ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 18-7-2013.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ζούμε από της ελεύσεως των μνημονίων κάτω από το πιο σκοτεινό καθεστώς δουλείας που έχουμε γνωρίσει. Έχουν χυθεί ποταμοί αίματος για τη λευτεριά τής Φυλής μας. Και οι εχθροί μας είναι γνωστοί και προαιώνιοι. Όμως πάντοτε τούς είχαμε μπροστά μας και τούς πολεμούσαμε στα ίσια. Τώρα έχουν φορέσει την προβιά τού φίλου, τού ηγέτη, τού Έλληνα. Και το χειρότερο όλων, επιχειρούν να αφαιρέσουν την ενεργητικότητα των Ελλήνων στερώντας τους ζωή και πατρίδα.

Απαξιώνουν οι άθλιοι ελληνόφωνοι και τα μισελληνικά κτήνη που τους καθοδηγούν την οικία τού Ήρωα τής Μακεδονίας Μας Παύλου Μελά με όπλο την φοροεπιδρομή προκειμένου να την πάρουν από τους απογόνους του και να την αφανίσουν. Θέλουν να σβήσουν την μνήμη τού Τραντέλληνα Μακεδονομάχου και να κατεδαφίσουν το ηρωικό στοιχείο τού λαού μας όταν ανοίγουν εκ νέου οι συνομιλίες για τη μακεδονοποίηση των Σκοπίων και τη σλαβοποίηση τής Μακεδονίας μας.

Ανοίγουν οι θεσμικοί «άρχοντες» τού τόπου την διέλευση σε Τούρκους ορειβάτες προκειμένου να ανεβάσουν μέσα στην Τριπολιτσά τού Γέρου τού Μοριά Θοδωρή Κολοκοτρώνη την μισητή ημισέληνο. Πρέπει να είμαστε καλοί οικοδεσπότες. Να κάνουμε μάλιστα και καλές μπίζνες. Πως αλλιώς θα σωθούμε αν επιπλέον δεν αφήσουμε τους Τούρκους να διεκδικήσουν μετά από διάφορα λιμάνια ανά την «ελεύθερη» Ελλάδα και το λιμάνι τής Ύδρας τού ναυάρχου Μιαούλη με τα χρήματα τού «περιούσιου» νεοταξισμού των Τούρκων πρακτόρων;

Τουρκική σημαία λοιπόν δίπλα στα κανόνια που τσακίσανε τον καιρό τού Εικοσιένα τούς τουρκομογγόλους απόβλητους τής στέπας και δίπλα στην ναυτική σχολή τού νησιού. Και από την άλλη πλευρά διαχέεται από κάποιους θρασείς η φήμη πως κάποιοι κάνανε τάχα λέει στην Κρήτη ένα μυστικό δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία τής μεγαλονήσου μας. Επικαλούνται μάλιστα κάποιους πολιτικάντηδες που δεν έχουν μήτε Θεό μήτε Πατρίδα.

Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν ετοιμάσει κιόλας τούς τρόπους διαφυγής από τη χώρα όλοι τούτοι οι ασπόνδυλοι πωλητές τής γης μας. Γιατί τα σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά και τα άλλα που έχουν δρομολογήσει θα καούν στην πυρά τής δικαιοσύνης μαζί με τούς άθλιους εμπνευστές τους.

Το δίχως άλλο δεν πρέπει να διαφύγει κανείς μισέλληνας δίχως να δικαστεί και να λάβει το αντίτιμο τής προδοσίας τού Εφιάλτη. Να οδηγηθούν στο οριστικό τέλος τους όσοι οδηγούν τα ελληνόπουλα στα ιδρύματα για να ζήσουν, όσοι πετάνε στο δρόμο και στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες. Όλοι αυτοί που οραματίζονται εμφυλίους και γκρεμίζουν την εθνική άμυνα για να τεμαχίσουν την Ελλάδα βάρβαροι και γυρολόγοι.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οι μνήμες και οι αξίες μας μήτε αποψιλώνονται μήτε εγκαταλείπονται. Οι θυσίες που γίνηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα έστω και υποτυπωδώς ελεύθεροι αποτελούν μάθημα ζωής και υπενθύμιση πως ο αγώνας δεν τελείωσε. Συνεχίζεται έως ότου αφανιστεί ο έσχατος εχθρός από έδαφος ελληνικό και έως το σημείο που η Ιερή Γη των Ελλήνων θα ανήκει πραγματικά και ολοσχερώς στα παιδιά της. Η δε φωνή τού Έθνους που γύρεψε τη σωτηρία από το σπουδαίο τέκνο της Παύλο Μελά φτάνει και στα δικά μας αυτά και θα την υπακούσουμε.

Τα μνημεία μας είναι η ψυχή μας και ο Ελληνισμός είναι η τελειότερη Ιδέα για την οποία αξίζει να κάνει κάποιος τα πάντα, ακόμη και να πεθάνει. Οι ψυχές λοιπόν και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Είναι αθάνατες και παραδίδονται αναλλοίωτες στις επόμενες γενιές Ελλήνων προκειμένου να φέρουν την ολοκλήρωση των πόθων για Νέα Ελλάδα και Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Τα εθνικά και θρησκευτικά μας λάβαρα, οι Σημαίες τής Κραταιάς Ελληνικής Αυτοκρατορίας μας είναι εκείνα που κυματίζουν στα κάστρα και τις καρδιές μας μα και εκείνες που θα πάρουν τη θέση των βαρβαρικών πανιών στις προαιώνιες και υπομονετικά προσμένουσες σκλαβωμένες εστίες μας.

Φανερώθηκε ο λόγος τής λεηλασίας και τής παραδόσεως τής πατρίδος μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Απεδείχθη ο λόγος τής χρηματοδότησης τού καθεστώτος από τούς εμπόρους τού χρήματος. Είναι ο ίδιος λόγος που φέρνει τη λαθρομετανάστευση και τα αντιρατσιστικά – ανθελληνικά νομοσχέδια. Ο ίδιος λόγος που φέρνει τις δόσεις τού παθητικού δωσιλογισμού κάθε φορά που καταργείται ένα λαϊκό δικαίωμα, που προσημειώνεται εθνική περιουσία, που χάνεται ένας Έλληνας και ένα κομμάτι ελληνικής γης.

Όμως ο Έλληνας δεν είναι παθητικός ραγιάς. Ταυτίζεται με τη Γη του. Η Πατρίδα μας είναι ζυμωτήριο Ελληνισμού, εργαστήρι και πολεμίστρα τής Φυλής μας. Και ο Αυθεντικός Έλληνας είναι ένα ενεργητικό και γεμάτο ζωή πλάσμα που τού αρέσει να μοιράζεται τις χαρές τής πατρίδος με τα εθνοφυλετικά του αδέρφια και να ξεμακραίνει μέσα στα νάματα τού Ελληνισμού.

Ο Έλληνας που ποθεί η καρδιά μας διψά να κάνει δικά του έργα απαράμιλλης καλαισθησίας μέσα από ένα γόνιμο συναγωνισμό με τα περασμένα. Να άγει προς την προκοπή το λαό του και να κάμει το Έθνος καθοδηγητή τής οικουμένης κι όχι να άγεται από υποπόδια τής συμφοράς. Είναι ο Έλληνας τής Λαϊκής Εθνικιστικής Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  




Δεν υπάρχουν σχόλια: