ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΕΣ


ΑΘΗΝΑ 15-6-2012.

Η αλήθεια στη γλώσσα της πολιτικής αποτελεί στον έσχατο καιρό του ντόπιου νεοταξισμού το πιο σύντομο ανέκδοτο. Άπαντες οι ψευτοδημοκράτες την επικαλούνται και προκαλούν τους υποτιθέμενους πολιτικούς τους αντιπάλους να την πουν στο λαό. Ακόμη και το ξεπούλημα της πατρίδος εμφανίζεται ως τμήμα της υποκειμενικής αλήθειας των γραικύλων πολιτικάντηδων προκειμένου να αποδεχτεί ο ελληνικός λαός τις εθνικές υποχωρήσεις ως προαπαιτούμενο της σωτηρίας της Ελλάδος.

Η δική τους «αλήθεια» δεν έχει ασφαλώς καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού ουδείς μπορεί να σωθεί με την παραχώρηση των δικαιωμάτων του και την αποποίηση της εθνικής του ταυτότητας. Διότι όταν μας ζητείται η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας αντί της δανειακής αποπληρωμής του τοκογλυφικού ψευτοχρέους, στην ουσία μας ζητείται να αρνηθούμε την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια μας.

Αυτή την οικονομική κηδεμονία προσπαθούν να μας πείσουν οι καταρρέοντες πολιτικάντηδες των παλιών και των «νέων» κομματικών εκδόσεων πως πρέπει να την αποδεχτούμε μαζί με την λαθρομεταναστευτική πολυπολιτισμικότητα ως δήθεν δικές μας πραγματικότητες που υφίστανται και με τις οποίες πρέπει να συμβιβαστούμε. Να αποδεχτούμε ουσιαστικά την ανεργία, τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες Ελλήνων περίπου ως φυσιολογικές και κομμάτι της ζωής μας! 

Πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι του καθεστώτος μάς λέγουν πως πρέπει να δεχτούμε ως αληθές το προϊόν του ανοίγματος των συνόρων και της κατοχής που οι ίδιοι επέτρεψαν να συμβεί και καλλιέργησαν. Είναι μια κατάσταση που ομοιάζει με την τουρκική κατοχή της Ιωνίας και την απόδοση ανύπαρκτης εθνικής υπόστασης στην ψευτομακεδονία των Σκοπίων. Με τους ψευτοϊστορικούς του συστήματος να βλέπουν ελληνικές τάχα ευθύνες και συνωστισμούς για να προσδώσουν μια ανύπαρκτη επιστημονική αλήθεια στις προδοσίες των γραικύλων πολιτικάντηδων.

Τώρα στο ζήτημα της φτιαχτής οικονομικής κρίσης στο ψαλιδισμένο κράτος που διαμόρφωσαν οι ίδιοι μεγάλοι «δημοκράτες» χρεώνοντάς του δάνεια και ξένες απαιτήσεις, εμφανίζουν ως πολιτικά ορθή και επωφελή πράξη την παραχώρηση εθνικής περιουσίας προκειμένου να εξακολουθήσουμε να βιώνουμε ως δουλοπάροικοι και ενοικιαστές στην ίδια μας την Πατρίδα. Να δώσουμε τα σπίτια μας, την εργασία μας, την κοινωνία μας, τον πλούτο της γης μας. Να αποδεχτούμε τους τοκογλύφους του «περιούσιου» νεοταξισμού ως αφεντικά και τους λαθροεισβολείς ως …συμπολίτες μας!

Αυτό το αίσχος που βιώνουμε δεν είναι η δική μας αλήθεια και δεν είναι καθόλου επωφελές για την ανάπτυξη και την ισχύ της πατρίδος μας. Καμία κατοχή δεν αποτελεί ιστορική αλήθεια και καμία συναναστροφή με τους ολετήρες της φυλής μας δεν αποτελεί πολιτικά αποδεκτή ενέργεια. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν υφίσταται η έννοια του πολιτικά εφικτού αλλά η έννοια του εθνικά επιβεβλημένου και αναγκαίου. Το όφελος του Ελληνικού Έθνους είναι η συμπαγής ενότητα του λαού και η διαρκής διεκδίκηση της αξιοπρέπειας και της πρωταγωνιστικής παρουσίας μας. Η αυτοδιαχείριση και η αυτοκυριαρχία στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα και η επιβολή της εθνικής φωνής και αποφασιστικότητας στο εξωτερικό περιβάλλον.

Εθνικά επωφελής και μοναδική αλήθεια αδιαπραγμάτευτη είναι η απόλυτη κυριαρχία των Ελλήνων τόσο στην πολιτική διοίκηση όσο και στην πληθυσμιακή σύνθεση της πατρίδος μας. Αληθές στην ζωή της εθνικής μας κοινότητας για την ελληνική κοσμοθεωρία και τον ελληνικό εθνικοκοινωνισμό είναι το εθνικά επωφελές. Πράμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν έπρεπε να δημιουργήσουμε μια αληθινή βάση δεδομένων από το πουθενά προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη ζωή των παιδιών μας και να ενισχύσουμε την διεισδυτικότητα του λόγου και της παρουσίας της Πατρίδος μας, αναμφίβολα θα το πράτταμε γιατί αυτό θα επέβαλλε το εθνικό μας χρέος.

Όμως η Ελλάς δεν έχει καμία ανάγκη να χτίσει μηδενικές πραγματικότητες. Έχει με το μέρος της την ιστορία λαμπρών προγόνων, ενώ διαθέτει την ικανότητα, την ευφυΐα και την ισχυρή θέληση των συγκαιρινών Ελλήνων να επιβάλλουν τα ελληνικά δίκαια και να δομήσουν την Νέα Ελλάδα της δημιουργίας δια ελληνικών και μόνο χειρών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η στερέωση πατριωτικής ηγεσίας και η χάραξη μιας σταθερής εθνικής στρατηγικής απεμπλοκής από τις διεθνείς παρέες των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων και επιβολής των εθνικών αναγκών και προτεραιοτήτων.

Η αλήθεια δεν παζαρεύεται. Ομολογείται με παρρησία και πραγματώνεται. Και η ωφέλεια του Έθνους δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται. Είναι η αδιαπραγμάτευτη και ανυποχώρητη απόφαση του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος να αξιοποιήσουμε τους αναπτυξιακούς πόρους μονάχα προς όφελος των Ελλήνων και να αποκτήσουμε τον γεωπολιτικό έλεγχο της γειτονιάς μας. Είναι η επανάκτηση της κοινωνικής και εθνοφυλετικής μας συνοχής και η επιθετική εξωτερική πολιτική δίχως κηδεμόνες. Η στοχοθεσία όχι με γνώμονα την αποφυγή  πάσης μορφής κόστους αλλά την πάση θυσία εδραίωση της ελευθερίας των παιδιών μας και της ανεξαρτησίας της πατρίδος μας. Η κατάκτηση βήματος και ζωτικού χώρου για να δώσουμε εθνική στέγη και κοινωνική πρόνοια για όλους τους Έλληνες.

Απέναντι στην πολιτική απάτη αντιπαραθέτουμε την ελληνική λεβεντιά. Απέναντι στο μίζερο ψευτορωμέϊκο αντιπαραθέτουμε την Μεγάλη Ελλάδα ψυχωμένων Ελλήνων. Και απέναντι στην πανσπερμία και την ξενοκρατία προτάσσουμε το άπαρτο κάστρο του συμπαγούς Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Η αλήθεια τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι τα θέλω του λαού και τα πρέπει της Πατρίδος. Είμαστε απελευθερωτές Ελλήνων και κατακτητές ελληνικής υπεροχής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: