ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 22-7-2013.

Θέλουν να μας καταρρακώσουν την ψυχολογία γραικύλοι πολιτικάντηδες και γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές. Καταπατούν καθημερινά Παραδόσεις και δικαιώματα των Ελλήνων για να ικανοποιηθεί το νεοταξικό κτήνος. Κλείνουν επιχειρήσεις, στέλνουν χιλιάδες λαού στην ανεργία, επεξεργάζονται την κατάργηση τής κυριακάτικης αργίας, αναγκάζουν οικογένειες να αποχωρίζονται τα παιδιά τους λόγω ανέχειας.

Φτιάχνουν το ολοκαύτωμα τού ελληνικού λαού εν καιρώ ειρήνης. Δεν έχουν μήτε ιερό μήτε όσιο. Ακόμη και τα εθνικά ζητήματα έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στην λίστα τής διαπραγμάτευσης, αφού οι εχθροί μας γνωρίζουν πολύ καλά πως το ψευτορωμέϊκο θα τα κοστολογήσει και θα τα βγάλει στο σφυρί κι αυτά λόγω «χρέους».

Βλέπουμε λοιπόν τα ρετάλια τής Αριστεράς να ζητούν συνδικαλισμούς μέσα στο Στρατό και πολιτοφυλακές κομμουνιστικές αντί τής Ελληνικής Αστυνομίας. Προγραμματίζουν κομματικές επιτροπές που θα κανονίζουν τις δραστηριότητες τού στρατεύματος και θα ανεβοκατεβάζουν αξιωματικούς. Στην διακυβέρνηση που ονειρεύονται θα αλλάξει ακόμη και ο αυτοδιοικητικός χάρτης με περιφέρειες που θα έχουν αυξημένους ρόλους και αρμοδιότητες όταν γνωρίζουμε πολύ καλά τις άριστες σχέσεις τους με τούς προωθούντες την τουρκική και σκοπιανή και πάσα άλλη σε βάρος μας διεκδίκηση.

Αυτά φαίνεται πως ενδιαφέρουν τούς αριστερούς προστάτες τού Συστήματος και εθνικιστοφάγους. Έχουν άλλωστε παρέα στα ανθελληνικά ανομήματα τούς αριστερούς τής ΔΗΜΑΡ και την κ. Ρεπούση που διαλαλούν ακόμη και εκτός συνόρων πως τα ολοκαυτώματα τής Φυλής μας στον Πόντο, στην Ιωνία, στο Ζάλογγο και αλλού είναι «εθνικιστικοί μύθοι». Και έτσι δεν έχουν κανένα λόγο να αντιδράσουν στα νέα ολοκαυτώματα τού Γένους μας, όταν τα ελληνόπουλα εκλιπαρούν τούς γονείς τους να τα πάρουν πίσω στο σπίτι από τα ιδρύματα και εκείνα δεν θα πεινούν!

Δεν αντιδράει κανείς πολιτικάντης τού κατοχικού καθεστώτος, σοσιαλφιλελεύθερος ή μαρξιστής, στην νέα περιοδεία τού πασά Νταβούτογλου, τού Τούρκου υπουργού εξωτερικών στις 8 Αυγούστου που θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει τη λήξη τού Μπαϊραμιού στο εκεί Τζαμί. Οι προσκυνημένοι εκφραστές και οι δημοτικοί άρχοντες τής αστικής κοινοβουλευτικής ξενοκρατίας δίδουν με χαρά τα στάδια ολυμπιακών αγώνων σε Πειραιά και Αθήνα στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες για το ραμαζάνι τους και βάζουν σε λειτουργία το σχέδιο κατασκευής Τζαμιών για να τους αναγνωρίσουν. Γι’ αυτά και για τα «κέντρα φιλοξενίας» έχουν λεφτά. Για τους Έλληνες δεν έχουν.

Ξεπουλάνε από στιγμή σε στιγμή το όνομα τής Μακεδονίας μας. Το κάρφωσαν οι Αλβανοί των Σκοπίων. «Άνω Δημοκρατία τής Μακεδονίας» βλέπουν οι πραματευτάδες των ειρηνευτικών οργανισμών στα Σκόπια. Είναι αυτοί που βάζουν Σαμαρά και Γκρούεφσκι να πιάσουν ψιλή και παρασκηνιακή κουβεντούλα για το σύνθετο όνομα.

Είναι οι ίδιοι που μας λένε πως πρέπει να τιμωρηθούν οι «κακοί» Εθνικιστές γιατί αντιδρούν στους προδότες και τους τοκογλύφους. Αυτοί που μας λένε πως πρέπει να σταματήσουμε να απωθούμε τους λαθρομετανάστες. Να τους αυγατίσουμε δηλαδή. Μιλάμε για τους ίδιους τύπους που θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα δίχως Θεό και Έλληνες και θέλουν να αρπάξουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Η φυσική οικογένεια των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, οι παγκοσμιοποιητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα διατρανώνει προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάς μήτε εκβιάζεται μήτε αποδέχεται τούς τυράννους της ως διαχειριστές των τυχών της. Θα αποδεχτούμε την κυριαρχία και την δήθεν ανωτερότητα αυτών όταν πέσει στη γη μαύρο χιόνι. Και όπως ακριβώς δεν νικιέται ο Θεός και δεν σβήνει ο ήλιος, έτσι ακριβώς δεν πρόκειται να νικηθεί η Ελλάς και να σβήσουν οι Έλληνες. Τα τείχη και τα προσκυνήματα τα ελληνικά έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Δεν γκρεμίζονται δίχως να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Και πάλι όμως σηκώνονται τρανότερα από πριν.

Το δικό μας λοιπόν δόγμα είναι Ελλάς Υπεράνω Παγκοσμιοποίησης. Η δική μας Πατρίδα ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Την διοικούν, την αναπτύσσουν και την προασπίζουν μονάχα τα δικά της παιδιά. Εκείνοι που αρνούνται τις Αξίες μας, την κοινωνική μας συνοχή και τις διεκδικήσεις μας δεν είναι σε καμία περίπτωση αδέρφια μας και δεν πρόκειται να στήσουν κανέναν εμφύλιο. Η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας θα προχωρήσει με τους Πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα στην αναγέννηση τού Έθνους μας και την ανακήρυξη τής παγκοσμιοποίησης ως ανεπιθύμητης στη Γη των Αθανάτων Αγίων και Ηρώων.

Ανέκαθεν σε τούτη την οικουμένη υπήρχε μια ισχυρή προσωπικότητα και ένα δυνατό έθνος που βρισκόταν κάποια σκαλιά πιο πάνω από τα υπόλοιπα στην πυραμίδα των εθνών. Άλλοτε υπερίσχυε ο πολιτισμός και άλλοτε η βαρβαρότητα. Άλλοτε επιβραβευόταν το Δίκαιο και άλλοτε το προσπερνούσε η μισαλλοδοξία. Άλλοτε υπερίσχυε η Πίστη, τώρα προπορεύεται η απιστία. Ο πολιτισμός, το δίκαιο και η Πίστη των Ελλήνων είναι το οπλοστάσιο τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που επιδιώκει να εκθρονίσει, πρέπει να εκθρονίσει και θα νικήσει οπωσδήποτε τη βαρβαρότητα, τη μισαλλοδοξία και την απιστία τού «περιούσιου» νεοταξισμού.

Σε τούτη εδώ την αιματοβαμμένη πατρίδα κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του. Καμία ψυχή δεν περισσεύει. Ενωνόμαστε, επαναστατούμε και φτιάχνουμε ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που δίδει όραμα και στέγη στο λαό μας και την ελληνική οικογένεια. Και εκείνοι που θέλουν τεμαχισμένη την Ελλάδα, θα την δουν να μεγαλώνει είτε το θέλουν είτε όχι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: