ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 5-6-2012.

Οι ιστορικές περίοδοι ανάμεσα στην ακμή και την παρακμή στη ζωή του έθνους εναλλάσσονται διαρκώς ως αποτέλεσμα συγκυριών, προτεραιοτήτων και της προσωπικότητας των πολιτικών ηγεσιών. Κι αν ενδεχομένως οι χρονικές συγκυρίες μπορούν να εξηγηθούν από την κόπωση των εθνικών δυνάμεων και την εμφάνιση ενός ισχυρού αντιπάλου, οι προτεραιότητες του Έθνους στην υπηρέτηση των πατριωτικών αξιών με την ανασυγκρότηση της κοινωνίας από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της Φυλής δύνανται να αντιστρέψουν την φορά των πραγμάτων.

Αυτή η αντιστροφή των καταστάσεων και η αναδιάταξη του Ελληνισμού είναι το μέγιστο ζητούμενο σήμερα. Μια διεργασία που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά μονάχα το αποτέλεσμα της επαναστατικής διάθεσης του λαού για την εθνική αναγέννηση και της αναδείξεως της ιερότητας του αγώνος για τα ξεχασμένα έως χθες λάβαρα του έθνους. Τώρα πια οι ψεύτικες αξίες και οι παράδεισοι που προέκριναν οι φυτευτοί πολιτικάντηδες του νεοταξισμού κατέπεσαν όπως συμβαίνει με ένα σάπιο οικοδόμημα.

Όμως το οικοδόμημα στέκεται στη θέση του άλλοτε υπερήφανου εθνικού μας κράτους και οι εισβολείς επιμένουν να καταλάβουν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Είναι μαζεμένοι απέναντι στους Έλληνες και ζητούν να διαφεντέψουν τον τόπο μας. Πολιτικάντηδες καιροσκόποι και εκφραστές της παγκοσμιοποίησης και των συγκυριαρχιών, οι τοκογλύφοι αγοραστές των εθνών, οι λαθρέποικοι και οι λαθροθήρες των Βαλκανίων με πρώτη την Τουρκία.

Όλοι τους κινούνται στην επιδίωξη της νέας αλώσεως του Ελληνικού Έθνους. Και τα πολεμικά τους μπαϊράκια, οικονομικά και στρατιωτικά, έχουν στηθεί ολόγυρα. Στην Κρήτη, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Κύπρο. Κι αν τα όπλα λέγονται ειδικές οικονομικές ζώνες ή διακηρύξεις εδαφικών αξιώσεων, η ουσία παραμένει η ίδια. Υφιστάμεθα εχθρική επίθεση και η μόνη απάντηση είναι ο πόλεμος από Έλληνες αποφασισμένους να ζήσουν. Έλληνες που έχουν θέσει ως ηγέτες στην πρώτη γραμμή του αγώνα τις Σημαίες του Ελληνισμού που δεν υποστέλλονται ποτέ και αποζητούν μονάχα την ανόρθωση του δικού μας αναστήματος και την Νίκη της Φυλής μας.

Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν να παζαρεύουν και δεν αναγνωρίζουν ειδικές οικονομικές ζώνες τεμαχισμού της εδαφικής μας επικράτειας. Γνωρίζουν μονάχα τις ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων και την ανάκτηση των σκλαβωμένων εδαφών από τον Ελληνικό Στρατό. Οι Έλληνες δεν έχουν για πατρίδα τους την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων και κανένα άλλο μόρφωμα. Εμείς έχουμε αιώνια πατρίδα μας την Ελλάδα που θα σαρώσει οριστικά το ψευτορωμέϊκο. Η δική μας κοινωνία δεν είναι ούτε σκουπιδότοπος της οικουμένης ούτε μεσαιωνική γαλέρα εξαθλιωμένων Ελλήνων ανέργων που μας ζητούν οι εντολοδότες των γραικύλων πολιτικάντηδων. Η δική μας κοινωνία είναι το δημιούργημα πολιτών οπλιτών ορκισμένων σε Θεό και σε Ελλάδα που καλούνται πλέον να κάνουν πράξη τον όρκο τους.

Το ξέρουν αυτό οι εχθροί μας. Εχθροί λυσσασμένοι όμοια ενάντια στον Ελληνισμό και τον Ελληνικό Εθνικισμό. Συκοφάντες του πατριωτισμού μας που ζουν από τις σάρκες του Έθνους από μέσα και έξω από τα τείχη οι πεινασμένοι για τον πλούτο της ελληνικής γης. Γνωρίζουν άπαντες πως ο δρόμος για τον υλικό πλούτο περνάει μέσα από τη λεηλασία του ψυχικού πλούτου που κρύβει μέσα του ο Έλληνας. Γιατί ο δικός μας ο λαός είναι ικανός να πεθάνει για να μην πέσει ποτέ η Ελληνική Σημαία σε χέρια μαγαρισμένα αφού στα δικά μας σύμβολα είναι χαραγμένα με αιμάτινο νήμα η ιστορία, οι θυσίες, οι πόθοι και οι εντολές του Αιώνιου Ελληνισμού. Γιατί όταν μας γυρεύουν να τους δώσουμε τα σπίτια μας, τους καλούμε να έρθουν να βρουν τον καιάδα τους.

Είναι η ώρα λοιπόν τα λάβαρα του Έθνους μας να πάρουν χαρακτήρα πολεμικό. Και ο δικός μας πόλεμος απεικονίζεται στην αρχή του με την πολιτική ανάκτηση της εθνικής εξουσίας. Πρώτο μας μέλημα είναι να αδειάσει ο τόπος από τους κατοχικούς πολιτικάντηδες που δίδουν γη και ύδωρ στον ξένο ανθελληνικό κλοιό την ώρα που ρίχνουν άφθονη λάσπη στους μαχητές του εθνικιστικού κινήματος. Όμως οι εχθροί μας έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα. Είμαστε πολλοί και υπάρχουμε παντού. Ακόμη κι εκεί που δεν μας βλέπουν και δεν μας περιμένουν. Και επειδή κινούνται σε σαθρό έδαφος, θα γίνει πράξη ο νόμος της φύσης. Όλη η λάσπη του συστήματος θα πέσει με πάταγο επάνω του. Και έτσι θα αποκολλήσουμε από το Σώμα της Ελλάδος εισβολείς και συκοφάντες. Λαθραίους πολιτικάντηδες, λαθρομετανάστες και ξένους «διασώστες» της Πατρίδος.

Και ύστερα θα κηρύξουμε άκυρα τα χρέη της σιωνιστοπροσκύνητης Εσπερίας και τις γλοιώδεις επαφές με τους απόβλητους γειτονικούς μας εχθρούς. Έχοντας φροντίσει να πάρουμε στα χέρια μας την παραγωγική ανάπτυξη και τον πλούτο της χώρας, θα θωρακίσουμε στρατιωτικά την Ελλάδα και θα υπαγορέψουμε τις δικές μας απαιτήσεις. Θα ζητήσουμε την αποπληρωμή του χρέους των εισβολέων προς την Πατρίδα μας. Η επιστροφή των εδαφών που μας κλέψανε είναι μια ιεροπραξία που θα συμβεί μαζί με την επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας και των ελληνικών αξιών στην άρχουσα τάξη της Ελλάδος και της Ευρώπης. Ψηλά τα λάβαρα του αγώνα για την Νίκη του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: