ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ



ΑΘΗΝΑ 2-1-2013.

Τρίζει συθέμελα το πολιτικό σύστημα των δωσίλογων. Το ελληνικό έθνος ζει, πάλλεται και διεκδικεί την εθνική του αυτοτέλεια και τη λαϊκή κυριαρχία, αυτό που με μια λέξη λέγουν χιλιάδες στόματα Ελευθερία. Και ας μην ξεγελιούνται οι κίβδηλοι ταγοί και ο παρακρατικός εσμός τους όταν ακούν το σύνθημα έξω οι ξένοι από την Ελλάδα. Είναι η φωνή του λαού που ζητά την εκδίωξη της ξενοκρατίας είτε λαθραίας είτε «νομότυπης», είτε ελληνόφωνης είτε βαρβαρόφωνης.

Είναι η ίδια φωνή που διατάσσει το εθνικιστικό κίνημα από το βάθος των αιώνων μέχρι τις μέρες μας με το ίδιο πάθος και το ίδιο αίτημα. Λέγουν μάλιστα πως η φωνή του λαού είναι η οργή του Θεού. Και η Πίστη του Έλληνα Εθνικιστή είναι δεδομένη και απαρασάλευτη. Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια ελληνική και ισχυρή. Μην ψάχνουν οι ανθέλληνες ανάμεσά μας τη διασάλευση της εννόμου τάξεως και της καταλύσεως του εθνικού κράτους που επιζητούν κάποιοι είτε με αντιρατσιστικούς ψευτοεμφυλίους είτε με ανακαινίσεις και εμφανίσεις κομματικών μαντριών.

Η κοινοβουλευτική παρουσία του εθνικισμού υφίσταται ως απάντηση όπως και η λαϊκή δράση, γιατί η μόνη σωστή πράξη είναι αυτή που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό εντολέας και ύψιστο θεσμικό συλλογικό όργανο είναι ο ελληνικός λαός. Ο δε επαναστατικός χαρακτήρας της παρατάξεως όλων των Ελλήνων στην ψυχή και το αίμα διατηρείται ζωντανός και ακμαίος μαζί με τον επιβαλλόμενο ριζοσπαστισμό μας αφού σκοπός μας είναι η αποτίναξη του μνημονιακού και βάρβαρου ζυγού όχι μόνο ως προδοτική συμφωνία αλλά και ως πολιτικό ήθος και νοοτροπία που μας έφερε δεκαετίες ολόκληρες στο σημερινό χάλι.

Επιδίωξή μας είναι η ανατροπή αυτή να οδηγήσει σε μια Ελλάδα συνεκτική, αλληλέγγυα, αναγεννητική και διεκδικητική. Είναι η επαναφορά του ελληνικού ήθους στην κοινωνία, την εργασία και την εκπαίδευση. Η ανάκτηση με άλλα λόγια στα ελληνικά χέρια των αποφάσεων και των στόχων. Για να συμβεί αυτό απαιτείται η συνεργασία όλων των δυνάμεων της Φυλής μας ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσεως και η εκβολή των πάσης φύσεως δεσμωτηρίων.

Αναγνωρίζουμε πως αυτή η εθνική ενέργεια είναι υπόθεση αρχικά των λίγων που ρίχνουν τον σπόρο της αμφισβήτησης σε μια κοινωνία που έως σήμερα είχε μάθει να αναγνωρίζει το παράλογο για λογικό και την δουλεία ως ειρηνική διευθέτηση στις υποθέσεις ενός λαού τάχα μικρών δυνατοτήτων. Δεν είναι όμως έτσι τα πράματα αφού πρόκειται για ξεκάθαρη εικονική πραγματικότητα που προβάλλουν απόβλητοι πολιτικάντηδες και αργυρώνητα ΜΜΕ του καθεστώτος. Είναι όλοι αυτοί που επέβαλλαν το δικό τους χρέος στην ελληνική κοινωνία ως τάχα εθνικό, εκείνοι που προσκάλεσαν λαθρομετανάστες, τρόικα και «γείτονες» σε μια κανιβαλική σύναξη με σκοπό τον αποδεκατισμό των Ελλήνων.

Μην μας μιλάνε λοιπόν για τα αντικειμενικά δημοκρατικά τους φρονήματα αφού μέσα στο κοινοβούλιο δίχως καμία απολύτως λαϊκή έγκριση και νομιμοποίηση πράξανε τα αίσχη τους. Μην μας μιλάνε για νομιμότητα και αντιποιήσεις αρχής διότι ο λαθρονόμος, τα μνημόνια, οι μειώσεις των παροχών, η εγκατάλειψη της εθνικής κυριαρχίας, τα χαράτσια και άλλα συναφή δεν είναι μήτε νόμιμα μήτε συνταγματικά, αλλά επισφραγίστηκαν εκτός συνόρων και μονογραφήθηκαν τυπικά εντός συνόρων. Πλην όμως ύψιστος Νόμος είναι ο Φυλετικός και Εθνικός Νόμος, η ζωή και η ευημερία του Γένους, πας δε νόμος δια χειρών ανήθικων είναι νόμος ανήθικος και άκυρος.

Μην μας μιλούνε επιπλέον για ανθρωπισμό διότι η νόθευση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού, η ξένη εγκληματικότητα, η υποσκέλιση της εγχώριας παραγωγικότητας έως σχεδόν μηδενικού επιπέδου και οι αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων είναι κτηνωδίες που πράττουν δημοκρατικοί τύποι. Η αιμορραγία επιπλέον του ελληνικού ανθού στην αλλοδαπή δια της αναιτίως προκαλούμενης μεταναστεύσεως είναι εξίσου πράξη συνολικής απομειώσεως του Ελληνισμού όταν βασιλεύουν ενταύθα ο αναρχισμός αλλοφύλων, αλλοθρήσκων και παρασιτικών στοιχείων.

Νόμιμη κυβέρνηση για τον Επαναστάτη Εθνικιστή είναι εκείνη που εργάζεται για να καταστρέψει εκείνους που επιβουλεύονται τα εθνικά σύνορα και τον εθνικό στρατό. Νόμιμη κυβέρνηση είναι εκείνη που προασπίζει τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία από ξένες επιβουλές, ειρηνικές ή πολεμικές, διασφαλίζοντας ότι η εργασία και τα αγαθά του έθνους υπάρχουν και αξιοποιούνται μονάχα επ’ ωφελεία των γεννημάτων αυτού, των οριζομένων ως λαό ή εθνική λαϊκή κοινότητα.

Νόμιμες είναι εκείνες οι Αρχές που αναδιανέμουν το εθνικό εισόδημα δικαίως σε όσους το παράγουν και όχι στους ολιγάρχες βαστάζους που αφαιμάσσουν τους πολλούς ούτε στην νέα τάξη πραγμάτων και την εξουσία της που ζητά να μας αφομοιώσει, καθιστάμενη για εμάς τους Εθνικιστές εχθρός Θεού και Ελλήνων.

Το χώμα που πατούμε είναι ένζωη αξία, προσκυνήματα που χρήζουν αποκατάστασης και όχι απαξίωσης. Όταν τα ελληνικά σύνορα ανοίγουν, το κάνουν γιατί πρέπει να μεγαλώσουν. Κι αν ακόμη το ξεχνούν οι πολλοί, το θυμίζει και το πράττει η επαναστατική δύναμη των λίγων.

Είναι εκείνες οι κινητήριες δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικισμού που ξεχείλισαν σαν ποτάμι και εξέγειραν ελληνικές συνειδήσεις σε πόλεις και χωριά ώστε να πάρουν πίσω την πατρίδα τους και τη μοίρα των παιδιών τους. Να εργαστούν, να παράγουν, να πολεμήσουν, να φτιάξουν Νέα Ελλάδα, γκρεμίζοντας επαναστατικά το ψευτορωμέϊκο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: