ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 11-7-2013.

Τα παράσιτα τής πολιτικής μας ζωής, τα καλούμενα και κατοχικό καθεστώς, κατακρημνίζουν τα θεμέλια τής ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας μας με μαθηματική ακρίβεια στην άβυσσο. Οι εντολές τού νεοταξισμού προς τους δωσίλογους είναι σαφείς και δεν σταματούν στην οικονομική κρίση, αλλά διέρχονται από την εθνική καταστροφή και τον παντελή όλεθρο τού Ελληνισμού.

Οι επιθέσεις που δέχεται το Έθνος μας στρέφονται ενάντια στην ελληνική εργασία, το ελληνικό νοικοκυριό, την δημόσια ασφάλεια, τις υποδομές και την επάρκεια σε αγαθά. Συνεχίζονται με απύθμενο θράσος στην καταβαράθρωση τής λαϊκής ψυχολογίας, τής κοινωνικής σύνθεσης, τής ηθικής και των Αξιών μας. Έχουμε απέναντί μας θρασύδειλα και ξενοκίνητα πολιτικά πρόσωπα που υπακούν στις εντολές των παγκοσμιοποιητών για την παράδοση τής Πατρίδος και την εκκένωσή της από κάθε ελληνικό στοιχείο, έμψυχο και άψυχο.

Μας μιλάνε για μεταρρυθμίσεις και εννοούν απορρυθμίσεις και διάλυση. Θέλουν να ερημώσουν την ελληνική αγορά εργασίας έχοντας παραχωρήσει την διοίκηση τής χώρας στα οικονομικά συμφέροντα τού «περιούσιου» νεοταξισμού αντί να παραδώσουν την εξουσία και την διαχείριση τής γης στον ελληνικό λαό. Μας φέρνουν πίσω τούς κατακτητές περασμένων εποχών μέσω αγωγών και λαθροεποικισμών αντί να ξεκουμπιστούν οι ίδιοι οι πωλητές τής εθνικής μας κυριαρχίας.

Οι Έλληνες δεν είναι ασφαλείς πλέον ούτε μέσα στα σπίτια τους από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και οι φίλοι τού ανθελληνικού καθεστώτος κερδοσκοπούν και μάς λένε να ανοίξουμε τα σπίτια μας και την Πατρίδα μας στον πολυπολιτισμό. Το αριστερό παρακράτος επιτίθεται συστηματικά σε όποιον Έλληνα είναι εθνικιστής και ενδύεται το εθνόσημο τής Πατρίδος του. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα καλλιεργείται συστηματικά και οι πρεσβείες τής Εσπερίας φτιάχνουν εσωτερικά τείχη προστασίας από κάτι που πιθανόν περιμένουν.

Όμως οι Έλληνες για το κατοχικό καθεστώς πρέπει να παραμείνουν στο σκοτάδι τής παραπληροφόρησης και τής σταδιακής αποδόμησης τής εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Κινδυνεύει βλέπετε η δημοκρατία από τους πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα, όπως μάς λένε. Θέλουν να σώσουν το καθεστώς τού μισελληνισμού από τους Έλληνες που μάχονται για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και ελληνική οικογένεια, αρνούμενοι το κομμάτιασμα τής Πατρίδος, την επέλαση τής ανωμαλίας και τής ανηθικότητας, το σβήσιμο τής Ελλάδος όχι μόνο από τον ενεργειακό χάρτη αλλά και από τον γεωγραφικό χάρτη και την ιστορία.

Τα τυραννικά καθεστώτα πέφτουν και οι προδότες πατάσσονται αμείλικτα. Οι εισβολείς εξουδετερώνονται. Τα δε πολιτεύματα εγκρίνονται ή απορρίπτονται από το Έθνος. Αλλά πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα για τον Έλληνα πολίτευμα είναι μόνον ένα, το ίδιο το Ελληνικό Έθνος. Η δε Πίστη στο Θεό δεν γκρεμίζεται αλλά ανυψούται και σώζει το Έθνος μας.

Ανθρωπισμός δεν είναι η αφομοίωση τής Φυλής από μια απροσδιόριστη μάζα υπόδουλων κοσμοπολιτών αλλά η διατήρηση τής ιδιοπροσωπίας και η αύξηση των μελών της στη γη που τη γέννησε. Όποιος νοιάζεται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των λαών, αφήνει τους λαούς να ευημερήσουν με τον δικό τους τρόπο στην δική τους πατρίδα δίχως εξωτερικές παρεμβάσεις.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η Ελλάς δεν χρειάζεται υποστυλώσεις των διεφθαρμένων και εξωτερικές ενισχύσεις αλλά Εθνική Αναδόμηση τής Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι ο καθαρισμός τής αυλής μας από την καθεστωτική και νεοταξική βρωμιά και η παλινόρθωση των Ελληνικών Αξιών. Η ηθική, το φιλότιμο, η εντιμότητα και ο πατριωτισμός των Ελλήνων αρκούν και με το παραπάνω για να αποκτήσει η πατρίδα μας εθνική παραγωγή και αποτρεπτική ισχύ έναντι όσων την επιβουλεύονται.

Άξονας τής εθνικιστικής πολιτικής σκέψης και πυξίδα για την υλοποίηση τής εθνικής μας στρατηγικής είναι το δόγμα Ένας Έθνος – Ένας Λαός – Μια Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση. Θέλουμε ένα Εθνικό Κράτος που θα υπερασπίζεται την αυθυπαρξία του μέσα από τις καθάριες φυλετικές του δυνάμεις. Ένα κράτος που θα στηρίζεται στα δικά του παιδιά και τα δικά του παιδιά θα αποτελούν το κράτος κι όχι κάποια φυτευτά συμφέροντα.

Ο ελληνικός λαός θα είναι ο κοινωνός, ο εργάτης, ο πολεμιστής, ο δημιουργός φρέσκιας πολιτισμικής καλαισθησίας στο εσωτερικό. Και παράλληλα ο σύμμαχος και ο πρεσβευτής τής ελληνικής αξίας στο εξωτερικό περιβάλλον. Ο λαός μας θα παρεμβαίνει στις διαβουλεύσεις τής Εθνικής Κοινότητας. Θα καθορίζει και θα ταυτίζει τις λαϊκές ανάγκες με το εθνικό συμφέρον. Και ο λαός αυτός είναι Έλλην, είναι Ορθόδοξος, είναι Λευκός, σέβεται τη φύση του και δεν ανέχεται να διοικείται από βαρβάρους.

Το Καθήκον προς τη Φυλή, προς το Λαό και την Πατρίδα δεν μετριέται με όρους αγοράς αλλά με όρους καρδιάς. Και το κυριότερο καθήκον μας είναι να μείνουμε Έλληνες και Άνθρωποι. Να μείνουμε δηλαδή γενναίοι και απροσκύνητοι, γεννημένοι νικητές τής ζωής.

Τη Θρησκεία και την Ιστορία μας θα τα μεταλαμπαδεύσουμε ανόθευτα στα παιδιά μας. Θα φτιάξουμε μια ακόμη ωραιότερη και πιο ευρύχωρη Πατρίδα. Από τα σχολεία μας θα βγουν Τραντέλληνες και από τα στρατόπεδα κατακτητές. Στα δε εργοστάσια και τα χωράφια μας θα χτιστεί οικονομικό θαύμα μονάχα από χέρια ελληνικά. 

Τα θαύματα χρειάζονται πιστούς και επαναστάτες. Χρειάζονται Εθνικιστές αποφασισμένους για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: