ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΙΣ ΤΟΛΜΩΣΙ Η ΤΥΧΗ




ΑΘΗΝΑ 28-11-2012.

Μάς δίδουν την ελεημοσύνη του πτωχού συγγενή μάς είπαν οι ψευτοσύμμαχοι. Τι είναι όμως αυτός ο φτωχός συγγενής στην πραγματικότητα; Είναι πολύ απλά ισόβιος σκλάβος στην δούλεψη του φιλεύσπλαχνου τάχα διασώστη, του εμπόρου υπολήψεως και σάρκας. Αυτό ακριβώς είμαστε όσο βρισκόμαστε κάτω από την επίβλεψη των διεθνών τοκογλύφων και του προδοτικού ελληνόφωνου καθεστώτος. Γιατί τι άλλαξε στην πραγματικότητα; Μήπως ελέγχθηκε η φύση του υποτιθέμενου ελληνικού χρέους ή μήπως αποκαταστάθηκαν η εθνική κυριαρχία και τα λαϊκά δικαιώματα;

Το φτιαχτό χρέος παραμένει και ο εθνικός διασυρμός συνεχίζεται. Η αφαίμαξη συνεχίζεται και αυτή είναι που έφερε τη συνέχεια του τοκογλυφικού δανεισμού. Το ξεπούλημα δηλαδή πατρίδος και λαού και του γεωφυσικού του πλούτου φυσικά. Οι δε ελληνικές ψυχές που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία φυσικά δεν γυρίζουν πίσω. Η πορεία προς το χαμό σπρώχνει την πατρίδα μας πιο βαθειά μέσα στην νεοταξική λάσπη με πολλά ακόμη ζητούμενα από τον τύραννο.

Σταματήστε εφιάλτες τις φανφάρες για άλλες ημέρες και καλά ξημερώματα και πείτε την ωμή αλήθεια. Πείτε ότι θα αφαιρέσετε κι άλλη σάρκα από τον ελληνικό λαό για να πάρετε τις δόσεις της νέας δανειακής δόσης. Πείτε πως τα εθνικά ζητήματα θα τα βγάλετε κι αυτά στο σφυρί αλλιώς δεν θα βγάλετε τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Πείτε ότι ο εθνικός ακρωτηριασμός είναι προ των πυλών στα ακριτικά σημεία της χώρας όταν τα τουρκικά σκυλιά συνεχίζουν από τη μια να απαιτούν μαζί με τους ψευτοσυμμάχους και από την άλλη συνεχίζουν να ασκούνται για να εισβάλλουν σε χώμα λεύτερο, ποτισμένο από το αίμα Ελλήνων Ηρώων.

Πείτε ακόμη στον ελληνικό λαό ω ελληνόφωνοι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες και κλέφτες ελληνικής εξουσίας που δεν σας αξίζει ότι είστε δειλοί, άβουλοι και χρυσοκάνθαροι μαζί τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Παραδεχτείτε τα κουσούρια σας παρέα με τα αριστερά «αντιπολιτευτικά» εξαπτέρυγα. Άλλωστε οι ιδιαιτερότητες που έχετε είναι πολλές και φακελωμένες όπως λέγουν οι νεοταξίτες εργοδότες σας. Αλλά τον εμφύλιο που γυρεύουν κάποιοι προκαλώντας με αντισυγκεντρώσεις και φθορές περιουσιακών στοιχείων και μηνύσεις και παρακολουθήσεις σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα το πετύχουν ποτέ. Άλλωστε τα γκαρσόνια και οι νταβατζήδες του νεοταξισμού δεν λογίζονται ως αδέλφια, δηλαδή ως Έλληνες.

Για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας η τύχη του Ελληνικού Έθνους βρίσκεται τοις τολμώσι. Το σίδερο πάντοτε στην βράση κολλάει. Και είναι γραπτό τα μεγάλα έργα να αντιστοιχούν σε όσους κοπιάζουν και σε όσους αναλαμβάνουν το κόστος του κινδύνου, όπως πολύ σωστά έλεγε ο Μέγας Βασιλιάς Αλέξανδρος. Τα μεγάλα έργα ήταν πάντα ελληνικά. Αποτελούσαν το αποτέλεσμα της ενότητας των Ελλήνων και της φιλοπατρίας τους. Αυτά τα έργα απεικόνιζαν αυτό που θα συμβεί και πάλι με την δράση του ελληνικού εθνικισμού και του ελληνικού λαού μα και του ελληνικού στρατού. Καλαισθησία και κατάκτηση αντί για ασχήμια και υποταγή. Επινοήσεις φωτεινών ηγετικών σκέψεων και δημιουργήματα τολμηρών ελληνικών χεριών υπήρξαν και θα υπάρξουν η ανάπτυξη και ο πολιτισμός που θα ξεσχίσουν τα σκοτεινά δανεικά κελιά της παγκοσμιοποίησης.

Ο Ιούλιος Καίσαρ έλεγε ότι τις μεγάλες πράξεις πρέπει να τις επιχειρείς χωρίς πολύ σκέψη, από φόβο μήπως η συνειδητοποίηση του κινδύνου σβήσει τη φωτιά της τόλμης. Οι μεγάλες αποφάσεις του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού λαμβάνονται αστραπιαία και εφαρμόζονται δίχως την παραμικρή αναβολή. Είναι εκείνες οι αποφάσεις που αφορούν την Ελευθερία και την Τιμή του υπέρτατου αγαθού για τους Έλληνες από το λυκαυγές της ανθρώπινης υπάρξεως και έως συντελείας των αιώνων. Την Ελευθερία και την Τιμή του Έθνους, της Φυλής και της Πατρίδος. Η δική μας λοιπόν εντολή είναι πατρογονική και κληρονομιά μεγάλη αφού λέει πως θα δώσουμε ζωή από τη ζωή μας στα παιδιά μας και δόξα μέγιστη στην Ελλάδα ακόμη κι αν δεν τη δούμε. Θα τη δουν όμως οπωσδήποτε τα παιδιά μας.

Η Πίστη του Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή είναι ο άσβεστος πυρσός που κατευθύνει με ασφάλεια κάθε μας βήμα. Είναι επιπλέον το όπλο εκείνο που καταλύει τα σκοτάδια της απιστίας και του μισελληνισμού ακόμη και του πιο σκληρού δυνάστη. Η γη η ιερή που πατούμε και που μες στην ευωδιαστή της αγκαλιά έχουμε ανατραφεί είναι τραχιά, αναμειγμένη μια μάζα από αίματα, ιδρώτες και επιτακτικές ευχές Αγίων και Ηρώων. Για το λόγο αυτό βγάζει ανθρώπους τραχείς και σκληρούς, απείθαρχους με αγύριστα κεφάλια, απογόνους ιχνηλάτες τρανών προγόνων που είναι φτιαγμένοι από καλό και γερό ελληνικό μέταλλο.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε μάθει να αγαπούμε με πάθος άσβεστο Θεό, Πατρίδα και Λαό ελληνικό. Δεν πειράζουμε κανένα μα και δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα περιουσιακά στοιχεία μας γιατί είναι καμωμένα με αντρειοσύνη και είναι γεμάτα ψυχή. Όταν τα τύμπανα του πολέμου ανταριάζουν δίπλα μας, εμείς δεν κρυβόμαστε. Δεν βάζουμε υποθήκη την Ελλάδα και τα παιδιά μας. Ξεκινάμε λοιπόν το γκρέμισμα του τωρινού ψευδοκράτους και την απόδοση δικαιοσύνης. Πράμα που σημαίνει πως θα τιμωρήσουμε τον ανθελληνισμό και θα δώσουμε ελληνική εξουσία σε μια Εθνικοκοινωνική Μεγάλη Ελλάδα για τη χρυσή αυγή των Ελλήνων. Λευτεριά και ισχύς ελληνική για κάθε Έλληνα, για κάθε σκλαβωμένη γη ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 









Δεν υπάρχουν σχόλια: