ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 11-11-2012.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZsCKcoaCe-0&feature=share

 

Η άνοδος στην κλίμακα του πόνου και της δυστυχίας έχει οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό στο χείλος της αβύσσου. Όμως το φως του κόσμου δεν γίνεται να δύσει. Και το φως αυτό είναι ο Ελληνισμός, είμαστε όλοι εμείς που δεν στεκόμαστε μονάχα στη λαλιά και τα περασμένα. Οδηγούμαστε από την χειμαρρώδη φυλετική μας ψυχή στο ξέφωτο για να σκορπίσουμε τα σκοτάδια και να λιώσει ο χιονιάς της σήψης και της κατοχής.

 

Μας λέγουν κακούς και ρατσιστές και αντιδημοκράτες. Δεν μας λένε όμως κλέφτες, ψεύτες και προδότες. Είμαστε οι Έλληνες Εθνικιστές που δεν κρίνουμε τον εχθρό από τα ιδεολογικά του πιστεύω, τη δύναμη και το χρήμα. Όπου κι αν πιστεύει θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του, ακόμη κι αν κηρύττει παρόμοια πράματα, ακόμη κι αν πιστεύει στον ίδιο Θεό. Όποιος κι είναι αυτός που θέλει τη γη και την ψυχή μας, θα χάσει τη δική του ψυχή. Θα λείψει κι αυτός και οι ντόπιοι συνεργάτες του, προδότες και βαρίδια καμωμένα για το Γουδί. Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα φίδι που έρπεται και θέλει να κρατήσει τον Έλληνα Αετό αλυσοδεμένο στα χέρια βρώμικων υπάρξεων στερώντας του τον Ήλιο της Λευτεριάς που να δικαιούται να μιλάει για δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία!

 

Ανθέλληνες της κακιάς ώρας σπεύδετε να μιλήσετε εσείς για αξιοπρέπεια απεκατεστημένη του Έλληνα προς την πόρνη Εσπερία όταν οι φίλοι σας «διασώστες» μας λένε πως θα μας σταυρώσουν ξέχωρα από τα καρφιά που απεργάζεστε στο «ναό» της δημοκρατίας σας! Μας λέτε πως λιανίζετε τα δικαιώματα που έδωσε στον υπερήφανο λαό μας ο ελληνικός εθνικοσοσιαλισμός στα επικά χρόνια της νεότερης δόξας. Πως λέτε ναι στην υποδούλωση απέναντι στο «βλαβερό» εθνικό νόμισμα, πως θα πεινάσει ο ήδη πεινασμένος λαός και τα παιδιά του, πως θα μας δώσει ο νεοταξίτης τοκογλύφος λεφτά μέσα από το διπλωκλειδωμένο και τριπλοταϊσμένο σεντούκι με τα κλεμμένα αν πουλήσουμε κι άλλη γη, αν πεθάνουν κι άλλα αδέλφια μας, αν παύσουμε να πολεμούμε και συνεχίσουμε να προσκυνούμε τους κτηνώδεις εντολείς σας!

 

Ένα όμορφο τραγούδι γεμάτο από ελληνικό λυρισμό που έχει τραγουδήσει ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης λέει πως ένας αετός κάθεται και παρακαλεί τον ήλιο να ανατείλει να λιώσουνε τα χιόνια. Θέλει να στεγνώσουν τα φτερά του και να συνεχίσει το πέταγμά του. Ο ανατέλλων Ήλιος της ζωής μας και της ανθρωπότητας είναι η Λεύτερη Ελλάδα που θα λυτρωθεί σηκώνοντας τις επιβλητικές της αχτίδες επάνω στην μαυρίλα του θράσους και του φόβου του μισελληνικού.

 

Ο Αετός που σηκώνει βλέμμα σπινθηροβόλο και ετοιμάζει τα νύχια του να γραπώσει τις χαμερπείς υπάρξεις που κινούνται σαν σκιές θανάτου σε βάρος της Φυλής μας είναι ο Έλληνας Πολεμιστής που αρνείται την εγκατάλειψη του Έθνους και της Σημαίας του. Είναι ο Εθνικοκοινωνιστής Πατριώτης που τα θέλει όλα και τα θέλει ελληνικά. Το σχολείο του παιδιού του που οι λαθρέποικοι και οι προοδευτικοί προστάτες τους τα θέλουν αλλοτριωμένα και αφελληνισμένα, την εργασία που νεκρώνουν ελληνόφωνοι και «διασώστες», την απαλλαγμένη από τον λαθραίο πολυπολιτισμό γειτονιά, την οικονομία μας, την παραγωγή μας, τα εδάφη που μας κλέψανε ζητώντας τώρα κι άλλα.

 

Τα θέλουμε όλα και δεν τους δίνουμε τίποτα. Δεν τους δίνουμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας. Επομένως δεν μοιραζόμαστε με κανένα Ταυτότητα, Ιστορία και Πίστη. Τα χιόνια που έχουν ζώσει την αυλή μας και έχουν μαραζώσει τους ανθρώπους μας θα λιώσουν. Τα βουνά, οι πόλεις και τα χωριά μας δίνουν το άγγελμα της ελεύσεως της Νέας Αυγής που θα είναι πιο Χρυσή από ποτέ άλλοτε. Είναι η Νέα Ελλάδα που θα εξαλείψει τον πρότερο πόνο και τη δυστυχία. Είναι η επιστροφή των Άριστων και των Δίκαιων Ελλήνων που τηρούν την υπόσχεση για το προσυμφωνημένο συναπάντημα. Αυτό που χαράχτηκε στα λόγια πως θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει. Τώρα λοιπόν θα σηκώσουμε την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που πιστεύει σε Θεό, Φυλή και Τιμή.

 

Σε Ψηλό Βουνό μακριά από τον φθόνο και την κακία των γυρολόγων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και τους αχαμνούς ντόπιους συνεργάτες τους θα αναγείρουμε τον Σύγχρονο Ελληνισμό. Στη σκιά της δικής μας Ελλάδος θα αναπνεύσει η οικουμένη και θα σκορπίσουνε οι ενάντιοι Ελλάδος και Ανθρώπου. Κάτω από τον Υπέρλαμπρο Ήλιο της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Εθνικής Μεγαλοσύνης η νέα δημιουργία θα υπάρξει το πιο όμορφο άνθος που θα βγει με τον μόχθο και τη φροντίδα του Έλληνα καλλιεργητή και διαχειριστή της πατρώας γης. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα να ζήσουν Ελεύθερα σε μια Ελλάδα Μεγάλη. Αυτό αρκεί για να μας δώσει νικηφόρα ώθηση στο τωρινό ξέσχισμα της νεοταξικής καταχνιάς για την εθνικοκοινωνική αναγέννηση της πατρίδος μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

 

 

 

  

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: