ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός ηλικιωμένου συμπατριώτη μας στην Λαμία

ΑΘΗΝΑ 3-6-2012.

Για την παρακάτω άθλια δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός ηλικιωμένου συμπατριώτη μας στην Λαμία από τους αγαπημένους λαθρομετανάστες των ποικίλων φασιστοφάγων τι έχουν να δηλώσουν οι συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών και του
ελληνικού λαού;;; ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!


Άγριο ξυλοδαρμός ηλικιωμένου στη Λαμία (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)

Νύχτα τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος στη Λαμία, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του.

Άγριο ξυλοδαρμός ηλικιωμένου στη Λαμία (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)
Οι δράστες με πρωτοφανή αγριότητα ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου τον άτυχο ηλικιωμένο με σκοπό να αρπάξουν τις οικονομίες του.
Σύμφωνα με το Lamiareport, στις 6:00 το πρωί ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογκητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.

Ο παππούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Ο 74χρονος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να πει τι ακριβώς συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφερε να ψελλίσει σε συγγενικό του πρόσωπο, ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.
lamia

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/138594/agrio-xylodarmos-ilikiomenoy-sti-lamia-sokaristiki-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια: