ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ



ΑΘΗΝΑ 13-11-2012.

Η νεοταξική κατοχή χτυπάει την πατρίδα μας με εξοντωτικό τρόπο στις ρίζες και τα θεμέλια. Επιχειρεί να αποτραβήξει τον ελληνικό λαό από τη γη του ώστε να καταστεί πιο εύκολη και πιο ανώδυνη, όπως πιστεύουν πολιτικάντηδες και τοκογλύφοι, η αρπαγή της εξοντώνοντας την Εθνική Εργατική Τάξη.

Οι Έλληνες Εργαζόμενοι είναι εκείνοι οι πολίτες του μόχθου που με τον γνήσιο πατριωτισμό και το εθνικό τους φιλότιμο δίνουν πνοή στις ρίζες της Φυλής και στερεώνουν γερά τα θεμέλια του κράτους. Δίδουν ταυτόχρονα ιδρώτα και αίμα αγόγγυστα για να ζήσουν τις οικογένειές τους και να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα αγαθά ώστε να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά τους.

Ακόμη και σε τούτες τις δύσκολες στιγμές της μεγάλης προδοσίας και του ξεπουλήματος Πατρίδος και λαού, η παραγωγική και εργατική τάξη είναι εκείνη που δημιουργεί εθνικό προϊόν και εισόδημα, όσο έχει απομείνει δηλαδή, και όχι τα τοκογλυφικά δάνεια του σιωνιστικού νεοταξισμού και οι τράπεζες όπως ψευδώς λέγουν οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες.

Αυτός είναι ο λόγος που το κατοχικό καθεστώς συντηρεί και διογκώνει τις επίπλαστες διαφοροποιήσεις και τον διχασμό που σπέρνει ανάμεσα στους Έλληνες Εργαζόμενους. Θέλει να μειώσει την παραγωγική αυτονομία του λαού μας και παράλληλα να εξαλείψει τις αντιστάσεις των αυθεντικών κατόχων της ελληνικής γης.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες γνωρίζουν πως ο Έλληνας Εργάτης δεν υποτάσσεται στη διεθνιστική προπαγάνδα. Έχει Πατρίδα και την αγαπά πολύ. Είναι η απόλυτη δύναμη μάλιστα του Ελληνικού Εθνικισμού μαζί με τη νεολαία και πασχίζουν να βαστήξουν μακριά του τον Έλληνα του τίμιου ιδρώτα.

Μάταια ο κόπος σας καπιταλιστές και μαρξιστές. Ο Έλληνας Εργαζόμενος δεν πιστεύει στην υποτιθέμενη πάλη των τάξεων και το σπάσιμο της παραγωγικής αλυσίδας στη μέση. Δεν μπορεί κανείς να φέρει σε αντιπαράθεση εργοδότες και εργαζόμενους γιατί στο δικό μας Εθνικοκοινωνικό Κράτος στην θέση των πολυεθνικών και των κρατικοδίαιτων κεφαλαιούχων θα επιστρέψουν η ελληνική επιχειρηματικότητα και παραγωγικότητα καταργώντας μεσάζοντες και παρασιτικό κεφάλαιο.

Ο Έλληνας Επιχειρηματίας θα συνυπάρξει ισότιμα με τον Έλληνα Εργάτη σε μια σχέση αμοιβαίας ωφέλειας επί του παραχθέντος προϊόντος. Ο δε Εργαζόμενος δεν θα στραφεί όπως θέλει ο νεοταξικός παράγοντας ενάντια στο κράτος αφού ο ίδιος ο εργαζόμενος μέσα από την άνοδο και την επιβολή του Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος θα το ανασυγκροτήσει στηριγμένο αποκλειστικά στα ελληνικά εργατικά χέρια και τα ελληνικά αγαθά.

Η Εργατική Εθνικιστική Φάλαγγα διψάει από τον πόθο να προσφέρει στους ανθρώπους της και το κοινωνικό σύνολο την εργώδη Νέα Ελλάδα μέσα σε πνεύμα ασφάλειας και ανταποδοτικότητας στα πλαίσια του εργατικού δικαίου και των παραγωγικών επενδύσεων που προσέφεραν οι λαμπροί εθνικοί ηγέτες Μεταξάς και Παπαδόπουλος. Η φυλετική ψυχή της ζητά να προσφέρει την ζωντάνια στην Πατρίδα εκεί που σήμερα θερίζουν οι αυτοκτονίες και οι υποθηκεύσεις.

Μας λέγουν οι αντίπαλοι της Εθνικής Ιδέας ότι μιλούμε εμείς οι Εθνικιστές και νοιαζόμαστε μονάχα για τα εθνικά θέματα. Αλλά το οκτάωρο, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η υπερωριακή απασχόληση, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, το άνοιγμα κραταιών ελληνικών επιχειρήσεων, η άνοδος της αγροτικής απασχόλησης, η δανειακή απαλλαγή, η εξάλειψη της ελληνικής ανεργίας και τόσα ακόμη εργασιακά επιτεύγματα είναι το έργο του Εθνικιστικού Κινήματος που τώρα τόσο βίαια κατεδαφίζουν και αντιστρέφουν γραικύλοι δωσίλογοι και διεθνείς γυρολόγοι.

Μας λέγουν μάλιστα εχθροί και αντίπαλοι ότι κάνουμε απλοϊκό λαϊκισμό, διαψεύδοντας τους ίδιους τους εαυτούς τους και τα πρότερα επιχειρήματά τους. Τα λένε αυτά γιατί μήτε ζωή φυσιολογική ζουν μήτε κόπο έχουν για τίποτα καταβάλλει.

Όμως τι άλλο από απλά καθημερινά πράματα θα μπορούσε να θέλει ο λαός μας; Τι πιο όμορφο υπάρχει από την χαρά της δημιουργίας και της κατασκευής έργων που κάνουν ευχάριστη και άνετη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Πόσο μεγάλη είναι η ευχαρίστηση αυτή τη χαρά να τη μοιράζεσαι με την οικογένειά σου, να ανατρέφεις με χαμόγελο τα παιδιά σου και όλη μαζί η ελληνική κοινωνία να φτιάχνει ολότελα αδέσμευτο και αυτάρκη κράτος. Αληθινά εθνικό και λαϊκό.

Από τα μικρά πράγματα γεννιούνται και ανδρώνονται τα μεγάλα και σπουδαία. Από τα θεμέλια τα γερά ξεπετάγονται τα μεγάλα και υγιή οικοδομήματα. Όλα αυτά μαζί εξαρτώνται από τον εθνικό έλεγχο και την λαϊκή βούληση. Τα έτοιμα αγαθά και τις εξωτερικές δοσοληψίες δεν πρέπει να τις ζηλεύουμε γιατί σώνονται γρήγορα και δεσμεύουν ζωές, όπως ακριβώς μας συμβαίνει σήμερα. Η δύναμη του δικού μας Εθνικιστικού Κράτους είναι η πραγματική οικονομία που πάει να πει η ελληνική εργασία πρώτιστα και κύρια.

Η δική μας πολιτική δεν είναι τάχα φιλεργατική και συνδικαλιστική, στείρα ψηφοθηρική που δεν έχει προσφέρει τίποτα στον εργάτη. Η δική μας πολιτική είναι γνήσια εργατική και συνειδητά κεντρική στρατηγική επιλογή.

Η δική μας επιθυμία είναι να γεμίσει ο τόπος εργαστήρια με Έλληνες Εργάτες. Να επιδοτήσουμε την εργασία κι όχι την ανεργία. Να δώσουμε στον Έλληνα Εργάτη τα δικαιώματα και το μέρισμα του δικού του προϊόντος. Να γίνει η Εθνική Παραγωγική και Εργατική Τάξη ο κινητήριος μοχλός του εθνικού κράτους. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: