ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΩ



ΑΘΗΝΑ 7-1-2013.

Όλες οι μισάνθρωπες συνειδήσεις που μας περιβάλλουν έχουν μια και μόνη έννοια μέσα στο μεθύσι του κυνηγιού που κάμουν σε βάρος μας. Αγωνίζονται και συναγωνίζονται αναμεταξύ τους ποιος θα απευθύνει σε βάρος μας την μεγαλύτερη κατηγορία για τα υποτιθέμενα κρίματά μας.

Θέλουνε να αρνηθούμε την Πίστη μας, την Πατρίδα μας, τα Παιδιά μας. Να αρνηθούμε να πολεμήσουμε για τις Αξίες μας. Διότι συμβαίνει πολλές φορές στην ιστορία του έθνους μας να δεχόμαστε πόλεμο ακόμη και μέσα σε καιρό ειρήνης. Είναι ό,τι πιο βρώμικο μπορεί να μας συμβεί. Πολλές φορές μάλιστα το ονομάσαμε επικυριαρχία στην πιο άσχημη εκδοχή ή και δημοκρατία μέσα στην παραζάλη της αποφυγής όπως ατυχώς πιστέψαμε της μεγαλύτερης οδύνης.

Όμως η Ελλάς δεν είναι ένα συνηθισμένο έθνος. Είναι η μήτρα και η πολεμίστρα μαζί όλων των αγαθών, των επιστημών, των πολιτισμών, της εν γένει καλαίσθητης δημιουργίας που χαίρεται ο λαός μας και ολάκερη η οικουμένη. Αυτό σημαίνει πως η μοχθηρότητα της ασχήμιας που μας περιβάλλει, αυτό που έχουμε μάθει ήπια να αποκαλούμε νεοταξισμό και στην πραγματική του όψη σιωνισμό, δεν έχει γίνει της προσκολλήσεώς μας, βδέλλα κανονική δηλαδή, για να μας δώσει τον πόνο με το μέτρο αλλά να μας ξεκάνει μια και καλή.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε την πραγματική διάσταση της απειλής, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από το αδιέξοδο του παζαρέματος της πατρίδος που μόνο αντικείμενο υπάρξεως έχει την εξασθένηση και την πτώση μας κι όχι την ψευδαίσθηση της σωτηρίας. Και όπως ακριβώς ο στόχος των εχθρών μας είναι ο θάνατος της Ελλάδος, έτσι ακριβώς ο δικός μας στόχος πρέπει να είναι η παντελής εξόντωση των εχθρών μας και η ζωή της Ελλάδος.

Δείτε με τι θράσος μας λένε οι μακελάρηδες της Ευρώπης πως οι Έλληνες φέρνονται τάχα άσχημα στους λαθρομετανάστες, ότι δεν τους περιθάλπουμε και ότι δεν διώκονται οι «κακοί» Εθνικιστές. Δείτε με τι ζήλο πιστής θεραπαινίδας έρχονται να συκοφαντήσουν στη συνέχεια οι γραικύλοι πολιτικάντηδες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την Ελληνική Αστυνομία για τις αόρατες «αμυχές» σε προσκυνημένους και λαθρεποίκους.

Θαυμάστε θράσος χιλίων πιθήκων όταν οι χιλιάδες αυτοκτονίες ή απόπειρες αυτοκτονιών Ελλήνων σε ολάκερη τη χώρα αφήνουν αδιάφορους τους ελληνόφωνους «ταγούς», κυβερνητικούς και «αντιπολιτευτικούς». Θέλω να κάνετε ΕΔΕ για τους λόγους των αυτοκτονιών, να δικάσετε τους εγκληματίες, να τους τιμωρήσετε παραδειγματικά και να προβείτε μέσα στο ναό της δημοκρατία σας όπως την αποκαλείτε σε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη ΕΛΛΗΝΩΝ. Το αντέχετε; Είστε καθαροί για να κάμετε όλα αυτά τα επιβεβλημένα και ελληνικά;

Δεν θα το κάνετε ποτέ και δεν το αντέχετε, γιατί τότε θα πρέπει να καθίσετε άπαντες οι καθεστωτικοί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Διότι το θανατικό το οικονομικό και το άλλο το λαθρομεταναστευτικό, το όπλο και το σχοινί το έχετε οπλίσει εσείς που οδηγήσατε την Ελλάδα ενυπόθηκη στα βρώμικα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. Για να το καταφέρετε μάλιστα αυτό την μικραίνετε και την ξεπουλάτε κομμάτι – κομμάτι, σε πόρους, σε ψυχές, σε στρέμματα. Είναι ψέματα; Αν τολμάει κάποιος από το πολιτικό κηφηναριό ή τους δυνάστες «δανειστές» ας μας το διαψεύσει. 

Ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού Ίωνας Δραγούμης έζησε ανάλογες στιγμές μ’ αυτές που ζούμε εμείς σήμερα αφού ο σκοπός των άλλων και η αποστολή η δική μας είναι πάντα εικόνες ζωντανές, διαχρονικές και απαράλλαχτες. Ο Δραγούμης λοιπόν σήμαινε από τότε τον γενικό συναγερμό της Ελληνικής Φυλής γινόμενος ο ίδιος η θυσιαστική γέφυρα για την αληθινή σωτηρία του λαού μας. Είχε πει λοιπόν πως «ανοίγετε τώρα, μπροστά στα θολωμένα μάτια σας, στα σκοτισμένα μυαλά σας, δρόμος αληθινός! Δρόμος ζωής και πολέμου! Αν τον θέλετε πάρτε τον! Ειδεμή σαπίστε εκεί που είστε».

Είναι καιρός λοιπόν να βάλουμε ένα τέλος στο φθινοπώριασμα της φυλής μας. Να μην φθάσουμε στο εθνικό και φυλετικό μας χειμώνα που μπορεί να είναι ανεπίστρεπτος αν εξακολουθήσουμε να τελούμε σε πολιτική και κοινωνική χειμέρια νάρκη. Το σάπισμα των συνειδήσεων είναι η μεγαλύτερη και πιο αληθινή ευθύνη μας. Η μόνη που πρέπει να αποδεχτούμε, καμία άλλη. Είναι η λήθη των ιερών μας σκευών σε κάποια σκοτεινά και ανήλιαγα ντουλάπια. Η Πίστη των Αγίων, η Μνήμη των Ηρώων μα και ο καλός και χρήσιμος εγωισμός ο δικός μας που τον λένε αξιοπρέπεια. Όχι ο άλλος ο κακός που βασκάνει το κακό μήπως και βρει άλλον εκτός από εμάς ούτε η εφήμερη βολή.

Πρέπει να επιστρέψει η επιθυμία του Ελληνισμού μας να γίνει πάλι γερός, να πολεμήσει ό,τι τον ενοχλεί, να συντρίψει κείνους που τον ενοχλούν, να γίνει πιο δυνατός, να κυριαρχήσει στον κόσμο τούτο! Οι εχθροί μας λένε πως η πλάση είναι για τους δυνατούς. Εμείς λέμε πως η πλάση είναι για τους Δυνατούς και τους Δίκαιους. Στα χέρια τα ελληνικά ταιριάζουν το βιβλίο των σοφών, το ευαγγέλιο των πιστών, η ζυγαριά της Δικαιοσύνης και το φοβερό σπαθί του πολεμιστή. Αυτός είναι ο δρόμος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: