ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 24-11-2012.

Προσκύνησε ολάκερο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ουδένα κεφάλι όρθιο, ουδένα καθεστωτικό κόμμα απροσκύνητο. Τίμιο ως προς τη φύση της πολιτικής τους παρουσίας και το ρόλο τους τον ανθελληνικό. Αισχρό και άτιμο για την πατρίδα και το λαό που αλυσοδένουνε και δολοφονούνε μαζί με τον εργοδότη τους διεθνιστικό και σιωνιστικό νεοταξισμό. Άπαντες συσκέπτονται, κάμουν επιτροπές συντονισμού έργου ανθελληνικού και από τις άλλες τις επιτροπές, αυτές της καταδιώξεως και της καταπολεμήσεως του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού!

Όλοι τους καλούν σε γενικό πόλεμο λοιπόν ενάντια στον Εθνικισμό μας. Σύμφωνοι, κι εμείς έχουμε πόλεμο εναντίον τους. Την ίδια στιγμή ο βρόγχος γύρω από το λαιμό του λαού μας σφίγγει ασφυκτικά. Διαβάζουμε στα αθροιστικά συμπεράσματα της Ελληνικής Στατιστικής ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του δεύτερου φετινού τριμήνου το διαθέσιμο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας μειώθηκε κατά 5,4 δις ευρώ! Γνωρίζει κανείς γνώστης απλών οικονομικών στοιχείων κανένα κράτος που να σημειώνει ανάκαμψη και ανάπτυξη άνευ εθνικής παραγωγής και εισοδήματος;! Την στιγμή μάλιστα αυτή που οι καταγεγραμμένες τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες από το 2009 έως την 23 Αυγούστου 2012 έχουν φτάσει πανελλαδικά στις 3124! Οι καταγεγραμμένες κι όχι οι συνολικές αφού πολλές δεν δηλώνονται για λόγους θρησκευτικούς.

Όχι λοιπόν, δεν μιλάς μ’ αυτόν τον τρόπο για ανασυγκρότηση του κράτους παρά μονάχα όταν οδηγείς αυτό το κράτος στον ευτελισμό, το ξεπούλημα και τον τεμαχισμό εθνικού εδάφους. Κι όταν ακόμη οδηγείς το λαό στην εξαθλίωση και τον αφανισμό με την καταγεγραμμένη απώλεια 900 ελληνικών θέσεως εργασίας καθημερινά. Αυτό είναι το σχέδιο του σιωνιστικού νεοταξισμού κι αυτό εξυπηρετεί το κατοχικό καθεστώς.

Να δημιουργηθεί νέος κομματικός φορέας με ευρωπαϊκό προσανατολισμό προτείνουν οι συνεργάτες του στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά. Να πάρουν δηλαδή τα φιλελεύθερα, σοσιαλιστικά και αριστερά ρετάλια που έχουν απομείνει και να τα συνενώσουν σε ένα πρόθυμο και δωσίλογο μόρφωμα. Στα Ελληνικά Ναυπηγεία όμως τα υποβρύχια που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο στρατός και έχει πληρώσει ο λαός μας σαπίζουν και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν επτά μήνες απλήρωτοι. Στην Πάτρα ένας 33χρονος πατέρας μικρού παιδιού κρεμάστηκε από ένα καλώδιο που έβαλε στο σημείο της αυτοκτονίας το ανθελληνικό καθεστώς με τις επιλογές του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Κασιμάτης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η ανεργία το 2013 πιθανώς να προσεγγίσει το 35% όταν ήδη περισσότεροι από τους μισούς νέους Έλληνες είναι άνεργοι. Όμως αυτό δεν απασχολεί διόλου τους συντονισμένους ψευτοταγούς. Δεν τους απασχολεί η αύξηση της ελληνικής μεταναστευτική τάσης ούτε οι ωμοί εκβιασμοί των τραπεζών με τις οποίες τάχα αναζητούν λύσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Τα δώσανε όλα οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για να πάρουν ένα μεγάλο τίποτα αφού αυτή είναι η μοίρα του συνεχώς σκυμμένου κεφαλιού. Να πέσει από τη θέση του. Μειώνουν διαρκώς τους μισθούς πρώτης πρόσληψης, υπογράφουν ρήτρες επιβολής νέων μέτρων, προσποιούνται ότι τρίζουν τα δόντια στα αφεντικά τους με την έξοδο από το ευρώ όπως έπραξε και η κυβέρνηση μετά το σημαδεμένα πτωχευτικό έσχατο Eurogroup, με τον πολύ Γιούνκερ να μας λέει ότι δεν ξέρει πότε θα πάρει η χώρα μας το δάνειο μαμούθ των τραπεζών κι όχι βέβαια του λαού.

Το μέλλον των λαών δεν φτιάχνεται με εξωτερικά δάνεια αλλά με εσωτερική εργασία. Όμως η «προστάτρια» Αριστερά των λαϊκών δικαιωμάτων έχει άλλη γνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει σχέσεις με τις ΗΠΑ για τις οποίες πιστεύει πως δεν θα μας αφήσουν να γείρουμε στην αγκαλιά Ρωσίας και Κίνας. Ετοιμάζει το υπερατλαντικό ταξιδάκι του Τσίπρα που μας λέει ότι το χρέος «μας» δεν είναι βιώσιμο, πως χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση, πως δεν κρατάει μαγικό ραβδάκι και πως αν δοθεί δικαιοσύνη και όραμα στο λαό, θα μπορέσει να βάλει πλάτη στις μεγάλες αλλαγές! Η δε ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη εγκρίνει τα μέτρα γιατί λέει στοχεύουν στην σταθεροποίηση και αναγνωρίζει τη δανειακή σύμβαση ως δεσμευτικό πλαίσιο για τη χώρα!

Η δικαιοσύνη βρίσκεται στα λόγια του εισαγγελέα πρωτοδικών Χανίων πως η κυβέρνηση των δωσίλογων προσφέρει γη και ύδωρ στους «δανειστές» και πως κινδυνεύει η φυλή και το έθνος μας με αφανισμό. Λόγια που όταν τα διατρανώνει το Εθνικιστικό Κίνημα συκοφαντείται ως επικίνδυνο και απάνθρωπο.

Όμως οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες συνεχίζονται σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Οι δε λαθροέποικοι συνασπίζονται σε επιτροπές «αυτοπροστασίας» ενάντια στη «κακή» Χρυσή Αυγή που τάχα τους επιτίθεται και ζητούν να τεθεί το εθνικιστικό κίνημα εκτός νόμου. Στις συγκεντρώσεις τους παρευρίσκονται βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων.

Παράλληλα η εξωκοινοβουλευτική άκρα αριστερά οργανώνει πολιτοφυλακές για να «περιφρουρήσει» τις γειτονιές από τον «φασιστικό κίνδυνο». Την ίδια στιγμή οι σχολές της αστυνομίας κλείνουν λόγω κόστους για δύο χρόνια, οι εισαγωγές στις στρατιωτικές σχολές μειώνονται και οι συμφωνίες με ξένες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρίες αντιμετώπισης εσωτερικών συγκρούσεων κλείνονται. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα είναι παρών.

Οι αμερικανικές εφημερίδες ανακαλύπτουν ανύπαρκτες επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών και αναφέρονται στον κίνδυνο διάλυσης της ευρωζώνης, στην ανατροπή του πολιτεύματος στην Ελλάδα από «εξτρεμιστικά» πολιτικά ή στρατιωτικά κινήματα και την ευρωπαϊκή απειλή από Ρωσία και Κίνα. Όμως οι Τούρκοι γκρεμίζουν τον Άγιο Νικόλαο στην κατεχόμενη Αλικαρνασσό και οι Γερμανοί ζητούν την επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων Τούρκων στη Θράκη μας για την μετατροπή της σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη και την τελική κοσοβοποίηση αυτής. Η Τουρκία αλλάζει το στρατιωτικό της δόγμα των υποτιθέμενων μη προκλήσεων και στοχοποιεί ξεκάθαρα την Ελλάδα προετοιμαζόμενη για πόλεμο. Και στο ζήτημα των Σκοπίων επιταχύνεται η αναίσχυντη μακεδονοποίησή τους όταν Βουλγαρία και Ρουμανία δεν τα θέλουν καν στην Ευρώπη.

Αυτοί που τρέμουν την Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού θα την δουν σύντομα εμπρός τους. Οι ανθέλληνες θα σωπάσουν και τα ανθελληνικά σχέδια θα καταλήξουν στα σκουπίδια. Η γη μας θα δουλευτεί και θα κατοικηθεί μονάχα από Έλληνες. Και τα ελληνικά όπλα θα συντρίψουν τους επίδοξους εισβολείς. Με εθνικά συμφέρουσες συμμαχίες. Ερχόμαστε και η Ελλάς αγάλλεται. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





    

Δεν υπάρχουν σχόλια: