ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ



ΑΘΗΝΑ 26-11-2012.

Λυσσομανάει το σύστημα σε Ελλάδα και Δύση. Αλυχτούν με λύσσα τα σκυλιά του μισελληνισμού. Το σχέδιο της γενικής εφόδου σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας και υποστάσεως έφερε αίμα και πόνο και δάκρυα που σηκώσανε θύελλα δίκαιης οργής στον ελληνικό λαό. Οι εχθροί μας μέσα στο τυφλό μίσος και την αλαζονεία τους πίστευαν πως θα μας αφαιρέσουν σάρκα δίχως να υπάρξει ελληνικό ξύπνημα από τον επιθανάτιο λήθαργο!

Η φύση όμως είναι ανεμπόδιστη στο έργο της και η δικαιοσύνη του έθνους ανελέητη. Απλώς χρειάζονται πολλά χέρια ελληνικά να δουλέψουν για να κυλήσει ο τροχός της απονομής του δικαίου και της εθνικής μας ανατάσεως. Αλλά κι αυτό δεν πρόκειται να αργήσει. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πληθαίνουν τα χτυπήματα, οι συκοφαντίες και οι προκλήσεις που δέχονται πια καθημερινά και απροκάλυπτα ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας.

Μας λένε πλέον με τον χαρακτηριστικό κτηνώδη τρόπο τους πως δεν ήρθαμε να φτιάξουμε την οικονομία σας και δεν μας ενδιαφέρει το χρέος σας. Οι οικονομίες του κόσμου είναι πλέον στα χέρια μας. Το ίδιο και η ηγεσία σας η ελληνόφωνη και κάθε άλλη. Για να πούνε στη συνέχεια πως έχουμε παρατηρητήριο του κόσμου καλό, περάσματα ζωτικά, βάσεις για ασφαλείς πολέμους και ένα μέταλλο ακατέργαστο που πρέπει να μείνει έτσι, γιατί αλλιώς χαθήκανε.

Το μέταλλο αυτό είναι η σφοδρή μας επιθυμία να μένουμε ελεύθεροι και να κυριαρχούμε. Να φτιάχνουμε κάστρα και πολιτισμούς, να σκεφτόμαστε και να πολεμάμε για να πετύχουμε τον ίδιο σκοπό. Και ο σκοπός αυτός είναι να υποτάσσουμε την ύλη στην ανώτερη ιδέα. Να αντιστεκόμαστε προκειμένου να μην αφαιρεθεί τίποτα από την πλούσια κληρονομιά μας και να μην λερώσει κανείς τη μνήμη των προγόνων μας. Και κατόπιν να λάβουμε πίσω όσα μας έχουν κλέψει οι οχτροί της φυλής σε στρέμμα, σε αίμα, σε Τιμή.

Ο μακαριστός εθνεγέρτης αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε αναρωτηθεί με πνεύμα διορατικό και την καθαρή ελληνική ψυχή του στις 29 Μαΐου του 2001, ημέρα μνήμης ανά έτος της αλώσεως της Αιώνιας Πρωτεύουσας του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης, ποιοι είναι αυτοί που έρχονται μες στη γενική σήψη να μας ελέγξουν. Ποιοι λοιπόν, είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός, θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν τη ζωή; Κάποιοι πλούσιοι τραπεζίτες μήπως; Είδε και έδωσε ομολογία πίστεως ελληνικής και χριστιανικής και έκρουσε σήμαντρο αφυπνίσεως της φυλετικής μας ψυχής ότι ο βορβορώδης σιωνιστικός νεοταξισμός εφορμούσε προκειμένου να νικήσει τον προ αιώνων εχθρών του ώστε να παγιώσει τα σκήπτρα της ανομίας.

Ο Μέγας Σημαιοφόρος της Ελληνοορθοδοξίας Χριστόδουλος σήκωσε το λάβαρο της εθνικής αντίστασης πολύ έγκαιρα. Ενόχλησε πολύ και πολλούς μέσα στο σύστημα του μισελληνισμού και της μισανθρωπίας. Θυμόμαστε σαν τώρα όταν μας έλεγε πως θέλουν κάποιοι να μας φέρουν από το δήθεν χαμηλό μας επίπεδο σε εκείνο της Ευρώπης. Να μας κάνουν να γίνουμε πιο Ευρωπαίοι τάχα, να λησμονήσουμε τις Αξίες και την Ταυτότητά μας. Ενοχλείτο σε μεγάλο βαθμό ο μακαριστός Χριστόδουλος γιατί γνώριζε πως οι ψευτοευρωπαίοι και ψευτοσύμμαχοι θέλανε να απαρνηθούμε τον εαυτό μας ώστε να έρθουν έπειτα να μας κάνουν τη σύγχρονη και τελειωτική άλωση. Να μας στερήσουν τη ζωή, πνευματική και σωματική.

Ουδέποτε διαχώρισε ο ελληνόψυχος ιεράρχης την Ελλάδα από το Χριστό όπως κάνουνε στις μέρες μας πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και ορισμένοι ιεράρχες της υποταγής. Αποστάτες άπαντες Ελλάδος και Χριστού συνάμα. Ουδέποτε επίσης καταδίκασε τον Ελληνικό Εθνικισμό. Του τα ζήτησαν όλα τούτα και άλλα πολλά ακόμη. Μα δεν έδωσε γη και ύδωρ έως του μαρτυρικού τέλους. Και μας παρέδωσε την έσχατη κληρονομιά του. Να βαστήξουμε τα πρωτοτόκια μας. Να μείνουμε εδραίοι σε Πίστη και Πατρίδα. Να πολλαπλασιαστούν οι αγωνιστές της Φυλής μας. Και έτσι πολλοί και ενωμένοι να πάρουμε πίσω όσα μας κλέψανε και να φυλάξουμε όσα κινδυνεύουν.

Η εντολή που μας έδωσε η Ελλάς, η παρότρυνση που μας έκαμε ο Εθνεγέρτης Χριστόδουλος και η σφοδρή επιθυμία των Ελλήνων που θέλουν από μύχιος πόθος να γίνει απτή πράξη είναι να κάμουμε αντίσταση και ανάκαμψη. Να μην επιτρέψουμε να σβήσει η κανδήλα του Ελληνισμού αλλά να φωτίσει με φλόγα ακόμη πιο δυνατή. Να θερμανθούν οι καρδιές, να πάρουν τόλμη και θάρρος έως τα κατάβαθα της εθνικής μας συνειδήσεως, να καούν όσοι μαραζώνουν και σκοτώνουν πατρίδα και λαό. Να δώσουμε πόλεμο ιερό για να καθαρίσουμε το τοπίο και αφού σπάσουμε τις αλυσίδες να τρανώσουμε την αληθινή Ελληνική Πολιτεία και να σηκώσουμε τα λάβαρα της Νίκης και του Ελληνισμού στις εστίες που μας έχουν λεηλατήσει οι άπιστοι και ανθέλληνες.

Ελεύθερα έθνη είναι τα δυνατά έθνη. Και δυνατά έθνη είναι εκείνα τα φωτεινά έθνη που άρχουν επάνω στα σκοτάδια γιατί διαθέτουν μαζί με τη δύναμη της ύλης μπροστάρισσα και ηγέτιδα εκείνη της Πίστης. Την Πίστη που είναι πιο δυνατή ακόμη και από τη φωτιά. Το ποτάμι της ιστορίας θα συνεχίσει την ακατάβλητη πορεία του προς τα εμπρός. Το χρυσοφόρο ξημέρωμα της Νέας Ελλάδος έρχεται με την επικράτηση των Ιδεών του Λαϊκού Εθνικισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

   





Δεν υπάρχουν σχόλια: