ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ



ΑΘΗΝΑ 28-1-2013.

Έλληνας σημαίνει Ήρωας. Σημαίνει Πολεμιστής του Φωτός. Στρατιώτης της Ελληνικής Φυλής. Φωνή ακατάπαυτη για τα δίκαια του λαού και τη δικαίωση των Ηρώων του. Ο Έλληνας είναι εκείνος ο απροσκύνητος άνθρωπος που υπακούει στην ανθρωπιά και το αίμα που κουβαλάει στις φλέβες του. Επομένως είναι εκείνος που βαδίζει όρθιος και απροσκύνητος παίρνοντας δύναμη από την ιστορία του.

Τότε αυτός ο Ιδανικός Έλληνας που είναι ο μόνος Αληθινός και Φυσικός Έλληνας παίρνει την Ιστορία στα χέρια του και φυσάει μέσα της πνοή. Την ζωντανεύει και την εξελίσσει εξασφαλίζοντας στους σύγχρονους εθνοφυλετικούς αδελφούς του και στα παιδιά του εθνική συνείδηση και όρεξη για εργασία ελληνική.

 Όμως ο Στρατιώτης της Φυλής μας δεν αμελεί ποτέ να στρέψει το βλέμμα προς τα πίσω. Ξέρει πως κορυφαίο καθήκον του είναι να πειθαρχεί στις εντολές. Στις εντολές των Ηρώων που περιλαμβάνουν την Τιμή προς το απαστράπτον πρόσωπό τους. Τούτες τις μέρες έχουμε μάλιστα ένα ευρύ προσκλητήριο γενναίων ελληνικών ψυχών. Ξεκινήσαμε στις 27 Γενάρη με την επέτειο της κοιμήσεως του Στρατηγού Γρίβα Διγενή. Στις 28 Γενάρη με την επέτειο της κοιμήσεως του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Και στις 31 Γενάρη τους ακολούθησαν περνώντας στην Αθανασία οι Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης.

Άπαντες οι Τρανοί Έλληνες, όσους ανέφερα και πολλοί ακόμη, ολόκληρες στρατιές Ελλήνων Αγγέλων, πιστοποιούν την ανυπέρβλητη δύναμη του Έθνους μας. Είναι ο αγιάτρευτος πόθος για Ελευθερία που συναντά το πύρωμα της καρδιάς για Κυριαρχία στο διάβα μας. Ελευθερία και Κυριαρχία που φωτίζουν το δρόμο προς την κατάκτηση του Ελληνικού Δικαίου δίχως σκέψη για προσωπικό κόστος. «Τυχαίνει» μάλιστα πολλές φορές αυτό το κόστος να στερεί το Έθνος από τις Κεφαλές του στις πλέον ακατάλληλες στιγμές. Πριν από συμφορές και πριν από τις σχεδιασμένες ήττες που παίρνουν τη θέση διαφαινόμενων εθνικών νικών.

Στην περίπτωση του Γρίβα ακολούθησε ο Αττίλας και η εδραίωση των Τούρκων στην Κύπρο Μας. Στην περίπτωση του Χριστόδουλου ακολούθησε η απόπειρα για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και η επελαύνουσα ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Στην περίπτωση των παλικαριών των Ιμίων άνοιξε ο άθλιος ασκός της συγκυριαρχίας νεοταξιτών και Τούρκων στο θησαυρό του Ελληνικού Αρχιπελάγους, του Αιγαίου Μας.

Το άθροισμα όσων συνέβησαν οδηγεί στο Ιερό Χρέος που έχουμε να βαστήξουμε γερή την λαμπάδα της μνημοσύνης στο όνομα των Ηρώων. Και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει βαστήξουμε ισόβια τη θέση τους στις καρδιές μας στο ψηλότερο βάθρο. Και ευθύς αμέσως να τιμωρήσουμε τους υπαιτίους των πληγών μας με τρόπο ολοκληρωτικό έτσι που τίποτα δεν θα θυμίζει την ύπαρξή τους. Και στο κορυφαίο σκαλί του Χρέους θα πολεμήσουμε και θα επιβάλουμε όλα όσα αντιστοιχούν στα Τρανά Παιδιά της Ελλάδος και μείνανε έως χθες ανολοκλήρωτα.

Θα αποκτήσουμε Ηγεσία Εθνική και Λαϊκή. Θα ξεσχίσουμε ανθελληνικούς νόμους και κεφαλικά χαράτσια που κατά πως μαθαίνω θέλει η «εκσυγχρονιστική» Αριστερά να βάλει σε όσους πιστεύουν σε Θεό. Θα στείλουμε στα σκοτάδια τους προδότες. Εθνικισμός και Πίστη έχουν θεμελιακή υπόσταση για τον Ελληνισμό και πρωτεύουσα θέση στον κραταιό, αξιοκρατικό και αυτοκρατορικό Ελληνισμό που έρχεται. Κάθε λίθος που έχει επάνω του αίμα και ιδρώτα ελληνικό θα πάρει τη θέση του εκεί που ανήκει.

Θέλω κοινωνία δικαίου και ηθικής. Θέλω χώμα ελληνικό που να το καλλιεργούν και το καταλαμβάνουν χέρια ελληνικά. Θέλω ελεύθερους Έλληνες και εξάλειψη πάσης μορφής ραγιαδισμού. Απαιτώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να αισθανθώ την αγαλλίαση των Τρανών Ηρώων να φτάνει μέσα από τα έργα τα δικά μου και του λαού μου να καταυγάζει την ψυχή μου μέσα από ένα άγγιγμα Θείο. Είναι μια αλληλουχία επιθυμιών που την ίδια στιγμή εκατομμύρια Ελλήνων έχουν την ανάγκη να την κάνουν κτήμα τους. Είναι οι Ζωντανοί Έλληνες στο κορμί και κυρίως τη συνείδηση.

Το κορμί του ραγιά είναι σκυφτό και κουραστικό, δεν το θέλω. Δεν ανέχομαι να μου λένε ξένοι ή και ελληνόφωνοι μα διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο τι «πρέπει» να κάνω. Τους εθελόδουλους ραγιάδες και τους προδότες και τους πληρωμένους άπιστους θάψτε τους μαζί με τους εχθρούς μας. Ίδιοι είναι. Η Ελλάς είναι καμωμένοι για Ανδρείους Έλληνες που έχουν στο πλευρό τους Αμαζόνες Ελληνίδες. Είναι αδάμαστη ύπαρξη που κρύβει το δάκρυ της και την θριαμβευτική ιαχή, το πάνσεπτο μνημόσυνο και τον διθυραμβικό παιάνα για τους αγέρωχους κήρυκες και πολεμιστές που κι όταν ακόμη πέφτουν φωνάζουν μαζί μας από ψηλά: ΠΑΡΩΝ!!!

Δεν εγκαταλείπει κανείς την κοπιώδη μα ανηφορική πορεία της Φυλής μας. Ανάθεμα σε όποιον εγκαταλείψει για άλλες στράτες και φάρες. Σηκώνουμε ψηλά τις Σημαίες. Η Πατρίδα είμαστε εμείς. Θρέφουμε τα παιδιά μας με τα αγαθά που ορίζουμε μονάχοι. Δίδουμε περηφάνια στα γλυκά τους προσωπάκια και αυτοπεποίθηση νικητή της ζωής στο λαό μας. Αναπροσαρμόζουμε την Ελλάδα μας στα ακριβή της μέτρα και στρέμματα. Αυτή είναι η στράτα του Λαϊκού Εθνικισμού. Και παράλληλα αυτή είναι η καλύτερη απόδοση Τιμής στους Έλληνες Ήρωες. Αγών για τη χρυσοστέφανη αυγή της Μεγάλης Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: