ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ



ΑΘΗΝΑ 6-1-2013.

Η οδός της οδύνης κάποια στιγμή μοιραία θα φτάσει στο τέρμα της. Και το μέγα ζητούμενο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι να επιλέξουμε ποια θέση επιθυμούμε για εμάς και την πατρίδα μας. Αν θα είναι δηλαδή η θέση του υποζυγίου με το έθνος να έχει καταλυθεί οριστικά ή αν θα είναι η θέση του καθοδηγητή μιας ελληνικής τάξεως πραγμάτων δικαίου και ηθικής.

Είδαμε την κατηγορία σε βάρος του εθνικιστικού κινήματος για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό Στρατούλη από «μέλη» της Χρυσής Αυγής με «στοιχείο» ένα ηχητικό του BBC στο οποίο ακούγεται ο μεταφραστής «δημοσιογράφος» να επικαλύπτει φωνητικά την ανύπαρκτη ανάληψη ευθύνης σε μια σκευωρία. Όμως ενώ στοχοποιείται για μια ακόμη φορά ο απελευθερωτής εθνικισμός, σε ολόκληρη τη χώρα αποκαλύπτεται η παράνομη είσοδος χιλιάδων όπλων και η ελληνική γη με πρώτη την Κρήτη γίνεται αντικείμενο αγοραπωλησίας από μισελληνικά στοιχεία εξ Ανατολών και Μέσης Ανατολής που μπαίνουν στο στόχαστρο των ελληνικών αρχών ασφαλείας και της ΕΥΠ.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί πλέον να μεταστρέψει τη διενέργεια της εσχάτης προδοσίας σε πολιτικό στραβισμό. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Ελλάς δέχεται δολοφονική επίθεση από τους ψευτοσυμμάχους και ψευτοδιασώστες, τους εταίρους με τους οποίους επί χρόνια συναγελάζονταν οι πολιτικάντηδες. Και αυτή η δολοφονική εισβολή πραγματοποιήθηκε από τη σύγχρονη κερκόπορτα που άνοιξαν οι ίδιοι οι κατοχικοί εξουσιαστές. Οι δε πολιτικές των μνημονίων και των ειρηνευτικών συνομιλιών με τους τοκογλύφους και τους βαρβάρους και τους πάσης λογής γυρολόγους επενδυτές είναι το τελευταίο επεισόδιο στο εξελισσόμενο δράμα.

Βαρέθηκα να προσμετρώ τα σημάδια της μεγάλης οδύνης για να βγάλω συμπεράσματα σχετικά με το πότε θα φουντώσει η μεγάλη αναμέτρηση. Δεν θέλω να ακούσω για άλλα ξεπουλήματα και για άλλες αυτοκτονίες. Δεν θέλω να γίνει η χώρα μου ο επόμενος στόχος μιας ισλαμικής ψευτοεπανάστασης όταν μου την έχουν ήδη μετατρέψει σε παγκόσμιο απορριμματοδοχείο και γιάφκα κάθε παρακρατικού και κάθε πράκτορα του σιωνιστικού νεοταξισμού. Δεν πρόκειται να αφήσω ξένο ποδάρι, ελληνόφωνου ή μη δεν έχει καμία σημασία, να πατήσει ή να παραμείνει σε γη, σπίτι ή τάφο ελληνικό.

Θέλω να πω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι δεν περιμένω κάτι που έχει ήδη φτάσει. Καταλαβαίνω τους ντελάληδες που θέλουν να αποπροσανατολίσουν το λαό μας στα ΜΜΕ και τους άλλους τους γραικύλους που ντύνονται το κοστούμι το κυβερνητικό και το αντιπολιτευτικό αντίστοιχα που εξαθλιώνουν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και πάσα ελεύθερη εθνική συνείδηση. Διότι η Ελλάς που θα αναστηθεί, η Εθνική και Λαϊκή Ελλάς δεν τους συμπεριλαμβάνει. Γιατί αυτή η Πατρίδα είναι καμωμένη για απογόνους του Κολοκοτρώνη και όχι του Νενέκου.

Όσα όπλα κι αν στραφούν απέναντί μας και όσοι έμποροι κι αν επιχειρήσουν να κομματιάσουν την χώρα, δεν πρόκειται ποτέ να την μικρύνουν και να την υποτάξουν. Δεν πρόκειται ποτέ να τη σβήσουν από το χάρτη, εκτός κι αν τσαλακώσουν ολάκερο το χάρτη της οικουμένης! Γνωρίζουμε πολύ καλά πως πίσω από τους κεφαλικούς φόρους και τις ηλεκτρονικές κάρτες κρύβονται οι λόγχες. Βρίσκονται στο πλάι της στημένης δυστυχίας είτε για να μας απειλήσουν να κάτσουμε φρόνιμα είτε για να πλιατσικολογήσουνε την ελεύθερη τάχα Ελλάδα στην νέα άλωση που έχουν σχεδιάσει.

Κάμετε λάθος ανθέλληνες. Έχετε μωραθεί γιατί έχετε απωλέσει πάσα βούληση ανθρώπινη, πάσα πίστη Θεού, πάσα εθνική συνείδηση. Τα εγχώρια υποπόδιά σας είναι ανεπαρκή. Και τα ιστορικά διδάγματα δεν μπορούν να τα αναγνώσουν. Διότι στην υπόθεση της Ελλάδος υπάρχει παρούσα η Θεία Δίκη και το χέρι της Ιστορικής Δικαιοσύνης θα φέρει τα πράματα σε ίσιο λογαριασμό. Το χέρι αυτό είναι ελληνικό διότι πολύ απλά ο ελληνικός λαός διαθέτει εθνικό φρόνημα, γεγονός που τον εμποδίζει να κάτσει φρόνιμα μπροστά σε νεοταξισμό και Αγαρηνούς.

Η Ελλάς πρέπει να αλλάξει κατά πως μας λένε καθημερινά. Φυσικά και θα αλλάξει. Αλλά θα είναι μια άλλη, διαφορετική αλλαγή. Η Ελλάς θα καθαρίσει από τυχοδιώκτες και αποβράσματα. Αμέσως μετά την κάθαρση θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, το μεγάλωμα. Θα πάρουν λοιπόν τα ηνία Έλληνες με ανδρεία και πατριωτισμό μέσα τους, θα επιδιορθώσουν τα πληγιασμένα τείχη της Ελλάδος, θα ατσαλώσουν τις ελληνικές καρδιές, θα εργαστούμε με τα δικά μας υπάρχοντα και τους δικούς μας ανθρώπους και θα σπάσουμε τα σύνορα γιατί θέλουν κι αυτά τη δική τους διόρθωση.

Ξέρετε κύριοι «εταίροι», δεν λησμονήσαμε ποτέ τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι τη Λευκωσία και από την Λευκωσία έως την Κωνσταντινούπολη. Και από τη Βασιλεύουσα στη Σμύρνη και τον Πόντο. Τώρα λοιπόν που θα πέσετε επάνω στις λόγχες σας, εμείς λέμε να ετοιμαστούμε για το μεγάλο συναπάντημα της Ελληνικής Φυλής. Να λειτουργήσουμε δηλαδή ως γνήσια τέκνα του Μέγα Αλέξανδρου και του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ως τέκνα της Μεγάλης Ελλάδος και του Λαϊκού Εθνικισμού, με την ευλογία του Θεού και την ενέργεια Στρατού και Λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: