ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ



ΑΘΗΝΑ 27-11-2012.

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την επιχείρηση προσβολής της καρδιάς του ελληνικού έθνους. Οι απαιτήσεις των εχθρών μας είναι οι πλέον σαρωτικές και προσβλητικές που έχει δεχτεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας ένας λαός. Ο νεοταξισμός δεν έχει χορτάσει ακόμη από το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί με τις αυτοκτονίες, την ξένη εγκληματικότητα, τις τραγικές ελλείψεις στην υγεία και άλλα σκόπιμα δεινά. Θέλει ολοκληρωτικά ξεδοντιασμένη την Ελλάδα και προχωρά σ’ αυτήν την κατεύθυνση δια μέσου της τεχνητά διογκωμένης κρίσης με την συνδρομή του προδοτικού πολιτικού καθεστώτος.

Η τεχνολογία γίνεται όπλο λογοκρισίας σε βάρος των εθνικών δυνάμεων του λαού και η επικοινωνία είναι ελεύθερη σε όλα τα επίπεδα μονάχα για όσους συμφωνούν με την σχεδιασθείσα παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα μνημονιακά και υπερεθνικά παρατηρητήρια προχωρούν παράλληλα με τον παλιότερο ρόλο της ανακαλύψεως καταπιεσμένων τάχα ψευτομειονοτήτων και λαθρομεταναστών στη συγκρότηση φορέων που θα παρακολουθούν τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές παρενέργειες της ελληνικής κρίσης. Θα παρεμβαίνουν, θα έχουν διεθνείς και ντόπιους συνομιλητές και άλλα τινά. Κάποιοι άλλοι θα μας ρυθμίζουν τις τοπικές αυτοδιοικήσεις. Και τα σπίτια μας θα υποστούν νέα φορολογική καθίζηση μαζί με μισθούς και συντάξεις.

Και ενώ ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας υπόκεινται σε διαρκείς και εμπλουτισμένους τρόπους περιστολής της βουλήσεως και της δράσης τους, το ψευτορωμέϊκο φρονεί πως η Ελλάς πρέπει να επιμείνει στις μισελληνικές συμμαχίες των εντολέων του ελληνόφωνου κομματικού νεοταξισμού και να αποδιώξει άλλες πιο συμφέρουσες συμμαχίες. Προτιμά δηλαδή να οδηγήσει ολάκερο το ελληνικό έθνος με φόρα επάνω στο αμερικανοσιωνιστικό μαχαίρι και τους ενεργειακούς αγωγούς του παρά να δει εναλλακτικούς τρόπους πολιτικού βηματισμού, αποκλείοντας τον ρωσικό παράγοντα. Μπορεί να είναι και καλύτερα διότι για να πράξεις σωστές συμμαχίες πρέπει να έχεις ελληνική καρδιά, να μην ανοίγεις κερκόπορτες στις γειτονικές διεκδικήσεις και να μην ψάχνεις αφέντη που θα σου βάλει καλό κολάρο στο λαιμό.

Αδέλφια, οι πολέμιοι της Ελλάδος και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού κοστολόγησαν πολύ ακριβά την υποτιθέμενη σωτηρία μας και επομένως τις θυσίες που καλούμαστε να κάνουμε για να βαστήξουμε όρθιες τις υπάρξεις μας, την εθνική μας υπερηφάνεια και την πατρίδα μας. Η ελευθερία του Γένους μας για πολλοστή φορά είναι ακριβή με τιμή που είναι ωστόσο κλεισμένη και καλά σφαλισμένη στις καρδιές μας. Ο νεοταξισμός δεν θα φύγει μονάχος του. Θα σας γυρέψω κι άλλο χρήμα, θα σας πάρω και άλλο αίμα. Μας το είπε κιόλας στον έλεγχο της διαβόητης βιωσιμότητας του χρέους. Μας το έδειξε όταν βάζει εμπρός τους συμψηφισμούς με την αρπαγή του γεωφυσικού πλούτου μας. Οι γειτονικοί μας χωροφύλακές του έρχονται κι αυτοί να πάρουν μερτικό.

Όμως ο Έλληνας έχει καρδιά και ψυχή γιομάτη καθάριο πατριωτισμό και ατσάλινη θέληση. Δεν είναι εκείνος που σκύβει το κεφάλι σε αυτόν που του παρουσίασαν για δυνατό ούτε εκείνος που αδιαφορεί για τις πληγές και το χυμένο αίμα του αδελφού του. Δεν είναι εκείνος ακόμη που διατάζεται από νενέκους ούτε εκείνος που μπασταρδεύει τη φυλή του και το εθνικό συμφέρον με τα παγκοσμιοποιητικά ανακατώματα και τις ξένες διοικήσεις. Είναι εκείνος που δικαιώνει τη θυσία του συμπολεμιστή του και σηκώνει βλέμμα κοφτερό σκορπώντας τον πανικό στους απέναντι. Εκείνος που στέλνει στα τάρταρα της ιστορίας τούς δωσίλογους και ξεσηκώνει τις καρδιές και τις πράξεις του ενωμένου πια ελληνισμού με έναν βασικό προορισμό. Να βροντοφωνάξει πως ό,τι δεν με καταστρέφει με κάνει πιο δυνατό!

Ο σκοπός του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι σαφής. Είναι η κατάληψη της εξουσίας της πατρίδος μας. Ο σκοπός της Ελλάδος είναι εξίσου σαφής. Είναι η κάθαρση από τις πληγές και η νίκη απέναντι σε όλους τους ζήτουλες και τον γνωστό διεθνή εμποράκο. Είναι η γιατρειά των Ελλήνων που υποφέρουν και το κατεστραμμένο ελληνικό μαγαζί που πρέπει να ξαναδουλέψει. Είναι η ανόρθωση των κατεστραμμένων τειχών που αφέθηκαν έως σήμερα να μπάζουν από παντού. Είναι οι πολεμικές σημαίες της Ελληνικής Φυλής και τα τιμημένα λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στην γραμμή παράταξης. Η φλόγα μέσα στις καρδιές κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Η ελληνική νιότη που θα σαλπίσει το γλυκολάλητο παιάνα της εθνοφυλετικής μας ανασυγκρότησης και της εθνικής μας αντεπίθεσης.

Η Ελλάς δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό διότι αν γινόταν, τότε να είστε σίγουροι ότι ολάκερη η πλάση θα ξεψυχήσει. Ποιος ζωντανός οργανισμός μπορεί να ζήσει δίχως καρδιά και νου; Ο κόσμος όλος αυτή τη στιγμή είναι στην εντατική της νεοταξικής κολάσεως και άλλη ύπαρξη να τον λευτερώσει έξω από τον Έλληνα δεν υπάρχει.

Οι ανθέλληνες θέλουν όσα φοβούνται. Φοβούνται λοιπόν τον πλούτο μας, την στρατηγική μας θέση, μα πιότερο φοβούνται το άκαμπτο εθνικιστικό μας φρόνημα και το αλύγιστο ελληνικό ατσάλι. Τα παιδιά του Φοίνικα δεν καταστρέφονται. Καταστρέφουν τα βδελύγματα, επεκτείνονται και ορθώνουν την Αυτοκρατορική Καστροπολιτεία Θεού και Ελλάδος. Με βήμα σταθερό και τις σημαίες ψηλά συνεχίζουμε με το λαό μας την πορεία Ελληνικής Νίκης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: