ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 3-1-2013.

Το ανθρώπινο συναίσθημα στις κατοχικές μέρες, στον προθάλαμο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έχει υποστεί σοβαρές στρεβλώσεις. Έχει ενταχθεί στην πολιτική προπαγάνδα των νεοταξικών πολιτικών σχηματισμών ανεξαρτήτου ιδεολογικής αναφοράς και έχει γίνει αντικείμενο εμπορευματοποίησης με όλους τους νόμους της αγοράς από συστημικές μη κυβερνητικές και όχι μόνο οργανώσεις. Τα ανθρώπινα δικαιώματα αξιοποιούνται με επιλεκτικό τρόπο ως όπλο πολιτικό ενάντια στο εθνικό κράτος, τα αληθινά λαϊκά δικαιώματα και το εθνικιστικό κίνημα που προμαχεί υπέρ αυτών.

Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία έχει φροντίσει πολύ καιρό πριν να σχεδιάσει την διεθνή στρατηγική της επάνω στην αλλοίωση του κοινωνικού κινήματος δίδοντας στους κατά τόπους τοποτηρητές της τις κατάλληλες οδηγίες. Εδώ και δώδεκα τουλάχιστον χρόνια αμερικανικές διπλωματικές πηγές έχουν εκφράσει την προτεραιότητα της προωθήσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους κόλπους των ανυπάκουων έναντι του ΝΑΤΟ λαών και μάλιστα με τις ενέργειες των πολιτικάντηδων επάνω και πέρα από την κοινωνική συνοχή και το εθνικό συμφέρον. Θυμόμαστε τις αναφορές της Μπενάκη περί προστασίας αλλά και παραβιάσεως αυτών των δικαιωμάτων.

Στις περιπτώσεις των ξένων και ανοιξιάτικων προγραφών ανυπάκουων ηγετών οι έξωθεν κατευθυνόμενες ψευτοεπαναστάσεις και συγκρούσεις στηρίχθηκαν στις πληγές των αδυνάτων όταν τις σφαίρες τις κατευθύνουν τα ΜΜΕ και τις ρίχνουν οι ψευτοεπαναστάτες. Εδώ η φορά είναι ανάποδη με τον ίδιο σκοπό.  Οι επιθέσεις και οι αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών και λαθρομεταναστών αποδίδονται στους Έλληνες Εθνικιστές, οι παρανομίες και τα εγκλήματα των συμμοριτών επιχειρούν να αδυνατίσουν τις γραμμές των υπερασπιστών του έθνους μας και ο καθεστωτικός συρφετός του μεγάλου ξεπουλήματος ευνοεί ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα που κάποιοι ψιθυρίζουν όλο και πιο δυνατά.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν καλύπτουν τους Έλληνες οι οποίοι δεν εντάσσονται ούτε καν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες. Η έλλειψη του φαρμάκου, η ακριβή νοσηλευτική περίθαλψη, η απηνής φορολογική επιβάρυνση των ελληνοπαίδων, οι αναμενόμενες αντίχριστες ρουφιανοκάρτες, η αντίστοιχη δυσβάσταχτη επιβάρυνση της πρώτης κατοικίας με φορολογικούς συντελεστές σε βάρος του φτωχού λαού με το ανέγγιχτο της πλουτοκρατίας είναι μονάχα ορισμένα παραδείγματα που αποδεικνύουν την αποστέρηση των Ελλήνων από τα βασικά αγαθά. Η καταφυγή των Ελλήνων στα σκουπίδια προς εύρεση φαγητού και η ενίσχυση του αριθμού των αστέγων ακολουθεί κατά πόδας την καταπολέμηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τα λουκέτα.

Όχι λοιπόν, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αντιστοιχούν σε καμία περίπτωση σε σένα αγαπημένε λαέ που με ανέστησες και με ανέθρεψες. Συγγνώμη που θα το πω αλλά τόσο καιρό έχεις αποδειχτεί αγνώμων και κερατωμένος από δήθεν φίλους και προστάτες. Τους αφήσαμε όλους τούτους να μας λένε και να μας κουνάνε το δάκτυλο σχετικά με το πότε και ποιοι έχουν δικαίωμα να ζήσουν. Επιτρέψαμε στους καταχραστές της λαϊκής βουλήσεως να μας πουν ποιοι και πότε πρέπει να μιλούν για κοινωνικά δικαιώματα, ανθρωπισμό, έθνος, φυλή, ελληνισμό και ηρωισμό ακόμη. Να αποδεχόμαστε την κλοπή του δικού μας κόσμου και την μεταμόρφωση αυτού σε αναρχικό και πολυπολιτισμικό και χρηματοοικονομικό ακόμη σκουπιδότοπο γιατί έτσι θα γίνουμε τάχα καλοί άνθρωποι πλην όμως όχι Έλληνες.

Έχουν εγκλωβίσει τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή από τις φυλακές Κορυδαλλού στον Ερυθρό Σταυρό φρουρούμενο μετά από άκρως σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κινδυνεύει ο Ήρωας της Κύπρου μετά από τον χαμό του αγαπημένου του γιου κι όμως οι δημοπράτες πατρίδος και λαού, αυτοί που επαίρονται και αυτοχαρακτηρίζονται ως δημοκράτες, χαρακτηρίζουν τον Ντερτιλή επικίνδυνο για απόδραση όταν φεύγει λίγο – λίγο η ζωή από μέσα του. Και όμως αυτός ο άνθρωπος αρνήθηκε τις δημοκρατικές εντολές παράδοσης γης ελληνικής στην Κύπρο Μας, βαστώντας μονάχος με τα παλικάρια του πυροβολώντας τον ασύρματο στο άκουσμα της προσβολής. Όμως ο Ντερτιλής δεν έχει κοινωνικά δικαιώματα γιατί υπήρξε Εθνικιστής Επαναστάτης και Αληθινός Έλληνας.

Φοβάστε λοιπόν τον Ηρωισμό και τις Ιδέες του Ανδρός ριψάσπιδες και προδότες και ανθέλληνες. Γιατί εσείς δεν έχετε επάνω σας ούτε Ανδρεία ούτε Ελληνισμό. Γιατί δεν θέλετε το πρότυπο του Έλληνα που μπροστά στις ελεύθερες ανάσες και την εθνική αξιοπρέπεια αρνείται ψεύτικες ευθύνες και δανεικές ανάσες. Μισείτε τη Ζωή που δεν λογαριάζει τον έντιμο θάνατο ώστε να σηκωθεί και πάλι το Γένος στα πόδια, έτοιμο να κατακτήσει την πατρίδα του, να κάμει πολλά και ωραία ελληνόπουλα, να ιδρώσει, να ματώσει αλλά να μην χαρίσει την κοινωνία και την ανθρωπιά του σε δολοφόνους συνειδήσεων και αρνητές του Ελληνισμού και του Ανθρωπισμού.

Πως μπορείς να είσαι άνθρωπος όταν κτίζεις τείχη στο βασανιστικό σου μικρόκοσμο που δεν σε αφήνουν να δεις τη φωτιά που καλπάζει και τον πόνο που βρίσκεται σιμά σου; Πως μπορείς να είσαι άνθρωπος αν δεν φροντίσεις να παραμείνεις Έλληνας; Αυτή είναι η κυρίαρχη φροντίδα σου. Να κρατήσεις ανόθευτο το θησαυρό της δικής σου ταυτότητας. Την καρδιά σου, το νου σου, την κοινωνία, το Θεό που πιστεύεις, το αίμα του πατέρα σου, τον ιδρώτα το δικό σου, το δικαίωμα της νέας γενιάς να κάμει οικογένεια και Ελλάδα δυνατή όταν επανδρώνει με πάθος έμπρακτο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ενοχλεί η κοινωνικοποίηση του εθνικισμού μας. Όμως ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα νικήσει. Και θα είναι η Νίκη του Ελληνικού Ανθρωπισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: