ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 19-6-2012. 

Οι προσπάθειες που καταβάλουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του ξενοκίνητου καθεστώτος για να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο «Έλληνα» πολίτη πέφτουν καθημερινά στο κενό με αυξητικές τάσεις. Η διαφθορά, η οικονομική εξάρτηση και η λαθρομετανάστευση αποτελούν ένα συνειδητό σχέδιο για τη δημιουργία μιας σύνθετης κοινωνίας ηθικά ανερμάτιστων ελληνόφωνων ραγιάδων και αλλοδαπών λαθροεισβολέων.

Οι εχθροί του ελληνισμού και του εθνικισμού μας θέλουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία αλλοτριωμένων συνειδήσεων δίχως εθνικό προσανατολισμό, σκοπό και όραμα αυτοφυές. Δεν νοιάζονται διόλου για την ζωή των Ελλήνων. Ως σκεπτόμενους πολίτες τούς θεωρούν επικίνδυνους και γι’ αυτό τούς αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμες μονάδες.

Οι πολιτικάντηδες του καθεστώτος θεωρούν πως ακόμη και το δικαίωμα στην εργασία, αν και εφόσον προσφέρεται, πρέπει να ανταλλάσσεται από τον πολίτη με την ισόβια δεδηλωμένη πίστη στο κόμμα. Με την οικονομική κρίση που μας έφεραν τα τοκογλυφικά κεφάλια του διεθνιστικού νεοταξισμού διά πολιτικάντηδων ελληνοφώνων ο εκβιασμός απέναντι στον ελληνικό λαό έφτασε στο σημείο της επιβίωσης κάτω από την πίεση των φθηνών λαθρομεταναστευτικών χεριών που παίρνουν ζωές και δουλειές για ένα κομμάτι ψωμί.

Οι μίζες και οι αρπαχτές θεσμικών εκφραστών του καταρρέοντος καθεστώτος δεν άρκεσαν για να θέσουν το λαό μας στην αιχμαλωσία της εθνικής λοβοτομής και της κοινωνικής εξαχρείωσης. Η ευπιστία και η ανέχεια βέβαια οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας στην απομάκρυνση από το δούλεμα της γης προκειμένου να ανακαλύψουν κάποιους ψεύτικους και πιο εύκολους παραδείσους για να ικανοποιήσουν το ξεγέλασμα της ανέχειας και τον καλύτερο βιοπορισμό της οικογένειάς τους. Ανέχτηκε ο ελληνικός λαός την κραιπάλη παραγόντων της πολιτικής ζωής και τα αντίδωρα που ζητούσε το Σύστημα. Ωστόσο ο Έλληνας πολίτης έμεινε προσηλωμένος στην φυλετική του συνείδηση και την αξιοπρέπεια που του κατέλειπαν οι προηγούμενες γενιές υπερήφανων Ελλήνων.

Ο Έλληνας δεν λερώνει την ηθική του. Στηρίζεται πάντοτε στη δική του εργασία και στην αξιοσύνη της δικής του προσωπικότητας. Δεν κάλεσε ποτέ ξένα στηρίγματα για να του υποστυλώσουν τάχα την οικονομία και την κοινωνία διότι δεν τα έχει ανάγκη. Λατρεύει την πατρίδα και την ελευθερία του κι όχι το φυλετικό ανακάτωμα και τις νεοταξικές εξαρτήσεις. Δεν πήρε κανένα «δωράκι» δανεικό και δεν δίνει τη γη του για ενέχυρο. Δεν έκλεψε και ζητά πίσω όλα όσα του έχουν κλέψει. Δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να μπουν στην γη των προγόνων του και των παιδιών του λαθρέποικοι και λαθροεισβολείς για να ληστέψουν, να σκοτώσουν, να λάβουν πλαστά πολιτικά δικαιώματα και να τον εκτοπίσουν.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ο πολίτης ως η ιερότερη έκφραση της προσωπικότητας του Έθνους διαμορφώνεται από το Ελληνικό Αίμα και την Απρόσβλητη Ηθική. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του στη ζωή, την περιουσία και την εργασία απέναντι σε κάθε είδους εισβολή και βάναυση ερμηνεία της συμπεριφοράς του χρήζει άμεσης προασπίσεως και συνεργίας από τις δυνάμεις του έθνους και της κοινωνίας μας. Ο Έλληνας πολίτης που χτίζει, στηρίζει και κρατάει όρθια την Ελλάδα είναι ο μόνος συνοδοιπόρος μας στην ανηφορική πορεία για την αναμόρφωση και την αναγέννηση της Πατρίδος.

Ο Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα και υποχρέωση να υπερασπιστεί την πατρίδα και τη φυλή του ακόμη και στην περίπτωση που το κράτος είναι εχθρικό και ανενεργό. Σ’ αυτήν μάλιστα την περίπτωση οφείλει να είναι πολλαπλάσια ορμητικός και ανυποχώρητος. Λειτουργεί μέσα στα νόμιμα πλαίσια προς όφελος του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας και εφαρμόζει τον υπέρτατο Φυσικό Νόμο της Βιολογικής Συνέχειας και Υπεροχής του Ελληνικού Έθνους.

Στα πλαίσια των καθηκόντων του είναι η αποβολή των σάπιων που γυρεύουν να του επιβάλλουν τον ραγιαδισμό και την ανηθικότητα της εθνικής εκπόρνευσης μέσα από κομματικές και προπαγανδιστικές ρητορείες όπως και η αποβολή του ξένου που τον απειλεί με την αφαίρεση της ζωής για να τον κλέψει. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε απόπειρα γενοκτονίας. Και ο Έλληνας που αντιστέκεται δεν είναι ούτε «αντιδραστικός» ούτε δολοφόνος όπως λένε οι προδότες πολιτικάντηδες. Είναι Άγρυπνος Φρουρός της Φυλής του και των αγαπημένων του προσώπων. Φρουρός Ελλάδος και Ελλήνων.

Όταν ο Έλληνας δράττει στα χέρια του το όπλο δεν το κάνει για να σκλαβώσει αλλά για να λευτερώσει. Όταν ανοίγει το παράθυρο στην κοινωνία θέλει να βλέπει ελληνικά χαμόγελα και να ακούει ελληνικές ομιλίες. Όταν πηγαίνει στην εργασία του να επιτελέσει το καθήκον του στην ελληνική κοινωνία θέλει να δει το προϊόν της εργασίας του να καταλήγει στο κράτος και να επιστρέφει ως παροχή στον λαό και την οικογένειά του κι όχι στους εκμαυλιστές πολιτικάντηδες και τους διεθνείς νταβατζήδες του νεοταξισμού. Κι όταν του σφάζουν την οικογένεια είναι ικανός να ξεσχίσει τις σάρκες του μισέλληνα κόντρα στους ψευτοανθρωπισμούς του καθεστώτος.

Όταν ο Έλληνας πολίτης θίγεται, επαναστατεί ενάντια σε ξενοκίνητους, ξενολάγνους και ξένα σώματα. Η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια και ο πατριωτισμός του λαού μας δεν αποκόπτονται από δουλικά και ψευτοεπαναστάτες. Ο Φυλετισμός και η Ηθική του δικού μας πολίτη απηχούν μια Ελλάδα Ισχυρή και Καθαρή. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η φωνή των Ελλήνων στην εξουσία της αληθινής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: