ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΑΘΗΝΑ 21-6-2012.
 
Οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος διαβρώσανε τα πολιτικά ήθη του τόπου στο μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα και πλαστά κριτήρια. Οι πιέσεις που ασκούνται στον ελληνικό λαό δεν έχουν ως βάση σκέψης την εθνική ανεξαρτησία της Πατρίδος και την λαϊκή κυριαρχία αλλά την εξυπηρέτηση του πολυεθνικού τραπεζικού κεφαλαίου και το σχηματισμό της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης πίσω από τη υποτιθέμενη διάσωση του ευρώ. Οι ανήθικοι ηγετίσκοι του καταρρέοντος καθεστώτος οδήγησαν τους Έλληνες μεθοδευμένα στην εξαθλίωση προκειμένου να προτάξουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα ώστε να παραδοθούν στους κατακτητές της Πατρίδος για λόγους συμφέροντος και επιβίωσης.
 
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η δική τους λογική δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Η δε λογική δεν είναι πάντοτε το ασφαλέστερο ανθρώπινο συναίσθημα ούτε το καλύτερο κριτήριο λήψεως κρίσιμων αποφάσεων. Ειδικότερα όταν οι αποφάσεις σχετίζονται με την ζωή ενός ολόκληρου λαού και την ελευθερία της πατρίδος. Το ψέμα και ο καιροσκοπισμός του διεθνιστικού νεοταξισμού και των ενταύθα πολιτικών του εκπροσώπων δεν μπορούν να βαπτιστούν αλήθεια και λογική όταν τα προβλήματα που βιώνουμε επιβλήθηκαν με συγκεκριμένες πολιτικές του καθεστώτος για να προκύψουν οι εξ αρχής επιδιωκόμενες «λύσεις». Η απόδοση της πολιτικής διοικήσεως δηλαδή στη διεθνή συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης που περνάει πάνω από τις ψυχές και το αθώο αίμα του λαού μας.
 
Ο καιρός των δοσίλογων με το αμαρτωλό προπατορικό τους παρελθόν παρήλθε. Ο Έλληνας επάνω από την λογική θέτει την αγάπη του για την Πατρίδα. Υπεράνω όλων η Πατρίδα λέγαμε και εξακολουθούμε να λέμε ως λαός. Ποτέ δεν θεωρήσαμε και ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχτούμε την σκλαβιά ως σύστημα διοικήσεως. Το σπίτι του νοικοκύρη υπόκειται στη φροντίδα του ιδίου και λόγο αναφοράς δίνει στα παιδιά του και μόνον. Και την περιουσία ο νοικοκύρης την αυγατίζει και την αποδίδει ατόφια και υγιή στα παιδιά του. Το ελληνικό έθνος είναι ο νοικοκύρης, ο ελληνικός λαός είναι τα παιδιά του και η περιουσία μας είναι το εθνικό κράτος που υπηρετεί την ασφάλεια και την επιρροή της Φυλής μας. Ο Έλληνας δεν οπισθοχωρεί και δεν παραδίδεται για κανένα υλικό αγαθό και δεν μοιράζεται τα υπάρχοντά του γιατί τα έχει αποκτήσει με φόρο αίματος. Και όταν κάποιος εξ ημών λείψει από τον κόσμο τούτο, ευθύς σηκώνει το ανάστημα και λαμβάνει θέση μάχης ο επόμενος μαχητής της Φυλής.
 
Μας μιλάνε κάποιοι για λογική όταν κι αυτήν ακόμη την κοινοποίησαν στον ανθρώπινο πολιτισμό οι ιδρυτές του, οι Έλληνες. Όμως για να υπάρξει λογική πρέπει να υπάρξει ανθρώπινη ύπαρξη αδέσμευτη και νους λεύτερος. Πρέπει να υπάρξει όραμα και σχέδιο που θα το έχεις φτιάξεις με τα χέρια σου. Το υπέρτατο όραμα είναι η πατρίδα και τα χέρια ο δικός της λαός. Για να υπάρξει όμως λαός πρέπει να βρίσκεται στη θέση του όρθιο και κυρίαρχο κράτος. Το μεν κράτος είναι το κάστρο που κρατάει δεμένο αναμεταξύ του και ασφαλή το λαό. Του δίνει ταυτότητα, υπόσταση και βάση εξόρμησης της Φυλής. Ο δε λαός είναι η αιχμή του δόρατος και η ψυχή του έθνους. Ο εγγυητής της ορθής λειτουργίας του κράτους στη γραμμή του εθνικού και λαϊκού συμφέροντος. Αν λοιπόν οι γνωστικοί του καιρού επιτάσσουν την χειραγώγηση της Πατρίδος από τα όρνεα που ανταλλάσσουν την σάρκα με τις δανεικές ποσότητες χρυσού και την κατάκτηση, εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δηλώνουμε πως είμαστε οι μεγαλύτεροι τρελοί της οικουμένης!
 
Όταν μιλάμε για εθνική ανεξαρτησία εννοούμε με σαφήνεια την εξασφάλιση της κυριαρχίας. Η κυριαρχία επιτυγχάνεται τόσο με την παγίωση του αυτοδιοίκητου της Πατρίδος όσο και με τον σεβασμό αυτής μέσα στο πλαίσιο της κοινωνίας των ισχυρών εθνών. Όταν δηλαδή το κράτος είναι εθνικό και λαϊκό, που σημαίνει πως απαρτίζεται από Έλληνες αδούλωτους που λαμβάνουν μονάχοι τις αποφάσεις, παράγουν το εισόδημά τους και διαμορφώνουν με τις δικές τους ενέργειες τις σχέσεις του ελληνικού έθνους με το περίγυρό του. Αυτή η ευημερία και η κατίσχυση του δικαίου έχει ως γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα, για τη ζωή, για τη δημιουργία ισχυρής προσωπικότητας. Θέλει όρεξη για τη χαρά της Νίκης και αξιοπρέπεια για την αποτροπή της ντροπιαστικής ήττας. Απαιτεί σίγουρα αφοσίωση στις ελληνικές αξίες ακόμη κι όταν το κόστος είναι δυσανάλογο. Και Πίστη ότι το πύρωμα της καρδιάς θα λυγίσει τα εμπόδια.
 
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα στηρίζεται στο πηγαίο συναίσθημα και την αυθυπαρξία της Φυλής. Λογική δίχως συναίσθημα δεν υφίσταται γιατί στην περίπτωση αυτή υπηρετείς ασυναίσθητα τη λογική εκείνου που σε δανείζει σε είδος και προδότες ταγούς. Η Ελλάδα είναι τόσο πολύ ευλογημένη που δεν πρόκειται να ξεμείνει ποτέ από πλούτο. Και το όνομά της δεν θα σβήσει ποτέ γιατί εξακολουθεί να βγάζει Έλληνες πλούσιους στην ψυχή. Ο Επαναστατικός Εθνικισμός μας απορρίπτει συλλήβδην προδότες και νεοταξίτες διότι έχει βγάλει απόφαση να σχηματίσει ελληνική διακυβέρνηση με κοινοβούλιο αποκλειστικό τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό στρατό σε μια Ισχυρή Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: