ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝΑΘΗΝΑ 22-1-2013.

Η σωτηρία όπως ακριβώς και η επικράτηση της πατρίδος δεν είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης και ζητιανιάς αλλά αποφασιστικότητας και επιβολής. Όταν μάλιστα λαμβάνεις πολιτική απόφαση για το λαό και το έθνος σου, αναλαμβάνεις όλους τους προβλεπόμενους για το δικό σου πρόσωπο κινδύνους και δεν υπαναχωρείς ούτε θέτεις το έθνος στην αντιπολιτευτική προκρούστεια κλίνη. Το κοινό καλό δεν επιμερίζεται μήτε σε ψευτοσυμμαχικές φατρίες μήτε σε κομματικά φέουδα. Έχει αποκλειστικό γνώμονα την αξιοπρέπεια του λαού και την ανεξαρτησία του έθνους. Επομένως αφορά και υλοποιείται από το σύνολο της εθνικής κοινότητος.

Ο χαρακτήρας του πολιτεύματος προσδιορίζεται από τα ποιοτικά γνωρίσματα των εκφραστών του, την πραγμάτωση του κοινού καλού και την λαϊκή αποδοχή. Η ηθική, ο πατριωτισμός και η κοινωνική συνοχή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν την λαϊκή έκφραση και την ελευθερία του έθνους. Αυτό είναι το ακριβές πρόσωπο της αληθινής και άμεσης δημοκρατίας, της αριστοκρατίας που άρχουν οι βέλτιστοι της φυλής ερχόμενοι σε διαρκή διαβούλευση και συστράτευση με την ενιαία κοινωνία. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο λαϊκός εθνικισμός βούλεται υπέρ Ελλήνων στην πράξη όταν κατηγορείται για βίαιες πρακτικές και ποδηγέτηση από τους σκλαβωτές του λαού ψευτοδημοκράτες.

Αυτό που συμβαίνει ολόγυρά μας σε μια κοινωνία αιμορραγούσα και αποσβολωμένη είναι η διαιώνιση της πολιτικής διοικήσεως στα χέρια των εκφραστών της διαβόητης αστικής δημοκρατίας που εν τοις πράγμασι τεκμαίρεται πως είναι ανθελληνική ξενοκρατία. Η Ελλάς έχει χρεωθεί δια μιας καταχρηστικής λαϊκής «νομιμοποιήσεως» την πρωτοκαθεδρία της διορισμένης δικτατορίας των διεφθαρμένων που μας κόμισε ομηρία ψυχών και πατρίδος κρατικοποιώντας τις δικές της αμαρτίες. Οι πωλητές της γης μας έχουν ανατραφεί μέσα στις υπόγειες συναλλαγές εξαργυρώνοντας τις υπηρεσίες τους με την εκχώρηση κυριαρχίας και εξουσιών.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που «κυνηγούν» λίστες και φορολογικούς παραδείσους είναι γνώριμοι του νοσηρού κλίματος μα και συνδαιτυμόνες σε τραπεζικούς λογαριασμούς, λίστες, βίλες και άλλα χλιδάτα κέντρα λήψεως υψηλών αποφάσεων. Έχουν μετατρέψει το κοινοβούλιο σε κολυμβήθρα εξαγνίσεως τάχα των καθεστωτικών αμαρτιών. Η διαφθορά και η υποταγή άρχουν σε όλα τα κοινοβουλευτικά συστήματα εξουσίας που έχουν παρελάσει μπρος στα αγουροξυπνημένα μάτια του λαού μας. Οι αμαρτίες είναι δομημένο σχέδιο για την κατάρρευση της Ελλάδος, είναι δηλαδή το ίδιο το Σύστημα. Και οι εκπρόσωποι κράτους και παρακράτους τυγχάνουν της ευλογίας πρεσβειών και νεοταξισμού πολύ πριν βρεθούν τάχα τυχαία στα ψηφοδέλτια και την κάλπη.

Δεν πρόκειται να αποδεχτώ καμία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που λαμβάνει ξένο χρήμα για να γεμίσει την ελληνική αγορά με λουκέτα και την ελληνική κοινωνία με τυχοδιώκτες πάσης φυλής και θρησκείας πλην Ελλήνων. Δεν πρόκειται να αποδεχτώ κανέναν αυτοαποκαλούμενο δημοκράτη που ποινικοποιεί τον εθνικισμό μου, καταργεί την ελληνική ιδιοκτησία και ονομάζει το διεθνές πλιάτσικο επένδυση όταν διώχνει τον ανθό της δικής μου εθνικής κοινότητος στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ή στην μαύρη απελπισία. Δεν υπακούω σε καμία κοινοβουλευτική δύναμη που στέκεται σε γυάλινα πόδια κάμνοντας την Ενέργεια της πατρίδος φλάμπουρο ευκαιρίας όταν ο σιωνιστικός και ο τουρκικός λύκος αλυχτούν.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει δώσει όρκο ιερό και απαράβατο σε Θεό, σε λαό και σε σημαία ελληνική. Οι δικές μας αναφορές στην εντιμότητα και την ηθική πηγάζουν από τα διδάγματα των πατέρων μας και τον δικό μας βηματισμό. Έναν βηματισμό όρθιο που δεν σκύβει για να διαβούμε διαδρόμους σκοτεινούς. Με βλέμμα ευθυτενές που δεν χαμηλώνει γιατί δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να κρύψουμε. Η περιουσία του έθνους για εμάς τους Εθνικιστές ξεκινάει από τη ψυχή, αποκωδικοποιείται μέσα από τα βιβλία των σοφών, περνάει στο καμίνι της εργατιάς και της παραγωγής, γίνεται λίθος και χώμα που τα ποτίζουν αίμα και ιδρώτας ελληνικός.

Η περιουσία αυτή καλλιεργείται και αναπτύσσεται, άρα μεγαλώνει. Επομένως τη χειρίζονται Έλληνες Ανδρείοι και Πολεμιστές της Φυλής, Άνδρες και Γυναίκες που ενεργούν ο ένας στο πλευρό του άλλου. Έλληνες και Ελληνίδες που κοιτάζουν τα παιδιά στα μάτια και τον λαό στο μέρος της καρδιάς χαιρετώντας τον Θεό και τον Φωτοδότη Ήλιο. Δεν διδάσκουμε στα παιδιά μας την παλιανθρωπιά και την αθεΐα. Και δεν κοιτάζουμε το λαό στην τσέπη ώστε να τον λεηλατήσουμε και να τον οδηγήσουμε σαν το σφάγιο στην μάντρα της παγκοσμιοποίησης. Γιατί είναι κοινός σκοπός και αποστολή του Ελληνικού Έθνους, επομένως του Λαϊκού Εθνικισμού να κηδεμονέψουμε μονάχοι τη Φυλή μας και να αντρώσουμε το Εθνικό Κράτος σε Ελληνικό Κέντρο λήψεως αποφάσεων και Διοικητήριο της Οικουμένης.

Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε εχθρούς του ελληνισμού παρέα με ξένους νταβατζήδες ούτε είμαστε η παράταξη όλων των ελληνόφωνων ή των διεφθαρμένων. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ή Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Παράταξη και το Κίνημα Όλων των Ζωντανών Ελλήνων που ορίζουν την Ιδέα και την Ύλη μαζί ακηδεμόνευτα. Είμαστε Έλληνες που θεωρούν δικό τους τον πόνο του εθνοφυλετικού τους αδερφού, απαραβίαστο Άγιο Βήμα από κοινού Πίστη και Πατρίδα, Εντολή και Κοινοβουλευτικό Σώμα τη Λαϊκή Βούληση. Εργασία και Ξίφος στα χέρια της Μεγάλης Ελλάδος που σκλάβος Έλλην δεν νοείται μήτε από τόκους μήτε από λόγχες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: