ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ


ΑΘΗΝΑ 1-7-2012.

Τα μορφώματα που αποτελούν προσωρινά τους «γείτονες» της Ελλάδος και κατακτητές ελληνικών πατρίδων πιστεύουν πως μπορούν να επιβάλλουν τα ανθελληνικά τους σχέδια σχεδόν άνευ ριπής και εντός συντόμου χρόνου. Ποντάρουν στην από κοινού με τους γραικύλους πολιτικάντηδες υπηρέτηση του διεθνούς νεοταξικού συρφετού και στην πολιτική της εθνικής ηττοπάθειας που προωθούν τα ελληνόφωνα κόμματα του κατοχικού καθεστώτος. Είναι οι ίδιοι σκυφτοί και συμπλεγματικοί τύποι που προσπαθούν να αποκλείσουν τους χρυσαυγίτες από τις θεσμικές θέσεις του ελληνικού κοινοβουλίου κατηγορώντας τους κιόλας πως υποκαθιστούν στα ζητήματα ασφάλειας την ούτως ή άλλως ανύπαρκτη Πολιτεία.

Οι Τούρκοι μετά την κατάρριψη του κατασκοπευτικού αεροσκάφους τους από τη συριακή αεράμυνα και τους Ρώσους χειριστές των πυραύλων S300, δεν παρέλειψαν να μας απειλήσουν με κατάρριψη των αεροσκαφών μας που υποτίθεται πως παραβιάζουν τον εναέριο χώρο των σκλαβωμένων ακτών μας. Είπαν χαρακτηριστικά οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας ότι αν καταρρίπτανε χωρίς προειδοποίηση τα αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο τους θα έπρεπε να είχαν καταρρίψει φέτος 114 αεροπλάνα, κυρίως ελληνικά αλλά και ισραηλινά. Και ακόμη πως την τελευταία εβδομάδα έγιναν λένε 6 παραβιάσεις χωρίς να έχουν καταρρίψει κανένα ακόμη!

Ωστόσο σύμφωνα με τους Αμερικανούς συμμάχους της Τουρκίας όταν οι τουρκομογγόλοι παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας μεταξύ των έξι και των δέκα ναυτικών μιλίων δεν προβαίνουν στην παραμικρή παράβαση κανόνων. Φαίνεται πως η ξεκάθαρη τουρκική απειλή συμπεριλαμβάνει στον δήθεν τουρκικό εναέριο χώρο τον ήδη αναγνωρισμένο ελληνικό μαζί με τα ελληνικά νησιά και την Ελεύθερη Θράκη που θεωρούν δικά τους εδάφη οι Τούρκοι.

Ο βουλευτής του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης Ακτσάι εγκάλεσε την τουρκική κυβέρνηση για την αποδοχή πράξεων κυριαρχίας σαν τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων Τούρκων από την ελληνική διοίκηση αναγορεύοντας με θρασύτητα το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι σε τουρκικές νησίδες. Με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου, εκείνον με τον οποίο η κατοχική κυβέρνηση θα πραγματευτεί τις διακυβερνητικές «ειρηνικές» συσκέψεις, να μιλάει για τις συνθήκες Λοζάνης και Παρισίων καταλήγοντας ωστόσο στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ζητήματα κυριαρχίας σε νησίδες και βραχονησίδες που συζητούνται μεταξύ των δύο χωρών!

Ο Αρχηγός του Ακτσάι, ο Μπαχτσελί προχώρησε στην προκλητική περιοδεία που οργάνωσε μαζί με τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, παραλίγο Καβάλα και εν τέλει Θεσσαλονίκη στο εκεί τουρκικό προξενείο και δήθεν σπίτι του τουρκοεβραίου σφαγέα Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ. Ο τουρκομογγόλος πήγε στο Μέγα Δέρειο της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, ενώ στη Ξάνθη συνέφαγε με άλλους τουρκικούς «λύκους», είδε τον ψευτομουφτή Μετέ και κατευθύνθηκε στην παράνομη «τουρκική ένωση Ξάνθης» με τους τουρκόφρονες πολιτικάντηδες των κατοχικών κομμάτων.

Ο Μπαχτσελί όπως επιβεβαιώνει το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δεν χρειάστηκε άδεια αφού ως αρχηγός κόμματος διαθέτει υπηρεσιακό ή διπλωματικό διαβατήριο. Στα ραγιάδικα λοιπόν αυτά πλαίσια έγινε η παρέλαση του Τούρκου, ο οποίος φτάνοντας στο Μέγα Δέρειο και αναφερόμενος στην ψευτοτουρκική ταυτότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων, είπε πως οι «Τούρκοι της Θράκης» υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και ακόμη πως «όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν»! Νέες πολεμικές απειλές από τον κάτοικο της στέπας ενώ η μόνη γνήσια πατριωτική αντίδραση σε όλη την πορεία του αίσχους ορθώθηκε από τους Ελλαδίτες Ελληνόψυχους και Εθνικιστές με τους Κυπρίους αδελφούς μας.

Ο Ελληνικός Στρατός στο μεταξύ επιδόθηκε σε άλλη μια επιτυχή άσκηση των συστημάτων αεράμυνας με την συμμετοχή όλων των κλάδων. Ενώ στην Κύπρο με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «Δήμητρα 2012» με την πλήρη προσέλευση των εφέδρων και εθνοφυλάκων της Εθνικής Φρουράς. Να σημειώσουμε ότι το καταρριφθέν τουρκικό κατασκοπευτικό με τη συνοδεία του είχε περάσει πριν την Συρία από το πεδίο της κυπριακής άσκησης. Κι όλα αυτά όταν αμφισβητείται η δυνατότητα της Κύπρου στην άσκηση προεδρίας της ανθυποανύπαρκτης ΕΕ λόγω της ελεύσεως της τρόικας και η AEGEAN διαφημίζει ως τουριστικό προορισμό τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη.

Τα δε Σκόπια μας ζητούν προκλητικά να αποδεχτούμε την ψευτομακεδονικότητά τους, μας εγκαλούν επειδή οι Αρχές μας καλύπτουν τις πινακίδες με την πλαστή ταυτότητα των οχημάτων τους με αυτοκόλλητο και μας κατηγορούν για πολιτική γενοκτονία αποκλεισμού από τους διεθνείς οργανισμούς όταν οι ίδιοι κατέχουν παράνομα τη Βόρεια Μακεδονία Μας! Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα» δημοσιεύουν αλυτρωτικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» και το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων κάνει γκάλοπ με διάφορα υποτιμητικά ονόματα της χώρας μας όπως οθωμανική δημοκρατία!

Μια δημοσιογραφική αναφορά στο γεωφυσικό μας πλούτο για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού της ελληνικής γης στη Μακεδονία και τη Θράκη Μας εξηγεί τους αληθινούς στόχους των γειτονικών εχθρών και του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στα νότια της Κρήτης αναφέρεται το τρίτο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου παγκοσμίως με 175 δισεκατομμύρια βαρέλια ενώ η συνολική αξία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου μας κατά τις ΗΠΑ είναι 10 τρις δολάρια.

Τέρμα η πολιτική του ραγιαδισμού. Ήρθε η ώρα της εθνικής στρατηγικής διεκδικήσεων. Η Κωνσταντινούπολη και ο Πόντος μας περιμένουν. Ήρθε η ώρα του Λαϊκού Εθνικισμού και της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




  

Δεν υπάρχουν σχόλια: