ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ


ΑΘΗΝΑ 24-6-2012.

Η σκυτάλη των μνημονίων μεταβιβάστηκε τελικά στην νέα αναβαθμισμένη και πολυκομματική κατοχική κυβέρνηση με τις δουλικές υποχρεώσεις και τις εχθρικές γειτονικές προκλήσεις να ενισχύονται. Όμως η Ελλάς είναι η Πατρίδα των Γενναίων και των Ηρώων και η πολιτική διοίκηση της πατρίδος μας ανήκει μονάχα σε κείνους που έχουν τόλμη και καθάριο ελληνισμό στο αίμα και τη ψυχή. Ο εξωτερικός εχθρός με πρώτη την Τουρκία καταλαβαίνει μονάχα τη γλώσσα των ελληνικών όπλων.

Οι Τούρκοι πιάσανε αμέσως δουλειά για να μας βρουν στο τελικό στάδιο αποκαμωμένους. Βγήκανε λοιπόν και μας μιλήσανε για την υποτιθέμενη τουρκική μειονότητα της Ελεύθερης Θράκης Μας που την «κακομεταχειριζόμαστε» σύμφωνα με την καλά στημένη προπαγάνδα τους. Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου σε συζήτηση στην τουρκική βουλή αναφέρθηκε μάλιστα με θράσος χιλίων πιθήκων στη συνθήκη της Λοζάνης η οποία όμως αναφέρεται σαφώς σε μουσουλμανική κι όχι εθνική μειονότητα.

Μνημόνευσε το άρθρο 19 του κώδικα ελληνικής ιθαγενείας με το οποίο αφαιρέθηκε η ιθαγένεια σε όσους απήλθαν προς τη μαμά τους Τουρκία κάνοντας λόγο για καθαρό παράδειγμα διακρίσεων σε βάρος των εθνικών μειονοτήτων, όπως είπε ο τουρκομογγόλος, που ζουν στην Ελλάδα. Εδώ η Άγκυρα αναγνώρισε φανερά πλέον τον αρχηγικό της ρόλο σε ό,τι αφορά τις κινήσεις των πρακτόρων και των ψευτομειονοτήτων που εξυπηρετούν τις βλέψεις των βορείων «γειτόνων» μας. Μας επαληθεύει έτσι στη θέση πως μόλις διαλυθεί η Τουρκία θα διασκορπιστούν και τα λοιπά νεοταξικά μορφώματα.

Όμως ο Νταβούτογλου προχώρησε και σε μια ξεκάθαρα επιθετική ενέργεια. Αφού μας έκανε μάθημα άνευ ανταλλάγματος όπως είπε για την «προστασία» της ελληνικής μειονότητας των κατεχομένων εδαφών μας που η Τουρκία εξανδραπόδισε και γενοκτόνισε σε Α. Θράκη, Ιωνία, Ίμβρο, Τένεδο, Πόντο και αργότερα Κωνσταντινούπολη και Κύπρο, μας είπε ότι η Τουρκία δεν απεμπολεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα δικαιώματα της «τουρκικής» μειονότητας της Θράκης Μας. Είναι μια ευθεία απειλή που σύμφωνα με τα θέσμια των διεθνών σχέσεων περιλαμβάνει τη χρήση των όπλων. Ο Νταβούτογλου μάλιστα κάρφωσε τις γνωστές σε εμάς τους Εθνικιστές προδοτικές συνομιλίες των γραικύλων λέγοντας πως «έχουμε θέσει πολλές φορές το θέμα στους Έλληνες».

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το ρόλο των εγκαθέτων του τουρκικού προξενείου στη Θράκη Μας. Την πρόκληση όμως συνέχισε ο διαπραγματευτής της Τουρκίας με την ΕΕ Μπαγίς ζητώντας καλύτερη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους «Τούρκους της Ελλάδας»! Ο Τούρκος αξιωματούχος ζήτησε την άμεση ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και την ίδρυση θεολογικής ισλαμικής σχολής ως αντιστάθμισμα για το άνοιγμα της Σχολής της Χάλκης. Εδώ έχουμε μια περίτρανη απόδειξη για τον τουρκικό κατευθυντήριο νου στην επιχείρηση κατάληψης της Ελλάδος από τους λαθρεποίκους που δολοφονούν και βιάζουν Έλληνες.

Όμως ο απερχόμενος υπουργός εθνικής αμύνης Φράγκος Φραγκούλης έχει αναβαθμίσει από τον καιρό που ήταν αρχηγός ΓΕΣ έως σήμερα τα κέντρα προωθημένης εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων του Στρατού μας σε Ξάνθη και Ροδόπη. Είναι αρκετοί οι κάτοικοι της περιοχής που λένε ότι οι εγκάθετοι της Άγκυρας καταλαβαίνουν μονάχα από στρατιωτικές στολές και στρατό. Κι αυτά λέγονται όταν στο δήμο Αρριανών σύμφωνα με την πομακική ηλεκτρονική εφημερίδα Ζαγάλισα χρησιμοποιείται η τουρκική γλώσσα ως δεύτερη επίσημη γλώσσα σε προκηρύξεις του ελληνικού δημοσίου για την πρόσληψη προσωπικού! Τούτο γίνεται για λόγους επισημοποίησης της τουρκικής γλώσσας και τουρκοποίησης της περιοχής κι όχι βέβαια για λόγους καλύτερης αντίληψης αφού δεν υπήρξε χωριστή αλλά ενσωματωμένη ανακοίνωση μες στην προκήρυξη.

Τούρκοι όμως στην Ελλάδα και τουρκική γλώσσα δεν στέκουν ανάμεσά μας. Η Άγκυρα ωστόσο αποθρασυσμένη εξαγγέλλει και προχωρά άμεσα σε νέες έρευνες για υδρογονάνθρακες έως την 5η Ιουλίου βορείως της Κύπρου με τα τουρκικά ερευνητικά σκάφη να κινούνται ανοικτά της κατεχόμενης Κερύνειας. Οι κινήσεις αυτές σχετίζονται με την κυπριακή προεδρία της ΕΕ την 1η Ιουλίου, με τον Τούρκο υπουργό ενέργειας Γιλντίζ να δηλώνει ότι οι τουρκικές έρευνες γίνονται ως αντιστάθμισμα των κυπριακών ερευνών με το Ισραήλ και ορισμένες διεθνείς πετρελαϊκές εταιρίες. 

Οι συνέταιροί των Τούρκων κατακτητές της Β. Μακεδονίας Μας Σκοπιανοί μάς ζητούν να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε τάχα απέναντί τους βάσει της ενδιάμεσης συμφωνίας, του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης να συμφωνήσουμε στην μακεδονοποίηση του νεοταξικού μορφώματος. Αυτό εννοεί υπεύθυνη συμπεριφορά ο σκοπιανός πρόεδρος Ιβάνοφ που δεν αποκλείει την πιθανότητα να τη βρει από τον νέο πρωθυπουργό Σαμαρά.

Κι αυτά όταν το ινστιτούτο πιστοποίησης σκοπιανών προϊόντων εισήλθε στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό θεσμό με τα προϊόντα της αναγνωρισμένα ως προερχόμενα από τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ενώ το μόρφωμα αναζητεί με αγγελία στον Τύπο μυστικούς πράκτορες που να γνωρίζουν μεταξύ άλλων την ελληνική γλώσσα! Εμείς πάλι αναγνωρίζουμε την υποχρέωση να απελευθερώσουμε την Βόρεια Μακεδονία και τα εκεί αδέλφια μας.

Δεν ξεχνάμε επίσης τα όπλα που έκλεψαν τούτες τις μέρες κάποιοι από το αστυνομικό τμήμα της Κω. Η Ελλάς χρειάζεται άμεσα μια δυνατή και επαναστατική διακυβέρνηση. Χρειάζεται την πολιτική διοίκηση της Μεγάλης Ελλάδος και τον ετοιμοπόλεμο Ελληνικό Στρατό. Η ώρα του Λαϊκού Εθνικισμού φτάνει!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: