ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑ 13-5-2012.

Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι. Τούτα τα λόγια αντιμετωπίσεως εθνικής τραγωδίας του μεγάλου μας εθνικιστή ποιητή Κωστή Παλαμά ηχούν και πάλι επίκαιρο και επιβεβλημένο το εγερτήριο του καιρού μας. Σήμερα που ισχνοί και επικίνδυνοι ταγοί μοιράζουν αφορισμούς ανθελληνικούς και αντιεθνικιστικούς και θέσεις πολιτικού δοσιλογισμού όταν ο άθλιος νεοταξίτης με τα γαμψά νύχια εκβιάζει και ο Τούρκος μετρά τις αντοχές μας ενώ ετοιμάζεται να μας επιτεθεί.

Κι όμως, το κράτος των γραικύλων αντιμετωπίζει τους εθνικούς κινδύνους με οικονομικούς όρους. Και για να μας το αποδείξει η υποτιθέμενη απερχόμενη κυβέρνηση παραχωρεί το τουριστικό λιμάνι της Λέσβου σε επιχειρηματική κοινοπραξία τουρκικών κυρίως συμφερόντων με ετήσιο μίσθωμα 250000 ευρώ. Το έγκλημα τούτο συμβαίνει τη στιγμή που νότια της ελληνικής νήσου βρίσκεται η ναυτική βάση των αποβατικών της Τουρκίας. Ο υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού Αλιβιζάτος παραχώρησε δια της υπογραφής του το τουριστικό λιμάνι της Μυτιλήνης για σαράντα χρόνια.

Οι τουρίστες της πολιτικής μας ζωής εμπορεύονται τις υποδομές και την ασφάλεια της Πατρίδος μας όταν το τουρκικό ναυτικό και η αεροπορία πραγματοποιούν συχνά ασκήσεις απομόνωσης και απαγόρευσης πεδίου μάχης. Παράλληλα η Τουρκία προβαίνει σε ασκήσεις τρομοκρατίας της Ελλάδος και στρατιωτικής ετοιμότητας που λαβαίνουν χώρα όχι μόνο στις απέναντι κατεχόμενες ακτές μας αλλά και εντός του εθνικού εναερίου χώρου και των ελληνικών χωρικών υδάτων. Πρόκειται για την αεροναυτική άσκηση Beyaz Fertina και για την αποβατική Efes 2012, με την πρώτη να βαστάει έως την 17 Μαΐου και τη δεύτερη έως την 24 Μαΐου. Οι ασκήσεις αφορούν αποβάσεις, ασκήσεις αεροπορικής υποστήριξης, αεροπορικής περιπολίας και απαγόρευσης, ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχου επιφανείας.

Οι ανωτέρω ασκήσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές, στις 7 Μαΐου. Το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων στην περιοχή Πόζνα, αντίκρυ από τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη που σχεδιαζόταν η γνωστή τουρκική επιχείρηση βαριοπούλα, περιοχή που φυλάσσει μηχανοκίνητη μεραρχία του ελληνικού πεζικού, ασκήθηκαν στην ζεύξη του ποταμού Έβρου. Τα σύγχρονα συστήματα ακτοδρόμων βαρέως τύπου που έχει ήδη παραλάβει ο τουρκικός στρατός δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις ευθείας προσβολής του εθνικού μας εδάφους. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε από στρατιωτικές πηγές οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κοιτάζουν στα μάτια τον Τούρκο. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο στόλος είναι έξω σε πλήρη ετοιμότητα, ο στρατός έτοιμος για τις θέσεις διασποράς και οι πιλότοι μας στα κτήρια ετοιμότητας.

Στη Μόσχα στο τελευταίο συνέδριο για την πυραυλική άμυνα με τη συμμετοχή ΝΑΤΟ και Ρωσίας διαπιστώθηκε στη ρωσική βάση ραντάρ στο Σοφρίνο από τον ανταποκριτή του διεθνούς πρακτορείου AP πως ο ρωσικός υπολογιστής έχει θέσει στο στόχαστρο τη βάση των νατοϊκών πυραύλων της Τουρκίας. Όμως οι γραικύλοι παραμένουν πιστά σκυλιά δεμένα στο άρμα του διεθνή νεοταξισμού την ώρα που η Άγκυρα πανηγυρίζει για την ανάδειξη τριών Τούρκων βουλευτών στη Θράκη μας κατά τις έσχατες εκλογές του ψευτορωμέϊκου, με το τουρκικό κανάλι να προβάλει δηλώσεις των τουρκομογγόλων στην τουρκική γλώσσα.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την διεύρυνση, ο Τσέχος Φούλε, επισκεπτόμενος τα Σκόπια για την προετοιμασία της εισόδου των ψευτομακεδόνων υπαλλήλων του νεοταξισμού, απετόλμησε θρασεία δήλωση για τις ελληνικές εκλογές πως πρέπει «να μην συμμετάσχει στην εκτελεστική εξουσία κανένα κόμμα που συνδέεται με τη ξενοφοβία και τον εθνικισμό»! Ο λόγος που επεκτάθηκε το κυνήγι μαγισσών σε βάρος του ελληνικού εθνικισμού ακόμη και από το έδαφος των Σκοπίων, την κατεχόμενη από τους νεοκομιτατζήδες Βόρεια Μακεδονία Μας, είναι ότι μαζί με την οικονομική εξαχρείωση και την πολιτική κατάκτηση της χώρας από τον οχετό της παγκοσμιοποίησης, σχεδιάζεται στο ίδιο ανθελληνικό πακέτο η παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας Μας. Απόδειξη είναι τα λεγόμενα του Σκοπιανού πρωθυπουργού Γκρούεφσκι ότι περιμένει από τη νέα «ελληνική» κυβέρνηση που θα προκύψει «να επιδείξει διάθεση για την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας».

Η πρεμούρα του νεοταξισμού στο ζήτημα των Σκοπίων φαίνεται από την τρίτη κατά σειρά δικαίωση της οργάνωσης ΟΜΟ «Ίλιντεν Πιρίν» από το κατά Βουλγαρία ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκειμένου να πολιτεύεται υπέρ του ψευτομακεδονισμού τους. Είναι μια υπόθεση που μας θυμίζει έντονα την αντίστοιχη κίνηση για την νομιμοποίηση της παράνομης «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», υπόθεση που υποστηρίζει σθεναρά ο ελληνόφωνος ψευτοπροοδευτικός εσμός και ο αντιστασιακός τάχα ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παρεβρεθεί πολλές φορές σε συνάξεις στα Σκόπια υπέρ της «Μακεδονίας των Σκοπίων», ενώ υποστηρίζει ακόμη το τουρκικό κόμμα της Θράκης, τα Τζαμιά, την κατάργηση των παρελάσεων και του όρκου στο Στρατό μας και κάθε τι μη ελληνικό. Κι έτσι οι πάντες, από τα καθεστωτικά κόμματα, τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο και το σιωνιστικό παράγοντα εντός και εκτός συνόρων ζητούν να κηρυχτούν παράνομοι οι Έλληνες Εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή που αντιστέκονται.

Η Ελλάς δεν είναι ανοχύρωτη Πολιτεία. Έχει τον Ελληνικό Εθνικισμό, τον Ελληνικό Λαό και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Εθνική Αντεπίθεση θα συνεχιστεί με την Νίκη του Ελληνισμού ενάντια σε κάθε εχθρό της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: