ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 4-6-2012.

Η διαρκής οικονομική ομηρία της Ελλάδος έχει οδηγήσει εκατομμύρια Ελλήνων στην ανέχεια και τη φτώχια. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία μοιάζει με καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί. Αλλά επειδή το ανίερο σχέδιο του μεγάλου ξεπουλήματος καταρρέει μαζί με το ανθελληνικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων που το στήριξαν, οι ασκήσεις τρομοκρατίας του Συστήματος συνεχίζονται μέσα από τον ανεκδιήγητο και πρόστυχο εκβιασμό σε βάρος του Ελληνισμού και του Εθνικισμού μας.

Η ανάδειξη της αλήθειας για την επιτακτική ανάγκη ανακτήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας και την απομάκρυνση του ξένου παράγοντα από την πολιτική ζωή και τις γειτονιές της πατρίδος μας φέρνει σε δύσκολη θέση τους διεθνείς νεοταξίτες, τους γραικύλους πολιτικάντηδες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια εντός κι εκτός συνόρων.

Στο ψεύτικο δίλημμα της παραμονής ή όχι της Ελλάδος στο ευρώ η προπαγάνδα των τοκογλύφων δεν είναι μονάχα αισχρή αλλά και παρανοϊκή. Σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Agence Europe σχετικά με το τελευταίο άτυπο δείπνο των αρχηγών των 27 χωρών – μελών της «Ε»Ε αναφέρεται πως τα όσα ειπώθηκαν πιστοποιούν τις θέσεις για την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη τον ερχόμενο Ιούλιο με παράλληλη παραμονή εντός της «Ε»Ε. Οι συντάκτες του δημοσιεύματος αυτού αναφέρονται στα χρήματα που υποτίθεται πως έλαβαν οι Έλληνες και στην αδυναμία της δημοσιονομικής εξυγίανσης της Ελλάδος.

Όμως η κατά πολλούς σκιώδης υπερκυβέρνηση των δήθεν ελεύθερων λαών, η Goldman Sachs αναφέρει πως η επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού κομμάτων στην Ελλάδα αν και θα επιλέξει να κινηθεί εντός της ευρωζώνης, θα επιδιώξει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο. Και επειδή είναι ελάχιστα πιθανό να δεχτεί κάτι τέτοιο η τρόικα, θα επακολουθήσει μας λένε η παύση εξυπηρέτησης του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος με τη διατήρηση όμως του ευρώ γιατί η αποβολή μας κοστίζει ακριβά στους τοκογλύφους.

Οι δε συντάκτες του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg View μας λένε ορθά ότι τα διαβόητα πακέτα «διάσωσης» δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες όπου επιστρέφουν βάσει συμφωνιών αφού αν η Ελλάς αποκήρυσσε το χρέος της, οι απώλειες θα μοιράζονταν σε όλα τα κράτη – μέλη της «Ε»Ε αναλόγως της συμμετοχής τους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!   

Καταδεικνύεται εκ νέου περίτρανα πως το χρέος στήθηκε για την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων και την υποθήκευση της Πατρίδος μας την ώρα που μισθοί και συντάξεις πληρώνονται αποκλειστικά από τους δικούς μας φόρους. Το δε κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων που οδηγεί στην ανεργία και στις αυτοκτονίες Ελλήνων είναι η επιχείρηση ασφυξίας που τελείται για την τυπική κατάληψη της χώρας. Ήδη στους κόλπους της γερμανικής κυβερνήσεως και των υπολοίπων ψευτοευρωπαίων μεθοδεύονται μέτρα όπως η περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων με το μοντέλο της περιορισμένης απασχόλησης και οι ειδικές οικονομικές ζώνες για τον οικονομικό κατακερματισμό της εδαφικής μας επικράτειας και το ξεπούλημα επιχειρήσεων και γεωφυσικού πλούτου σε ξένους «επενδυτές».

Κι ενώ σύντομα οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ποσά που δεν διαθέτουν, όλοι ασχολούνται με την εξάπλωση της αποδοχής των «κακών» Εθνικιστών στον ελληνικό λαό. Όλοι επιτίθενται στους υπερασπιστές της Ελλάδος που λένε τις αλήθειες, ζητώντας την λειτουργία της εγχώριας παραγωγής, την εθνικοποίηση του πλούτου μας και την απομάκρυνση λαθρομεταναστών και τοκογλύφων.

Με την ανοικτή επιστολή κάποιων διεθνών «προσωπικοτήτων» που δηλώνουν στην Guardian «Έλληνες Εβραίοι» να «ανακαλύπτουν» στη Χρυσή Αυγή τους δήθεν εκπροσώπους του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού με τις δήθεν σβάστικες που κάνουν τάχα τους «μετανάστες» και λοιπούς πλην Ελλήνων να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ενώ ισχύει το αντίθετο. Μας εξηγούν μάλιστα το όραμά τους να καταπέσει το δόγμα του «ευρωπαϊκού φρουρίου» αφού η Ευρώπη έχει ανάγκη τους μετανάστες σε εφαρμογή της κοινωνικής πρόνοιας. Είναι το όραμα της πολυπολιτισμικότητας που λέει να λιμοκτονήσουμε και να αφήσουμε τις εστίες μας να τις πάρουν άλλοι.

Με την εφημερίδα Guardian να αναφέρεται στην αναβίωση της δημοκρατίας της Βαϊμάρης στην Ελλάδα με τον κόσμο να συρρέει στα συσσίτια, τους αναρχικούς να τσακώνονται με τους «φασίστες», τους «μετανάστες» να φοβούνται να κυκλοφορήσουν το βράδυ και τους υποστηρικτές και καλά του Χίτλερ να κάνουν παρέλαση. Εμείς όμως βλέπουμε τους Έλληνες Εθνικιστές να συλλαμβάνονται γιατί κοινωνούν τις θέσεις του Εθνικισμού στους Έλληνες. Βλέπουμε Έλληνες Εθνικιστές να προπηλακίζονται από τους αναρχικούς του Συστήματος. Βλέπουμε «ξάφνου» αλλοδαπούς να μαχαιρώνονται και να χρεώνονται άνευ αποδείξεων σε Εθνικιστές όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με εμπλοκή είτε αγνώστων είτε άλλων λαθρομεταναστών.

Βλέπουμε τις αυτοκτονίες Ελλήνων απελπισμένων να αυξάνονται αφήνοντας πίσω σημειώματα που μιλάνε για μια Ελλάδα που δεν θα αποτελείται από Έλληνες. Βλέπουμε Έλληνες που μένουν στο σκοτάδι γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και Έλληνες που χάνουν τη ζωή τους από τους εισβολείς των καλάσνικοφ για να σώσουν τις περιουσίες τους όπως συνέβη τελευταία με έναν νεαρό Έλληνα στην Καισαριανή. Βλέπουμε ακόμη βιασμούς Ελλήνων από λαθρομετανάστες στην Πάτρα.

Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν εκβιάζονται. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα έρθει στην εξουσία με την εντολή του ελληνικού λαού σε μια Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 




Δεν υπάρχουν σχόλια: