ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 4-11-2012.

Θέλουν κάποιοι να μας κρατήσουν υποταγμένους στα κελεύσματα και τις μιαρές αγοραπωλησίες του σιωνιστικού νεοταξισμού. Ξέρουν ότι η νομοτέλεια της φύσης και της ελληνικής κοσμοθεωρίας θα επιβάλλουν το οριστικό ξεθεμελίωμα του κακού. Το βλέπουν ήδη και έτσι επιλέγουν να σταματήσουν τον χείμαρρο του ελληνισμού με δύο τρόπους. Με το να αντιστρέψουν τα θεμέλια των αξιών μας προσπαθώντας να τα αποκόψουν από τον Ελληνικό Εθνικισμό και με το να χρήσουν ως προστάτες της Φυλής μας τους αρνητές της.

Πλανάσθε πλάνην οικτρά άθεοι κήνσορες του πολιτικάντικου και επιτηδευμένου καθωσπρεπισμού εσείς και οι συνομιλητές σας παγκοσμιοποιητές και βάρβαροι. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός δεν συνηθίζουν μήτε να διαλογίζονται μήτε να παζαρεύουν μήτε να αλλάζουν θωριά κατά πως συμφέρει τον ξένο αφέντη. Είναι αδέλφια αχώριστα, παιδιά του ίδιου Θεού και της πατρώας ελληνικής γης που μάχονται το κακό και την αδικία.

Αμφισβητούν την συγκυριακή επικράτηση της αιώνιας γυρολόγας μάστιγας της ανθρωπότητας όπως και την τουρκική αλαζονεία. Δεν μισούν κανένα. Αλλά αγαπούν πάρα πολύ την ράτσα τους την ελληνική και τον σπλαχνικό Θεό που ευλόγησε την αποστολή του Ελληνικού Έθνους. Τον εξανθρωπισμό της οικουμένης και την ηγεμονία του Ελληνικού Δικαίου.

Κι έτσι λοιπόν όπως στα χρόνια της ασχήμιας και των ανακατωμάτων στις υποθέσεις των εθνών έχει γαντζωθεί ο νεοταξισμός σε θρόνο ανοίκειο και επιδιώκει παγκόσμια σκήπτρα και δολοφονία του Ελληνισμού, εμείς ως Έλληνες, Λευκοί, Εθνικιστές, Παιδιά του Θεού, Μαθητές Φιλοσόφων και Πολεμιστές του Φωτός θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα λειτουργήσουμε όπως ακριβώς ο χείμαρρος που ισοπεδώνει τα θρασεία φράγματα. Θα πράξουμε ως οδοστρωτήρες ενάντια σε κάθε κακοπλασία και τερατούργημα που προσβάλλει τις ελευθερίες και την αισθητική μας. Εφορμούμε ως Επαναστάτες Γκρεμιστές του κακού και του μισελληνισμού, ως αρνητές της υποταγής.

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο έθνος. Είμαστε ένα έθνος όρθιων και ζωντανών υπάρξεων που χαράσσουν την πορεία τους με γνώμονα την αρμονία, την καλαισθησία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την φυλετική ψυχή που βοά μέσα από το αίμα που ρέει στις φλέβες μας. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές Πατριώτες που σιχαινόμαστε την υποκρισία και τον φκιασιδωμένο καθωσπρεπισμό. Αποστρεφόμαστε με την ίδια ακριβώς ένταση εκείνους τους «προοδευτικούς» που προσβάλουν Πίστη και Ελληνική Σημαία στοχοποιώντας τους Φρουρούς του Έθνους ως τάχα επικίνδυνους για τη «δημοκρατία» τους όταν είναι οι ίδιοι που συναγελάζονται με τους υποτιθέμενους εχθρούς τους Νεοταξίτες.

Θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή με το ντόπιο σαράκι που προσφέρει ελληνικό αίμα στους εχθρούς μας διότι ο καιρός δεν περιμένει και δεν μπορούμε να στερήσουμε από τους εισβολείς άλλο πια το χαμό που τους αξίζει. Τέρμα στο αίμα που έχουν φέρει οι τόκοι και εκείνο που θέλουν να χύσουν οι «γειτονικές» λόγχες. Αλλά και η υποταγή της ακρωτηριασμένης όπως μας θέλουν Ελλάδος στην έτερη σκλαβιά, την ηλεκτρονική τής ρουφιανοκάρτας στο στρατόπεδο αιχμαλώτων της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης με την ενιαία πολιτική, οικονομική και θρησκευτική διοίκηση.

Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που γινόμαστε τώρα οι Γκρεμιστές της Σαπίλας και της Ανθελληνικής Παραφροσύνης. Και την ίδια ακριβώς στιγμή γινόμαστε οι Χτίστες ενός γεμάτο υγεία ελληνικού κόσμου καλοσύνης και αρμονίας. Φέρνουμε μαζί μας το αέναο Φως του Ελληνισμού που θα γίνει και πάλι το άλας της γης. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που διψάμε να φέρουμε πίσω τα δροσερά νάματα της Φυλής μας και να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση ώστε να ανατείλει πάλι η ελληνική ωραιότητα. Να ανατείλει η χρυσή αυγή του ελληνισμού επάνω από τα ερείπια της παγκοσμιοποιημένης πανούκλας που θα ξεχαστεί ακόμη και η ύπαρξή της.  

Τώρα πια προστάζουν το Δίκαιο, το Αίμα και το Έθνος το Ελληνικό. Τώρα πια θα ισοπεδωθεί η μιζέρια και θα γκρεμιστούν τα στενά όρια που θέσανε άσπονδοι φίλοι και ντόπιες θεραπαινίδες στον Ελληνισμό. Η ανηθικότητα και η ύβρις σε βάρος Θεού και Ελλάδος θα καούν στην φλόγα του ασίγαστου πόθου που θα φέρει κάθαρση και μεγαλοσύνη του Γένους μας.

Μας είπατε μικρούς και ασήμαντους που σας χρωστάμε. Σας λέμε πως είμαστε οι Μεγάλοι και Σημαντικοί της Πλάσης που θα την φέρουμε σε ίσιο λογαριασμό. Και ακόμη πως εσείς μας χρωστάτε και επομένως θα σας πάρουμε τα πάντα. Είμαστε οι Γκρεμιστές της Βαρβαρότητας και οι Χτίστες της Νέας Μεγάλης Ελλάδος. Ο Εθνικοκοινωνισμός και ο Στρατός μας θα ξεμακρύνουν τον Ελληνισμό τον Αυτοκρατορικό που θα σπάσει τις αλυσίδες στη σημερινή υποταγμένη μα και στην σκλαβωμένη Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



3 σχόλια:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

( ΡΊΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣ !

http://www.facebook.com/notes/%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB-%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BC/%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-/164270787048016

Vakis είπε...

)

Vakis είπε...

.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!