουσιαστές, αντιεξουσιαστές και χρηματοδότες. Και όταν τους κάλεσε ο νεοταξικός παράγοντας για να τους γυρέψει τα σκήπτρα, τις ψυχές και τα κάλλη της Ελλάδος και των Ελλήνων, οι εθνικοί μας ολετήρες συμφώνησαν στο έσχατο σημείο του ανθελληνικού σχεδίου. Στην απώλεια των εθνικών προσδιοριστικών μας στοιχείων.

Η Ξενοκρατία πλέον έφυγε από το παρασκήνιο και ήρθε στο προσκήνιο. Ο σιωνιστής νταβατζής παρέλαβε με το στημένο χρέος την Ελλάδα στο χέρι. Προσκάλεσε μάλιστα παράλληλα με τις λεγόμενες διαπραγματεύσεις στα εθνικά μας ζητήματα Τούρκους και λοιπά γειτονικά νεοταξικά λυκόσκυλα να ζητήσουν ελληνική σάρκα και να ετοιμάσουν τα όπλα. Οι δε εθνέμποροι βρίσκονται πίσω από την ποθητή ελληνική ακυβερνησία και θέλουν το οικονομικό και στρατιωτικό μας τέλος. Η λύση είναι η εθνική κυριαρχία και η εθνική ανασυγκρότηση της Μεγάλης Ελλάδος των Ενωμένων Ελλήνων. Είναι η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: