ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 21-1-2013.

Η ελληνικότητα της πατρίδος μας είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο για την εθνική μας ανάπτυξη. Αποτελεί το ασφαλέστερο θεμέλιο, ο τρόπος και ο λόγος επανεκκίνησης του ελληνισμού μας. Οφείλουμε δηλαδή να εξασφαλίσουμε τη μοναδικότητα της φυσικής μας παρουσίας και την ανανέωση των γενεών με βάση την ελληνική πατρίδα και πληθυσμιακή πλήρωση με ατόφιες ελληνικές ψυχές.

Στόχος του ελληνικού εθνικισμού είναι η εθνική ανεξαρτησία και η φυλετική καθαρότητα του έθνους μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εντολή των φιλοσόφων και των ηρώων της φυλής μας και κατά συνέπεια δική μας επιδίωξη είναι να διατηρηθεί η Ελλάς ως διοικητήριο και σπίτι των Ελλήνων δίχως απώλειες και νόθες προσθήκες. Θέλουμε δηλαδή μια ελληνική Ελλάδα σε λαό και εξουσία όταν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ολότελα ξενοκίνητοι ελληνόφωνοι, ομολογούν πως θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν μνημόνια, ξένες κηδεμονίες, λαθρομετανάστευση και τοκογλύφοι.

Άπαντες οι ανθέλληνες στοχοποιούν τα βασικότερα στοιχεία της ελληνικής οικογένειας. Το σπίτι και το παιδί. Κάμουν τα ελληνικά σπίτια και τα ελληνόπουλα τεκμήρια φορολόγησης σε βαθμό αισχρό και μέγιστο επιχειρώντας να μεταλλάξουν την ελληνική κοινωνία ερημώνοντας αυτήν από τα ίδια της τα γεννήματα. Πυροβολούν την ελληνική ψυχή απομειώνοντας πίστη και οικογένεια. Βγάζουν όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας στην αγορά εργασίας ως διέξοδο στο ζήτημα της επιβίωσης και στη συνέχεια στερούν το ψωμί και τη στέγη του παιδιού.

Απαξιώνουν τόσο τον ίδιο τον οικογενειακό θεσμό όσο και την αναπαραγωγική διαδικασία χαρακτηρίζοντας είτε στοιχείο οικονομικής υπερεπάρκειας είτε ακόμη και ρατσισμού τη γέννηση ελληνοπαίδων από αμιγείς ελληνικές οικογένειες. Αντιλαμβάνονται τη σταθερή προσήλωση του ελληνικού λαού στη διαφύλαξη του αίματος και την προστασία των παιδιών του. Διαβλέπουν δηλαδή πως δεν μπορούν να ανατρέψουν την αγάπη του Έλληνα για τη φάρα του και τις ασταμάτητες θυσίες που κάνει για τα βλαστάρια του. Και έτσι ντόπιος και διεθνής νεοταξισμός διαπράττουν μαζί με τη φυσική γενοκτονία και άλλες δύο, την πολιτισμική και την κοινωνική.

Η Ελλάς πλήττεται σε βαθμό καίριο στο δημογραφικό που αποτελεί σήμερα μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Γερνάμε ως λαός και δεν γεννάμε. Είναι μια μεθοδευμένη αθλιότητα που διαπράττει με σχέδιο η αστική δημοκρατία πριν ακόμη μπούμε στην σκόπιμη περιδίνηση της τεχνητής και συστημικής οικονομικής κρίσης. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το φωνάζει χρόνους πολλούς και με όλους τους τρόπους. Όμως η άκοπη ευδαιμονία έκλεινε τα περισσότερα ελληνικά αυτιά. Έπρεπε να δοθούν κίνητρα στο λαό μας να κάμουν περισσότερα ελληνόπουλα. Και αντί αυτού βγάλανε το λαό από το σπίτι του, ασέλγησαν πάνω στην οικογένεια, εκπόρνευσαν την κοινωνία και τώρα κλέβουν τον κόσμο μας ολάκερο για να στειρώσουν το γένος με την επίκληση και πάλι της ψεύτικης σωτηρίας.

Αλλά και όταν ακόμη φορολογήθηκε το παιδί και μειώθηκε το ελληνικό κλάμα στα μαιευτήρια, τα σκουπίδια του ντόπιου νεοταξισμού φρόντισαν να κάμουν την ελληνική κοινωνία πολυφυλετική χωματερή και διεθνιστικό οίκο ανοχής. Χτυπήσανε και χτυπούν την συμβολή του πολιτισμού στη συντήρηση του Γένους μας αφελληνίζοντας την παιδεία. Βιάζουν εκ παραλλήλου την κοινωνική συνοχή με την επέλαση της αλλόφυλης και αλλόθρησκης λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας. Μαθαίνουν τα παιδιά μας πως η αγάπη προς την πατρίδα είναι νοσηρή. Εξομοιώνουν τον εθνικισμό μας στα μάτια τους με την ξενοφοβία θέλοντας να τα φοβίσουν και να τα στρέψουν ενάντια στη φυλή τους, θεωρώντας ως πατρίδα τους όχι την Ελλάδα αλλά τον κόσμο παραδεχόμενοι τους εαυτούς τους όχι ως Έλληνες αλλά ως κοσμοπολίτες.

Αυξάνεστε και πληθύνετε και τον κόσμο κυριεύσατε μας λέει η Πίστη και ο Θεός μας. Σταματήστε να γεννάτε και μειωθείτε και καθίσετε να κυριευτείτε από τον εχθρό του Έλληνα Ανθρώπου μας λέγουν και μας επιβάλλουν καθεστωτικοί και κατοχικοί λακέδες. Το πράττουν αυτό διότι ο ελληνισμός δεν γίνεται να νικηθεί στο πεδίο των μαχών και με τρόπους ανδρείους. Το έχει δοκιμάσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός και έχει αποτύχει. Μας έστειλε βαρβαρικά μαχαίρια, νοιώσαμε παιδομαζώματα, κλείσανε τα σχολεία μας.

Όμως απέτυχαν διότι η ζωή δεν γίνεται να νικηθεί από το θάνατο. Και η ζωή της Ελλάδος όπως και κάθε πραγματικά ελεύθερου έθνους είναι τα παιδιά του, είναι τα ελληνόπουλα. Κι όμως φτάσανε στο σημείο γραικύλοι πολιτικάντηδες με νεοταξικές εντολές και χρήμα και βρώμικη ψευτοελληνική ψυχή να μας λένε πως θα μας γονιμοποιήσουν οι λεγόμενες «ευπαθείς» ομάδες, οι κατά άλλους «περιφερόμενοι χριστοί», οι λαθρομετανάστες. Άνθρωποι που δήθεν συμπτωματικά προέρχονται κατά πλειοψηφία από χώρες και εδάφη της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας που μισούν τον ελληνισμό. Και έτσι σχολεία και παιδικοί σταθμοί τίθενται στα πόδια τους.

Οι μεγάλες προκλήσεις θέλουν γενναίες αποφάσεις. Και οι γενναίες αποφάσεις θέλουν τα παιδιά του Μεταξά, θέλουν Έλληνες Εθνικιστές. Η μεγαλύτερη επένδυση της Ελλάδος είναι η γέννηση και η γαλούχηση πολλών ελληνοπαίδων. Η βιολογική πραγματικότητα της ανανεώσεως των γενεών. Η τεκνοποίηση και η συνδρομή στο μεγάλωμα των παιδιών σε υποδομές και πόρους είναι προτεραιότητα αιχμής για την Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση. Ο ιδρώτας του λαού και ο πλούτος της γης μας θα επενδυθούν σε πολλά ελληνικά παιδικά χαμόγελα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: