ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 8-11-2012.

Οι εθνικές μας υποθέσεις βρίσκονται σε χέρια ανθρώπων με εθνική συνείδηση ανύπαρκτη και η ελευθερία της πατρίδος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η εθνική μας μνήμη βάλλεται βάναυσα και η Τιμή της Πατρίδος αντιμετωπίζεται ως είδος προς πώληση. Όλα τούτα πράττονται από χαμηλά πολιτικά αναστήματα που είναι εμποτισμένα από υποτέλεια, ατολμία και πνεύμα άκρατου δωσιλογισμού.

Πως αλλιώς μπορεί άραγε να αποδώσει κάποιος καλοπροαίρετος και πάνω από όλα Πατριώτης Έλληνας την υποτιθέμενη σύμπτωση απόψεων μεταξύ αλβανικού εξτρεμισμού και ελληνόφωνης αριστεράς στην δήθεν μη ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου Μας που κακώς τάχα έφερε τα ένδοξα ελληνικά όπλα τόσες φορές σε γη ελληνική. Πως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε αλλιώς τον εορτασμό της απελευθερώσεως ελληνικής γης με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων Τούρκους ομιλητές όπως στην περίπτωση της Λέσβου όπου είχα την Τιμή να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία εν μέσω της προδοσίας στα Ίμια. Πώς να ερμηνεύσω την οικιοθελή εμμονή της εγχώριας κυβερνητικής τρόικας στο ξεπούλημα της Πατρίδος που ζητάνε οι τοκογλύφοι του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Η Ελευθερία του Ελληνικού Έθνους δεν έρχεται από δειλούς, θεσιθήρες, υποκριτές και προδότες. Μοιραία αντάμα και θλιβερά πρόσωπα του ολέθρου. Η ελευθερία είναι ίδιον του θαρραλέου και ανιδιοτελούς αγωνιστή αφού θέλει αρετή και τόλμη. Προϋποθέτει βαθύτατα αισθήματα αγάπης και θυσιαστικής προσφοράς για τα γεννήματα της Φυλής και την Πατρίδα.

Ο Ελεύθερος Άνθρωπος είναι σε θέση να παραμείνει ο ίδιος ακόμη και σε κατάσταση απόλυτης και σκοτεινής σκλαβιάς. Να δώσει τον λόγο της παρηγοριάς και να ανάψει πρώτος την φλόγα πολέμου απελευθερωτικού ακόμη κι αν γίνει ο ίδιος φωτεινός πυρσός και ολοκαύτωμα. Μα κι αν ακόμη έχει την ελευθερία του και τού την απαιτήσει κάποιος ισχυρός, όμοια και ακόμη πιο σκληρή απάντηση θα δώσει στον εισβολέα δίνοντάς του το τέλος του αχρείου που του ταιριάζει.

Ο Ελεύθερος Άνθρωπος είναι Αληθινός Έλληνας. Σκάβει τη γη που τον θρέφει μονάχος του και δεν την χαρίζει κανενός. Μοχθεί, παλεύει και μεγαλώνει τα παιδιά του με τον πλούτο που του χάρισε ο Θεός και δεν εκπορνεύεται στους βάρβαρους και στις διεθνείς βδέλλες που μεταλλάσσονται και χώνονται ανάμεσα στα γερά έθνη. Προασπίζει την Γη και την Πίστη των Πατέρων του από τους ελληνόφωνους διαστροφείς τιμωρώντας τους πιο σκληρά και από τον ξένο εισβολέα. Καθαρίζει την αυλή του και βαδίζει με ενωμένο τον λαό μπροστά στις προκλήσεις. Κι όταν τα τείχη της Πατρίδος κυκλώνονται από τον εξωτερικό εχθρό, ευθύς αμέσως σηκώνει τα ιερά όπλα για να κατακεραυνώσει τους θρασείς και δεν κρύβεται χώνοντας το κεφάλι κάτω από την άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο.

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια. Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία. Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας. Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες. Η ελευθερία σου είναι ζήτημα χρόνου και η αγάπη των παιδιών της Πατρίδος αποτελεί την καλύτερη αμοιβή σου. Στην δεύτερη περίπτωση η ελευθερία κινδυνεύει με τελειωτικό χαμό μαζί με την Πατρίδα, εσύ είσαι σκουλήκι τελειωμένο με το πάτημα θέμα χρόνου και εξασφαλισμένο το αιώνιο ανάθεμα των παιδιών της Πατρίδος.

Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι ανδρείος και παράτολμος. Δίδει ζωή μέσα από τη ζωή και τους αγώνες του. Βαδίζει στον δρόμο της Ελληνίδος Αρετής, είναι εμποτισμένος από τα νάματα των προγόνων του και παθιασμένος να φανεί όχι απλώς εφάμιλλος εκείνων των σπουδαίων ταγών της φυλής μας αλλά και να ξεπεράσει τις επιδόσεις τους τσακίζοντας τα δεσμά της σκλαβιάς και κατακτώντας Ελληνική Ισχύ και Δίκαιο. Απέναντί μας έχουμε ανδρείκελα που πατούν τη μνήμη των Ηρώων μας. Κι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε μήτε σ’ αυτούς μήτε στους εκπολιτισμένους τάχα απογόνους τού ίδιου πάντα βάρβαρου μισελληνισμού.

Οι αγώνες της ΕΟΚΑ απέναντι στους Άγγλους, τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους και τον Τούρκο διεκδικητή της αιματοπότιστης νήσου του Ευαγόρα είναι για εμάς υπέρλαμπρος φάρος αρετής και τόλμης απέναντι σε φαινομενικά αξεπέραστα εμπόδια. Η άρνηση των ανύπαρκτων δικαιωμάτων ισοπολιτείας και κατοχής απέναντι στο θράσος για την αποδοχή της κατοχής από το σκληρότερο μισελληνικό πρόσωπο είναι επιλογή ιερότερη και τιμιότερη πάσης άλλης σκυφτής «λογικής». Το στέφανο του μαρτυρίου χαλυβδώνει το λαό και τον συσπειρώνει γύρω από τους σκοπούς της τιμωρίας τού θράσους και τής ελευθερίας τής Ελλάδος.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη. Αποκρούουμε τις λόγχες, τους τόκους και τις ψήφους της ντροπής. Μένουμε πιστοί στην ορμήνεια τσεκούρι και φωτιά του Στρατηγού Κολοκοτρώνη για Καθαρή και Μεγάλη και Λεύτερη Ελλάδα. Τιμή στον Αετό και Παλικάρι των Κυπριακών Βουνών και κάθε Αδούλωτο Έλληνα. Με όρθια τα λάβαρα Ελληνισμού και Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: