ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 14-11-2012.

Η ώρα των μεγάλων ευθυνών έφτασε. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος ούτε ειρηνικός. Σίγουρα όχι με την έννοια της υπόδουλης και ψευδεπίγραφης ειρήνης. Θα είναι ναρκοθετημένος και πολεμικός. Μιλάω ξεκάθαρα για το Δρόμο της Φωτιάς που είναι καμωμένος για γενναίους και ανυποχώρητους Έλληνες. Σωστούς Πατριώτες και Εθνικιστές. Φρουρούς της Πίστης και Πολεμιστές της Ελλάδος.

Οι νάρκες έχουν τοποθετηθεί καιρό πολύ στο διάβα μας. Οι ναρκοθέτες της προδοσίας ενεργούν με θράσος ως νομοθέτες του ξεπουλήματος τόσο με τις επαίσχυντες συμφωνίες τους όλο το χρονικό διάστημα κρίσεως και μνημονίων όσο και με τα θανάσιμα πλήγματα που επιφέρουν επί των ελληνικών αξιών και ψυχών.

Αυτό πράττουν με την βρωμερή τους απαίτηση να ξηλωθεί η εθνική ιστορική μνήμη και οι εικόνες της Πίστης από καρδιές, θεσμούς και σχολεία. Το πράττουν όταν αδιαφορούν στα δολοφονικά περάσματα των λαθρομεταναστευτικών ταγμάτων εφόδου που σκοτώνουν Έλληνες μέσα στους τόπους εργασίας και τα σπίτια τους. Το πράττουν όταν ανέχονται τους τουρκόφρονες της Θράκης και της Δωδεκανήσου δημοσιοκάφρους να μιλάνε για την φίμωση των «Τούρκων» γης ελληνικής. Το πράττουν όταν τσουβαλιάζουνε τον ελληνικό πλούτο στα χέρια και τους λογαριασμούς των νεοταξιτών τοκογλύφων.

Ο κατάλογος του θανάτου της Φυλής μας δεν έχει τελειωμό. Το χρονικό του δωσιλογισμού είναι μακρύ. Δεν αφορά μονάχα ένα παζάρι ή μια ψηφοφορία. Δεν υπάρχουν «καλοί» ή κακοί ανθέλληνες. Δεν υπάρχουν ανεύθυνοι. Υπάρχουν κάκιστοι ανθέλληνες που υπέγραψαν και συνεργάστηκαν σε ολάκερη την κατοχή με τον εχθρό. Είναι το καθεστώς των γραικύλων του ντόπιου νεοταξισμού και ξωπίσω του έρχονται οι αντίχριστες και μισελληνικές ορδές εκ της γειτονιάς μας και της «συμμαχικής» Εσπερίας.

Απέναντι σε όλο αυτό το κακό συναπάντημα υπάρχει ο Ελληνικός Εθνικισμός που βάλλεται επειδή έχει επιλέξει να σταθεί στο πλευρό του ελληνικού λαού που προσβάλλεται. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβει η χολή των απέναντι. Τώρα πια ήρθε η ώρα της πραγματικής ρήξης και της εδώ και τώρα ανατροπής με το σαράκι που τρώγει τις σάρκες της Φυλής μας. Όσοι βρίσκονται απέναντι από τον λαό μας και μάχονται ενάντια στο εθνικό συμφέρον δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ συνομιλητές μας. Όσοι μετρούν την πατρίδα μας με το χρήμα και θέλουν να στριμώξουν τον ελληνικό λαό μέσα στις τραπεζικές θυρίδες του διεθνιστικού νεοταξισμού μαζί με εκείνους που κονταίνουν το Έθνος θα εκλείψουν αφού τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ειρηνικές επαναστάσεις δεν υπάρχουν κι ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν. Εκείνοι που τις εξήγγειλαν κάποτε ψευδώς είναι σήμερα οι πωλητές της πατρίδος. Οι διάδοχοι του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου. Ο ελληνικός λαός είναι σίγουρο πως γνωρίζει την πραγματικότητα. Όπως είναι εξίσου σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν να προκαλέσουν οι ανθέλληνες τον νέο διχασμό και την εσωτερική σύγκρουση που έχουν ως αποστολή από τα διεθνή αφεντικά τους για την απόκρουση του Ελληνικού Εθνικισμού και την ακύρωση της επερχόμενης Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας.

Όσοι αντιστρατεύονται την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ισχύ, όσοι νοθεύουν το Έθνος και τους στόχους του δεν λογίζονται φίλοι και αδερφοί. Αυτό ισχύει για προδότες και εισβολείς. Δεν ισχύει λοιπόν ο φόβος του δήθεν «κακού» εθνικισμού όπως δεν ισχύει και ο μονόδρομος της σωτηρίας με την πτώση της Φυλής μας στον γκρεμό των τόκων και της λόγχης! Το καθεστώς όμως της αστικής «δημοκρατίας» των φερόμενων συντηρητικών και προοδευτικών θα ριχτεί οπωσδήποτε στη φωτιά της δικαίας κρίσεως, στην φωτιά της νεμέσεως. Είναι η απαίτηση και το μέγιστο αίτημα των Ελλήνων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα ως γνήσιο πατριωτικό και λαϊκό κίνημα υπακούει και εκφράζει μονάχα τους Έλληνες.

Αυτό λοιπόν που γυρεύει και για το οποίο αγωνίζεται ο Έλληνας είναι η εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Είναι ο ορισμός των τυχών του από χέρια καθαρά και ελληνικά. Να ζήσει η οικογένειά του και να μεγαλουργήσει η πατρίδα του. Ο Έλληνας δεν φοβάται τη μάχη. Σιχαίνεται τους δειλούς. Δεν του αρέσει να κρύβεται. Μαραζώνει από αυτήν την κατάσταση. Του αρέσει το Φως και η Δύναμη του Ζωντανού Ελληνισμού που όταν τον στενεύουν τα πρότερα όρια, τα υπερβαίνει και τα φέρνει στα δικά του μεγάλα και ανυπέρβλητα μέτρα.

Αυτές οι καταστάσεις όμως θέλουν χαλασμό. Θέλουν φωτιά και ατσάλι. Τα καθεστωτικά οικοδομήματα με τα φθαρμένα θεμέλια δεν θέλουν υποστυλώματα. Θέλουν μια γερή κλωτσιά να σωριαστούν χάμω μια για πάντα. Οι άπιστοι κατεδαφιστές των ελληνικών ηθών θέλουν οι ίδιοι την κατεδάφιση που ποθούν και αξίζουν. Η εθνοφυλετική μας αρμονία δεν χωράει κανένα ξωμερίτη λογιστή και γυρολόγο. Και η πολιτισμική ομορφιά για να στεριώσει πρέπει πρώτα να εξαφανιστεί η ασχήμια.

Πόλεμος και Αρετή μαζί είναι το μεγάλο συναπάντημα στον έναν και μόνον ελληνικό δρόμο. Τον Εθνικιστικό Δρόμο της Ελληνικής Φωτιάς. Είναι η έσχατη και πλέον μαζική Εθνική Αντεπίθεση για να ελευθερώσουμε, να θωρακίσουμε και να τρανώσουμε την Πατρίδα μας πατώντας επάνω στο θράσος και ισοπεδώνοντας την υποταγή. Με ορθά τα λάβαρα και το λαό στο πλευρό θα ανακαταλάβουμε την αληθινά ελληνική Ελλάδα. Μισέλληνες πίσω. Έρχεται η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: