ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΤΡΩΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 5-1-2013.

Η διεύρυνση της οικονομικής αφαίμαξης συνδυάζεται από τους ντόπιους ακόλουθους της παγκοσμιοποίησης με την εισαγωγή στον κόσμο της αχρήματης κοινωνίας. Ένας ιδιότυπος διωγμός του ελληνισμού είναι σε εξέλιξη όταν προοδευτικοί τάχα και ψευτοσυντηρητικοί μαζί με το παρακράτος τους και τους εταίρους της ψευτοευρώπης συνεχίζουν να ομονοούν στις βολές ενάντια στον ελληνικό εθνικισμό.

Η διαφορά είναι ότι στην εκπορνευόμενη Εσπερία που κάποιοι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι θέλουν να της μοιάσουμε δεν μας κατηγορούν πλέον ως επικίνδυνους για την πατρίδα μας αλλά για την νεοταξική εξάρτηση και τους εδώ εκφραστές τους. Διότι θέλουμε να χτίσουμε ελεύθερη Ελλάδα βασισμένη στα δικά της παιδιά και τα φυσικά της προτερήματα.

Η μπόχα του καθεστώτος στο μεταξύ διαπερνά την πολιτική ζωή της Ελλάδος μας προκαλώντας το χειμαζόμενο λαό. Τα υπέρογκα ποσά της περίφημης λίστας Λαγκάρντ και οι διαγραφές των αγρίως πλουτισάντων συγγενών και αυλικών της κουστωδίας που μας οδήγησε στα σαγόνια της νεοταξικής τοκογλυφίας σαρώνουν τον προστατευτικό πολιτικό υμένα των γραικύλων.

Το κάρφωμα του ενός προσκυνημένου έναντι έκαστου υποδεικνυόμενου ενόχου ακολουθείται από την επιχείρηση συγκάλυψης, δεδομένης της ευρείας και διακομματικής υπάρξεως πλουτισάντων και συνδαιτυμόνων. Εξ ου και η παράδοση του σχετικού cd στους βουλευτές δίχως τη συνοδεία της αντίστοιχης λίστας μην τυχόν και διευρυνθεί ο αριθμός των ενόχων, όπως και πρέπει να συμβεί.

Σημαντικό ρόλο παίζει προφανώς στην υπόθεση το γεγονός πως οι καταθέτες στείλανε το προϊόν της σκοτεινής συναλλαγής στις τραπεζικές αγκάλες που κυβερνάνε, αναχρηματοδοτούνται και ρυθμίζουν τις τύχες των λαών στο δρόμο προς την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Ο Γερμανός δημοσιογράφος Μπρόντερ έγραψε προσφάτως στην Die Welt πως η προσφερόμενη «βοήθεια» προς την Ελλάδα συντηρεί στο φαγοπότι τους ψευτοδιασώστες και πως σκοπός είναι να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες κι όχι η ελληνική οικονομία. Να ξεζουμιστούν έθνος και λαός και να οδηγηθούν ως εμπράγματες ενυπόθηκες αξίες από την τραπεζική στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες, εξουσιαστές και τοκογλύφοι, μαζεύοντας χρήμα μαζεύουν εξουσία εξασθενώντας αντιστάσεις και σφίγγοντας το περιλαίμιο των ραγιάδων. Έτσι λοιπόν στην πατρίδα μας συρρικνώνεται περαιτέρω ο βασικός μισθός στα 586 ευρώ και στα 510 για τους νέους Έλληνες, ενώ καταργείται το επίδομα γάμου για όσους αμείβονται με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση. Οι ανθέλληνες άλλωστε δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την δυναμική εναλλαγή γενεών για τους Έλληνες. Θέλουν λιγότερους Έλληνες και ει δυνατόν εκτός Ελλάδος. Οι δε εργασιακές συμβάσεις που μετά το πέρας της μετενέργειας δεν ανανεώνονται θα μετατρέπονται σε επιχειρησιακές ή ατομικές με ακόμη δυσμενέστερους όρους για τις αμοιβές.

Η υποχρεωτική χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών είναι το επόμενο βήμα στην ηλεκτρονική αιχμαλωσία των Ελλήνων. Είναι το εκβιαστικό μάντρωμα που επιφυλάσσεται στους ανυπότακτους Έλληνες κατά εφαρμογή των προλεγομένων γραφών και των γερόντων της Πίστης μας. Οι ηλεκτρονικές κάρτες σύμφωνα με την παραδοχή του υπουργού οικονομικών Στουρνάρα θα εφαρμοστούν ακόμη και στις συναλλαγές μικρών ποσών, στα 500 ευρώ αρχικά και προφανώς για όλα τα ποσά συντόμως. Θέλουν μάλιστα οι προσκυνημένοι να δώσουν κίνητρα εφαρμογής, ενώ ως πρόσχημα εμφανίζεται τάχα η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής όταν οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Όμως οι νέοι φόροι και τα χαράτσια που έρχονται για 3000000 μισθωτούς και συνταξιούχους για τα εισοδήματα του 2013 θα είναι υψηλότεροι σε ποσοστό 689%. Αλλά και 700000 ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις με ετήσια εισοδήματα έως 55000 ευρώ θα καταβάλλουν φόρους αυξημένους κατά 2500%. Θα καταβληθούν ρητορικά αφού ισχύει το γνωστό ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος από ένα σημείο και έπειτα. Ήδη τα λουκέτα έχουν αυξήσει δραματικά την ανεργία και η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα με την ΕΣΕΕ μειώθηκε φέτος επιπλέον κατά 20% παρά το εορταστικό διάστημα. Όμως οι φορολογούμενοι πρέπει να δαπανήσουν και να συγκεντρώσουν σε αποδείξεις το 25% του εισοδήματός τους, αλλιώς θα πληρώνουν πρόστιμο!

Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό κλίμα μια έρευνα της Adecco εμφανίζει το 49% των Ελλήνων να αναζητά εργασία στο εξωτερικό και ένα 30% των συμμετεχόντων στην έρευνα δηλώνει πως το ίδιο σκέφτεται άλλο ένα μέλος της οικογένειάς τους. Τα παλιά και νέα χαράτσια που έρχονται στο σύνολο στο 2013 είναι δώδεκα στον αριθμό και οι ανεξόφλητες «υποχρεώσεις» κάμουν την τρόικα να μιλάει για μερική διαγραφή χρεών και για αυτόματη λήψη των χρεών από τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι δήθεν εθνικές υποχρεώσεις που αποδέχτηκαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες φέρνουν τα ερευνητικά σκάφη και τα γεωτρύπανα του νεοταξισμού νοτίως της Κρήτης προκειμένου να προσημειώσουν το γεωφυσικό μας πλούτο. Την ίδια στιγμή ακούσαμε τον τουρκόψυχο βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ να προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου από Ελλάδα και Τουρκία ως τάχα πράξη αντίστασης έναντι της ΕΕ και των ΗΠΑ που εκμεταλλεύονται την Ελλάδα με αντάλλαγμα αντίστοιχη πρόσβαση της χώρας μας στα απέναντι κατεχόμενα εδάφη μας. Μα αυτή ακριβώς την συνεκμετάλλευση έχουν απαιτήσει οι ΗΠΑ έναντι των οποίων προτείνεται η υποτιθέμενη αντίσταση!

Την ίδια ακριβώς στιγμή η Τουρκία εξοπλίζεται φτιάχνοντας σε τουρκικά ναυπηγεία υπερσύγχρονα αεροπλανοφόρα όταν συντηρεί τις σε βάρος μας και σε βάρος της Κύπρου διεκδικήσεις της με τα Ελληνικά Ναυπηγεία και υποβρύχια ανενεργά. Ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Νίμιτς έρχεται εντός του μηνός σε Σκόπια και Αθήνα κομίζοντας νέα πρόταση μακεδονοποίησης των Σκοπίων. Και η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία των Αλβανών απειλεί τη Χρυσή Αυγή γιατί αποκρούει τις βλέψεις των γειτονικών κατσαπλιάδων σε βάρος της Ελεύθερης Ηπείρου Μας, ενώ ενδιαφέρεται να φτιάξει πυρήνες στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρό μας προασπίζοντας την ελληνικότητα της γης και των αδελφών μας.

Βυσσοδομούν όμως κι άλλοι εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού. Είναι το σιωνιστικό ίδρυμα Σιμόν Βίζενταλ, η γερμανική αριστερά στο γερμανικό κοινοβούλιο, το BBC που βλέπει δήθεν υποχρέωση της Ελλάδος να φτιάξει Τζαμί, το αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος που βλέπει εθνόσημο και βγάζει τα σύνεργά του και οι λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να αφαιρούν ελληνικές ζωές. Άπαντες μαζί με τους ελληνόφωνους καθεστωτικούς βλέπουν στον Εθνικισμό τον μέγα εγκληματία που προασπίζοντας τον Ελληνισμό απειλεί το παγκοσμιοποιημένο ψευτορωμέϊκο.

Συμφωνούμε λοιπόν απόλυτα ότι η εθνικιστική ενδυνάμωση θα φέρει σύντομα τον εθνικό λυτρωμό. Θα λευτερώσει τους Έλληνες, θα φέρει ελληνική πολιτική διοίκηση και εργασία, θα μεγαλώσει την πατρίδα μας. Η λύση λοιπόν είναι η άνοδος του Λαϊκού Εθνικισμού στην εξουσία της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




  


2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Καλή χρονιά με δύναμη και υγεία για σένα και την οικογένειά σου Συναγωνιστή Καραχάλιε.

Το 2012 έγινε η αρχή, έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα με την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στη βουλή.

Το 2013 θα αγωνιστούμε για να φέρουμε την νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Στις 2 Φεβρουαρίου, στην πορεία των Ιμίων θα ΣΕΙΣΤΕΙ η Αθήνα και η Ελλάδα.

Το μήνυμα θα σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις :

Τώρα δεν λέμε πλέον "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ".

Τώρα λέμε "ΗΡΘΑΜΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" !!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήρθε για να ασκεί αντιπολίτευση και για να διαμαρτύρεται, ούτε για να είναι ένας κλειστός κύκλος ιδεολογικών συζητήσεων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και να σώσει το Ιερό Έθνος των Ελλήνων.

Το μόνο πράγμα που σέβονται οι εχθροί μας - εβραιοσιωνιστές, τουρκομογγόλοι, τουρκαλβανοί κλπ - είναι η ΔΥΝΑΜΗ και μόνο η ΔΥΝΑΜΗ.

Αυτή τη ΔΥΝΑΜΗ θα χρησιμοποιήσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα.

Αφυπνίζεται το DNA του Αρχαιοτέρου και Μεγίστου Έθνους στον κόσμο, του Ελληνικού !

Και όταν ξυπνήσει το κοιμισμένο Φυλετικό Ένστικτο του Έλληνα, ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ στους εχθρούς του !

Θα γίνει της ...Τριπολιτσάς !

Μας πολεμούν όλοι με λύσσα, άρα ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !

ΑΓΩΝ - ΠΙΣΤΙΣ - ΝΙΚΗ !

polapopsis είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ