ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 13-1-2013.

Σε έναν κόσμο που καταρρέει εισερχόμαστε ενώπιον των προκλήσεων με τις σημαίες και τις ιδέες μας απροσκύνητες και ασυνθηκολόγητες. Ο ασκός με τα δεινά που φέρνει στο διάβα του ο δυσώδης διεθνιστικός νεοταξισμός έχει ανοιχθεί γυρεύοντας από τα έθνη να καταθέσουν τα όπλα και τα ιδανικά τους στον δυνάστη του σκότους. Αυτό που καλούν οι πάντες παγκόσμια διακυβέρνηση. Μα ο πρώτος στόχος των εχθρών Θεού και Ανθρώπου παραμένει η Ελλάς και ο Εθνικισμός μας.

Τιμή μας το δίχως άλλο. Δεν πρόκειται να το βάλουμε στα πόδια και δεν πρόκειται να προσκυνήσουμε. Έχουμε μοναδικό σκοπό να πολεμήσουμε και να νικήσουμε. Είμαστε οι εκφραστές του Δικαίου ενάντια στην ανομία της παγκόσμιας τυραννίας. Είμαστε το Έθνος που ανθρωπογεννεί και εκπολιτίζει ολάκερη την οικουμένη ενάντια στους καταστροφείς της ωραιότητας και της φυσικής νομοτέλειας. Είμαστε το Έθνος που ηγεμονεύει επάνω σε μια ανθρωπότητα με το Θείο Φως όταν εκείνη σαν τώρα σέρνεται στα θανατερά μονοπάτια του διεθνούς σιωνισμού.

Διόλου τυχαία λοιπόν δεν είναι η είσοδος στις πλάτες της Ελληνικής Φυλής ύπουλα και άνανδρα των γυρολόγων μισελλήνων που στο πρόσωπο του ελληνόφωνου πολιτικαντισμού χτυπούνε τον μόνο αληθινό τους αντίπαλο και πειραματίζονται για την άθλια παγκόσμια κυριαρχία τους. Βλέπουμε να βαφτίζουν τον πατριωτισμό μας ξενοφοβία όλου του κόσμου οι διεφθαρμένοι. Στα κοινοβούλια της σιωνιστοπροσκυνημένης Εσπερίας, στα βορβορώδη μέσα μαζικού ευνουχισμού αλλά και στα ντόπια καταγώγια του ντόπιου νεοταξισμού. Συντηρητικοί τάχα και προοδευτικοί και λογιστές φυλής και πίστης και περιβαλλοντιστές και προστάτες τάχα της ασφάλειας των λαών.

Μας λέγουν πως θα φτιάξουμε τάχα την Ελλάδα παρέα με το ψευτορωμέϊκο και τον λαθρομεταναστευτικό πολυπολιτισμό που μας κάθισαν στο σβέρκο ώστε να φέρουνε οι δοσάδες της οικουμένης με τους γραικύλους πολιτικούς ταχυδρόμους νέα ήθη σε κοινωνία, πολιτική και θρησκεία. Μας λένε να διώξουμε τον φασισμό εννοώντας τον ελληνικό εθνικισμό διότι επιδίωξή τους είναι να κάμψουν το έθνος.

Και έτσι για να κρύψουν την πρόκληση και να παραπληροφορήσουν το λαό μας, επιτίθενται στην Εθνικιστική Παράταξη Όλων των Ελλήνων. Αυτή είναι η αληθινή αντιπαράθεση. Εθνικισμός και Ελληνισμός και Πίστη Θεού ενάντια στον Καθεστωτικό Διεθνισμό και την Παγκοσμιοποίηση και την Αντίχριστη Τυραννία.

Στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο το εφιαλτικό παραμύθι της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας αποκαλύπτεται καθημερινά. Το δανεικό χρήμα που εκτόπισε την παραγωγική εθνική οικονομία δίνει τώρα τη θέση του στο πλαστικό και ηλεκτρονικό χρήμα για το «καλό» μας όπως λέγουν προσωρινοί δυνατοί και «διασώστες» και ψευτοσύμμαχοι ακόμη. Τα ακούμε όλα. Από το κυνήγι της φοροδιαφυγής που το σύστημα της κλεπτοκρατίας διατείνεται πως θα φέρει εις πέρας μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος και την καταπολέμηση των ληστειών που προκαλεί το ρευστό χρήμα.

Παράλληλα έχουμε και τους πρώτους οίκους πανθρησκειακών συνάξεων που θα στοιβάξουν μαζί χριστιανούς και ισλαμιστές και εβραίους και το σύμπαν ολάκερο. Για να τα βρούμε αναμεταξύ μας λένε πάλι οι έμποροι των εθνών. Που πάει να πει πως ο σκοπός τους είναι να προσκυνήσουμε αυτόν τον κάλπικο πολιτικό και θρησκευτικό ηγέτη που θα μας κάμει να τα βρούμε αρνούμενοι τις διαφορές μας.

Αλλά αυτές οι διαφορές είναι το οξυγόνο της ζωής για εμάς τους Έλληνες. Είναι η Ελευθερία, η Πίστη και η Φυλή μας. Και για να σιγουρευτούν ντόπιοι και αλλοδαποί μισέλληνες πως δεν θα σηκωθούμε εναντίον τους φέρανε λογιστικούς χαλκάδες και ξανασηκώνουν το τουρκοϊσλαμικό μαχαίρι της γειτονιάς μας πάλι απειλητικό για χαλασμό και νέο πλιάτσικο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο Πιστός Ελληνικός Λαός θα συνεχίσουν το σηκωμό του Γένους που έχει κινήσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία, σε κάθε πόλη και χωριό. Θα δικαιώσουμε τις πατερικές φωνές της Φυλής μας πως από εμάς θα αναστηθεί η Ελλάς και θα κονιορτοποιηθεί το σάπιο σύστημα που μας περιβάλλει. Διότι για τον Έλληνα Εθνικιστή και τον Φυσικό Ελληνισμό το πατριωτικό καθήκον δεν γνωρίζει όρια αλλά γίνεται πράξη χειμαρρώδη με μια αγάπη νομοτελειακή που δεν έχει σύνορα.

Η μοναδική προσωπικότητα και διαφορετικότητα του λαού μας δεν προσφέρεται στον κιμά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η δική μας η διακυβέρνηση είναι εθνική, λαϊκή και ελληνική. Είμαστε τα παιδιά και οι συνεχιστές της γενιάς του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά. Ο μεγάλος εθνικός μας κυβερνήτης είχε πει πως ο Έλληνας πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει και ας γίνει ό,τι θέλει. Χρέος μας είναι να μείνουμε Όρθιοι Έλληνες και Άνθρωποι δίχως να λογαριάζουμε προσωπικό κόστος και χωρίς καμία έκπτωση αρχών και αξιών.

Αν είχαν ποτέ σκεφτεί οι ένδοξες γενιές Ελλήνων που προηγήθηκαν μ’ αυτόν τον εκφυλιστικό τρόπο ξοδέματος της ελληνικότητας, σήμερα θα μιλούσαμε άλλη γλώσσα. Θα είχαμε άλλο Θεό, δεν θα υπήρχε η έννοια Πατρίδα, θα ήμασταν κάτι άλλο πλην Ελλήνων.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας καλεί τον Ελληνισμό σε γενικό συναγερμό για την ανακατάληψη της Πατρίδος και το σπάσιμο των δεσμών του λαού μας. Βαδίζουμε μπροστά με την Ατσάλινη Δύναμη και την Άσβεστη Πίστη θωρακίζοντας ελληνική κοινωνία και παίρνοντας τα σκήπτρα της οικουμένης στα χέρια μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: