ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 15-1-2013.

Οι οραματιστές της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κοινότητας δίχως εθνική ταυτότητα και προσανατολισμό τρίβουν τα χέρια τους. Η πολιτική των ανοικτών συνόρων που προκρίνανε τόσο καιρό από τις θέσεις τους καπιταλιστές και μαρξιστές και πάσης λογής άπιστοι με ρευστές εθνικές συνειδήσεις προχωράει δυναμικά σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας. Σε κοινωνικό ιστό, σε πολιτισμική αλλοτρίωση, σε Θρησκεία και Έθνος.

Αυτό το οποίο βιώνουμε είναι ο προσωρινός θρίαμβος της ανομίας και του παραλογισμού επί του Θείου Νόμου και της Λογικής. Ο θάνατος των Εθνών είναι ο σκοπός του δυσώδους σιωνιστικού νεοταξισμού διότι τα Έθνη είναι η αγνή φυλετική ψυχή και ο ισχυρότερος μηχανισμός άμυνας του ανθρώπου. Συμπυκνώνουν τη θέληση της Κοινότητος για ζωή, δημιουργία και διάκριση μέσα από το δρόμο του σεβασμού και του δικαίου. Σεβασμό στις επιταγές των προγόνων και δίκαιο για μια κοινωνία αληθούς εσωτερικής προόδου  και εξωτερικής εθνικής υπερισχύσεως στο διεθνές περιβάλλον.

Σκοπός του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι η υπεράσπιση του λαού και η άνοδος του έθνους μέσα από την διατήρηση του Εθνικού Λαϊκού Κράτους ακέραιου και άθικτου. Μέσα δηλαδή από την εθνοφυλετική καθαρότητα του συμπαγούς και ενωμένου ελληνισμού. Και σκοπός της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης είναι η πολυφυλετική πανσπερμία, η τέλεση δηλαδή μέσα στην εθνική κοινότητα μιας πολιτισμικής και κοινωνικής γενοκτονίας που θα την παρασύρει σαν τυφώνας στο πέρασμά της. Για να το πετύχουν αυτό τα παγκόσμια κοράκια ενισχύουν τους στροβιλισμούς ανθρώπων και ηθών. Προκαλούν βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών για το συστημικό ανακάτωμα των λαών.

Στην Ελλάδα ζούμε έντονα και απειλητικά το ρεύμα της παγκοσμιοποίησης γιατί προσωποποιούμε το αντίπαλο δέλεαρ του σιωνισμού από τη πρώτη στιγμή της ανθρώπινης γεννέσεως. Το βλέπουμε στην πλημμυρίδα των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που έχουν εισρεύσει ως λαθρομετανάστες. Το βλέπουμε στην οικονομική λαίλαπα που μιλάει για ανταλλαγή χρέους και γης. Το βλέπουμε στην απόγνωση των αυτοκτονιών αλλά και της ανακινήσεως ενός σύγχρονου ελληνικού μεταναστευτικού ρεύματος στην αλλοδαπή ως οδό σωτηρίας από την αφαίμαξη του νεοταξισμού.

Θέλουν να δημιουργήσουν μια Ελλάδα και μια Ευρώπη που δεν θα έχει καμία σύνδεση με το παρελθόν της και καμία προοπτική για το μέλλον. Το σχέδιο φέρει το όνομα του εμπνευστή του Richard Coudenhove-Kalergi. Αιχμή του σχεδίου είναι το μπόλιασμα των λαών μας με πληθυσμούς από την ταραγμένη Ασία και Αφρική. Η Αμερική κρατά τα νήματα και το βασίλειο του νεοταξισμού θα φτιαχτεί επί των ερειπίων της πατρίδος μας και της ηπείρου που εμείς με τα θυσιαστικά αίματα αναστήσαμε, υπερασπίσαμε, δοξάσαμε. Για να τα κονιορτοποιήσει όλα αυτά η νικήτρια Εσπερία ευθύς μετά το πέρας του τελευταίου αιματηρού παγκόσμιου πολέμου.

Ο Kalergi είχε ελληνικές ρίζες μες στην οικογένειά του αλλά τελικώς υπερίσχυσε η επιρροή της «περιούσιας» καταβολής της πολιτικής του συντροφιάς και της συμβίας του. Ο γιος Αυστριακού διπλωμάτη διακήρυξε την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή τη μαζική μετανάστευση. Το στίγμα είχε δοθεί προπολεμικά. Ο άνθρωπος του μέλλοντος έπρεπε για τους εμπόρους των εθνών να είναι μικτής φυλετικής καταγωγής και οι φυλές να εξαφανιστούν μέσω της εξάλειψης χώρου, χρόνου και προκαταλήψεων!

Το έργο της εκθεμελίωσης ξεκίνησε ο β παγκόσμιος πόλεμος. Τα χρέη των χωρών που φτιάξανε οι φυτευτοί πολιτικάντηδες με τα δάνειά τους αυξήθηκαν, οι απαιτήσεις των κερδοσκόπων μεγάλωσαν, τα ήθη χαλάρωσαν, η ανάπτυξη οπισθοχώρησε και η διάθεση των διανομέων των χωρών σε σφαίρες επιρροής φανερώθηκε πλήρως. Το αποικιοκρατικό πνεύμα των δυτικών νικητών μετέβαλλε την υποτιθέμενη συνεργασία των λαών σε εξάρτηση υπό τις ορέξεις των ισχυρών. Είναι οι ίδιοι που φρόντισαν να οδηγήσουν στην πείνα και την εξαθλίωση τις αναπτυσσόμενες χώρες την ίδια στιγμή που σπέρνανε ανάμεσά τους θρησκευτικές και ψευτοεπαναστατικές διενέξεις.

Από εκεί και ύστερα το κουβάρι της συμφοράς ξετυλίχθηκε φτάνοντας έως τις μέρες μας. Η οικονομική παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμικός διεθνισμός του σοσιαλφιλελευθερισμού και της αριστεράς πετάξανε τα προσωπεία. Τα καραβάνια των ισλαμιστών στην πλειοψηφία λαθρομεταναστών μπήκαν στα νερά των ρημαγμένων κοινωνιών για να τις αποτελειώσουν.

Το υπόστρωμα της υπόθαλψης της παρανομίας είχε ήδη βρεθεί. Το φτηνό εργατικό κόστος, τα φθηνά μεροκάματα, η ξένη εκμετάλλευση της γης και σαν κοινός παρονομαστής όλων των τέως πολιτικών «αντιπάλων» τα ανθρώπινα δικαιώματα και η απονομή ιθαγένειας! Η εγκληματικότητα και η φυλετική νόθευση της κοινωνίας όταν οι Έλληνες πεινάνε, μαστίζονται από υπογεννητικότητα και δολοφονούνται από τους λαθρεποίκους σκοτώνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Από κοντά εντείνονται τα αιτήματα ενταύθα για τζαμιά και διεθνώς για οίκους πανθρησκευτικών συνάξεων.  

Μόνο ανάχωμα στον θάνατο του έθνους αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που διατρανώνει σε όλους τους τόνους ότι η ιθαγένεια, η γη, η εργασία και η πατρίδα μας ανήκουν μονάχα στους Έλληνες και τα παιδιά μας. Η εθνοφυλετική καθαρότητα, το ελληνορθόδοξο φρόνημα και η πολιτισμική μας αυτοτέλεια είναι απαραβίαστα στοιχεία της ταυτότητάς μας. Κι αν λυσσομανούν σε βάρος μας ο νεοταξισμός και τα ιδρύματά του, θα υποταχθούν από την εθνικιστική αναγέννηση του ελληνισμού.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  








Δεν υπάρχουν σχόλια: