ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ



ΑΘΗΝΑ 5-11-2012.

Η παγκόσμια σιωνιστική τυραννία προχωρά διαλύοντας έθνη και οικονομίες. Το γκρέμισμα των οικονομιών έχει ως προϋπόθεση την δημιουργία τεχνητών κρίσεων με τη συνέργεια προδοτικών ηγεσιών και το γκρέμισμα των εθνών θέλει εσωτερικές επαναστάσεις και παγκόσμιους πολέμους που φέρνει η ίδια η κρίση.

Τα σύνορα ανάμεσα στην ελευθερία και την ελευθεριότητα παραβιάζονται σήμερα κάθε μέρα και το δίκαιο μπερδεύεται τεχνηέντως με το άδικο. Ο λαός χειραγωγείται από τους πολιτικούς και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του διεθνιστικού νεοταξισμού ώστε να αποδεχτεί ξένες ευθύνες ως δικές του.

Εκπαιδεύεται στο να φοβάται την αναζήτηση εθνικών λύσεων και να απορρίπτει τους φορείς που τις φέρουν. Του φέρνουν λαθρομεταναστευτικά τάγματα εφόδου και διεθνείς τραπεζιτικούς επικυρίαρχους, προωθώντας με τις εισχωρήσεις ξένων πληθυσμών και συστημικών χρεών ταραχές και φτώχια, ζητώντας του να αποδεχτεί τους τυχοδιώκτες για λόγους δημοκρατίας και εθνικής σωτηρίας!

Αυτή η δημοκρατία όμως δεν είναι δική του. Είναι μια ψεύτρα δημοκρατία δυτικού τύπου όπως πολύ σωστά την είχε προσδιορίσει ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, αφού αλλοιώνει την βούληση του λαού, τον περιθωριοποιεί και τελικά δίδει τις δικές του εξουσίες σε ξένα χέρια. Οι κάλπες κάνουν τις Ιδέες ευκαιρίες και σημαίες της μιας στιγμής που παγιδεύουν και εξισώνουν τον πολίτη που πιστεύει στην υψηλή έννοια της πατρίδος με τον τυμβωρύχο και με τον εισβολέα που συνεργάζονται στην κατάλυση της έννομης τάξεως και την κλοπή του γεωφυσικού και γεωπολιτικού πλεονεκτήματος του έθνους.

Οι εύνοιες που έχει παράσχει η Εσπερία προς πρώην «δίκαιους» ηγήτορες εύκολα μετατρέπονται σε δυσμένεια απέναντι στους εσχάτως «τύραννους» ηγέτες. Στο μεταξύ οι έννοιες του λαϊκού και του τύραννου ηγέτη έχουν μετατραπεί σε δυσθεώρητες ανάμεσά τους απέναντι τόσο στον λαό του ηγέτη και του καθεστώτος όσο απέναντι και στον εξωτερικό παρατηρητή και την παγκόσμια κοινότητα. Τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού έχουν φροντίσει να σχηματίσουν τον παραμορφωτικό φακό που δείχνει τον πωλητή της πατρίδος του ως τάχα αποδεχτό από το λαό με την δίκαιη οργή να αποδίδεται ως γκρίνια που ψάχνει διέξοδο, όπως μας λένε για την Ελλάδα μας.

Και από την άλλη πλευρά τα ίδια Μέσα δείχνουν σκηνές βίας που συμβαίνουν σε κάποια κοινωνική έκρηξη ή σε κάποια βολική «επανάσταση», αποδίδοντας την ευθύνη στο θύμα και μετατρέποντας το θύτη σε θύμα. Το έχουμε δει το σκηνικό στη Συρία με τον βιασμό της πληροφορίας αλλά και στην πατρίδα μας με τον βιασμό του ελληνικού λαού να χρεώνεται αντί στο Σύστημα και το παρακράτος του στον Ελληνικό Εθνικισμό.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες διαβίωσης για τα έθνη και τους λαούς, τα τοπικά καθεστώτα του νεοταξικού δωσιλογισμού και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια τους υποτάσσονται στους διεθνείς οργανισμούς που διασφαλίζουν τάχα την ειρήνη, την διακρατική συνεργασία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι οι ίδιοι οργανισμοί που, όπως ομολογούν οι εκφραστές τους, δημιουργήθηκαν μετά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ώστε να εξαφανίσουν τον εθνικισμό και την εθνοφυλετική ομοιογένεια του παραδοσιακού και φυσιολογικού κράτους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Ηνωμένα Έθνη και το δήθεν Συμβούλιο Ασφαλείας στο πολιτικό σκέλος και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο οικονομικό σκέλος. 

Ο πόλεμος τότε είχε στηριχθεί στο οικονομικό κραχ που προηγήθηκε και ξέσπασε στη συνέχεια για να αμβλυνθεί η αυτοτέλεια των εθνών με την καταπολέμηση των υποστηριχτών της και για να γίνει η ανακατανομή της παγκόσμιας κυριαρχίας και του πλούτου μεταξύ των νικητών. Αυτή η εξέλιξη θα συνέβαινε ούτως ή άλλως όπως κι αν ήταν παραταγμένα τα στρατόπεδα. Η γεωπολιτική και η οικονομία προπορεύονταν.

Οι δυνάμεις της υποτιθέμενης ελευθερίας έχουν λάβει το σχήμα της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας που γυρεύει την ποδηγέτηση των διαλυμένων εθνικών κρατών που επιδιώκει να επιτύχει. Το βλέπουμε παντού και με διάφορους τρόπους. Η απελευθέρωση λαών όπως η βορειοηπειρωτική ένωση με την μητέρα Ελλάδα ή η ανεξαρτησία της Σκωτίας από τη Μ. Βρετανία αντιμετωπίζονται διεθνώς ως ανεπιθύμητες καταστάσεις καίτοι δικαιότατες.

Την ίδια ώρα όμως που παρεμποδίζεται η απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων, επιδιώκεται η δέσμευση του γεωφυσικού μας πλούτου και ο διαμελισμός μας όταν γίνονται γιορτές τουρκικότητας σε ελληνικό έδαφος, χτίζονται αλβανικά σχολεία ενώ απειλούνται οι Έλληνες Εθνικιστές αν παραβρεθούν στη Βόρειο Ήπειρο από τους Αλβανούς κατακτητές της που εμφανίζονται ως παρακρατικοί και οι στρατιωτικές συνασκήσεις Ρώσων και Ελλήνων αντιμετωπίζονται ως απειλή από τους τοκογλύφους και ψευτοσυμμάχους. Ο δε Βρετανός Βουλευτής Φαρέϊτζ μιλάει ξεκάθαρα για την κονιορτοποίηση των εθνών και τον πόλεμο μετά την κρίση.

Ο Καντάφι σε μια διεθνή συνεύρεση είχε μιλήσει για τους λίγους των διεθνών οργανισμών που εξουσιάζουν τους πολλούς και εισέπραξε το τίμημα. Η κρίση που συμβαίνει δίπλα μας δέσμευσε τον πλούτο και γυρεύει την παγκόσμια νεοταξική και αντίχριστη κυριαρχία. Μ’ αυτόν τον βρώμικο σκοπό θα μας οδηγήσουν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ελλάς έχει ανάγκη να θωρακίσει την κοινωνική συνοχή και την εθνική κυριαρχία αποδιώχνοντας δωσίλογους, εισβολείς και τοκογλύφους. Εφόσον ο ρωσικός παράγοντας τους ενοχλεί, θα τους τον προσφέρουμε. Και στην εξουσία θα ανέλθει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα για την Μεγάλη Ελλάδα και τους Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: