ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


330 ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 2-11-2012.

Είπα να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις για το πώς γίνεται για όλα μα για όλα τα προβλήματα σε τούτο τον Άγιο Τόπο να φταίνε μόνιμα και εκ περιτροπής Ελληνισμός και Εθνικισμός. Και εκεί επάνω σ’ αυτόν τον προβληματισμό μού ήρθε στο μυαλό η αυτοκτονία ενός 42χρονου άνεργου Έλληνα που αφού είχε εξαντλήσει όλα τα βήματα, εξαπατήθηκε από έναν υπουργίσκο που του είπε πως υπάρχει μια δουλειά, για να τον πετάξει μετά στην άκρη.

Σκέφτηκα έπειτα το μαχαίρωμα του Έλληνα κομμωτή από λαθρομετανάστες στον αγρίως πληγέντα Άγιο Παντελεήμονα. Τις παλιές ιστορίες που στήσανε κάποιοι για να χωρίσουν τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς και βάλε. Και ύστερα είπα πως από τέτοιους ηγετίσκους τι λύση να περιμένουμε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εμείς οι 1000 ελληνικές ψυχές και τέσσερα ελληνικά υποβρύχια… Ποιος από το ετοιμόρροπο κατοχικό καθεστώς, κυβερνητικό και αντιπολιτευτικό τάχα σκέλος, θα ασχοληθεί με τους Έλληνες Εργαζόμενους και την Εθνική μας Άμυνα. Άμα με το καλό πέσουν, τότε μάλιστα!

Κατόπιν σκέφτηκα τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους που όλοι τους ανεξαιρέτως πίστευαν και δίδασκαν πως ο Έλληνας με τον Πολιτισμό, την Αρετή και την Πολεμική Υπεροχή πρέπει να άρχει κι όχι να άρχεται των βαρβάρων. Και ο Γερμανός ποιητής Σίλερ έλεγε για τον μεγαλειώδη «καταραμένο» Έλληνα που τον έβρισκε παντού εμπρός του είτε επρόκειτο για Φιλοσοφία είτε για Θέατρο, είτε για Σκέψη Ανώτερη είτε για Ψυχαγωγία. Ο Έλληνας παντού και πάντα πρώτος!

Ε, τότε λέω φυσιολογικά τον πολεμούν και τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό. Κατάλαβα τότε πως στην ενασχόλησή μου με την πολιτική για την υπεράσπιση και την υπεροχή της Φυλετικής Ταυτότητας του Έλληνα δεν μου έμελλε τίποτα πέραν αποκλεισμών. Διότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει καλά στημένα τα δικά της παρατηρητήρια και όποιος θέλει να συνεργαστεί με τα όπως τα αποκαλεί κάτω δώματα ή μάζα, λαό τον λέω εγώ, πρέπει στο άνω δώμα να βρει κλειστή την επικοινωνία.

Αυτά σκέφτηκα και αποφάσισα να πεισμώσω. Να μην λυγίσω. Και έτσι θα παραμείνω ισόβιος Έλληνας και Εθνικιστής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: