ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ



ΑΘΗΝΑ 1-8-2013.

Ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη που έχει λάβει τη μορφή ιερού και ακατάρριπτου τάχα μύθου είναι πως στην Πατρίδα μας ασκεί εξουσίες ο κυρίαρχος τάχα ελληνικός λαός. Είναι η περίφημη ιερή αγελάδα τής αστικής δημοκρατίας που θεωρεί την υπερσυγκέντρωση βουλήσεων και εξουσιών στα χέρια μιας μικρής μερίδος πειθήνιων οργάνων τού νεοταξισμού ως την νόμιμη φωνή τού ελληνικού έθνους.

Η λαϊκή έκφραση και το εθνικό συμφέρον πρέπει οπωσδήποτε να συμπλέουν και να ταυτίζονται σε όλες τις εκδηλώσεις και για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική μας ζωή. Η συλλογικότητα των αποφάσεων και των στρατηγικών στόχων τού Γένους δεν μπορεί να χωρέσει μήτε σε μια κλειστή από απόψεως μεθοδεύσεων και παρουσιών κοινοβουλευτική αίθουσα μήτε έξω από τις Παραδόσεις τής Φυλής μας και την κοινωνική σύνθεση.

Η Ελλάς είναι ένα Έθνος που βασίζεται στην στερεή χριστιανική πίστη τού λαού της, στην κοινωνική αλληλεγγύη και την προάσπιση τής εθνικής ασφάλειας πέρα και πάνω από συμβιβασμούς και πολιτικά ή άλλου είδους κόστη. Δεν μπορείς να λες πως είσαι δημοκράτης επειδή αυτή τη λέξη έμαθες να πιπιλίζεις όταν το καθεστώς που βάπτισαν δημοκρατία υπηρετεί ξένους σκοπούς, ξένα συμφέροντα και ξένα δόγματα σε βάρος τού ελληνικού έθνους.

Μάς ζητούν λοιπόν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες να αποδεχτούμε το κτίσιμο ισλαμικών Τζαμιών για να κάνουν νόμιμους τούς παράνομους λαθρομετανάστες. Θέλουνε να αρνηθούμε την Ορθοδοξία μας με το να τη θέσουμε στο περιθώριο και την ίδια στιγμή διώκουν από την Ιερή Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος τούς πιστούς και γενναίους μοναχούς της. Θέλουν να τούς αντικαταστήσουν με άλλους πειθήνιους που θα ανοίξουν τις πύλες στα κονδύλια και τις αρπακτικές διαθέσεις τής «περιούσιας» ψευτοευρώπης.

Στην Ελεύθερη Θράκη μας οι πράκτορες τής τουρκικής μυστικής υπηρεσίας και τού τουρκικού προξενείου τριγυρνάνε τα πομακοχώρια προκειμένου να καλλιεργήσουν στους Έλληνες μουσουλμάνους μια ψευδεπίγραφη τουρκική καταγωγή. Τάζουν, εκβιάζουν, απειλούν, στήνουν τουρκικές φιέστες. Κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτιάξουν ένα νέο Κοσσυφοπέδιο στη Θράκη την ώρα που στα τουρκοπατημένα ελληνικά χώματα τής Ιωνίας και τού Πόντου μας οι τουρκομογγόλοι στήνουν «καλλιτεχνικά» γυφτοθεάματα μέσα σε ιστορικές εκκλησίες μας σαν την Αγία Ειρήνη. Θεάματα που δείχνουν τα τουρκοκάναλα τού κατοχικού καθεστώτος.

Μάς λέγουν οι πολύφερνοι παπαγάλοι τής σιωνιστικής Εσπερίας και τής ομογάλακτης ψευτοευρώπης, πολιτικάντηδες και λοιποί θεσμικοί και όλοι οι τύραννοι τού ελληνικού λαού πως κάνουνε τα πάντα για να μας σώσουνε τάχα. Να έχετε λένε λεφτά και φάρμακα και ελευθερία δίχως να πληγιάσετε και να ματώσετε. Εσείς μάς δίδετε τις βουλές σας με την ψήφο σας και εμείς τις κάνουμε πράξεις.

Μάς λέγουν όλοι τούτοι οι «λαϊκοί» εκπρόσωποι πως αυτά που υπογράφουν και αυτά που αρπάζουν και αυτά που ξεπουλούν τούς τα επιτρέψαμε εμείς, ο κυρίαρχος λαός. Επομένως αν τούς αμφισβητήσουμε και τους ανατρέψουμε, θα αμφισβητήσουμε και θα ανατρέψουμε τάχα τον εαυτό μας, δηλαδή τη δημοκρατία τους.

Όμως ο ελληνικός λαός ουδέποτε γύρεψε το ξήλωμα τής Πίστης του. Ουδέποτε γύρεψε οικουμενισμό και παγκοσμιοποίηση, κοινωνία δηλαδή με όλους τούς αλλόπιστους και τούς αλλόφυλους τής οικουμένης. Ουδέποτε γυρέψαμε την κατάργηση τής Ολυμπιακής Αεροπορίας, τής Αμυντικής Βιομηχανίας, τής Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Και φυσικά δεν δώσαμε καμία συγκατάβαση στις απολύσεις μας, στην ανεργία μας, στις αυτοκτονίες. Δεν δεχτήκαμε γεωπολιτικές γέφυρες με την Τουρκία και τον σιωνιστικό Νεοταξισμό.

Κι όμως οι εξουσιαστές τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κάμουνε τα αντίθετα από αυτά που προστάζει το Έθνος και ο λαός μας. Προτιμούν να υπακούσουν στις ξένες εντολές και τα ξένα μισελληνικά συμφέροντα διότι δεν είναι Έλληνες στην ψυχή και πολλοί εξ αυτών ούτε καν στο αίμα. Από τη στιγμή ωστόσο που η ψήφος τού πατριώτη, τού εθνικιστή, τού έντιμου, τού ηθικού και τού εργατικού ισοδυναμεί με την ψήφο τού διεθνιστή, τού διεφθαρμένου, τού ανήθικου, τού παράσιτου και τού αλλοεθνούς, τότε το πολίτευμα αυτό δεν έχει καμία θέση στην Ελληνική Πατρίδα των Αγίων και των Ηρώων.

Αυτό λοιπόν το καθεστώς που στέλνει ελληνικές ψυχές και πατρίδα στο θάνατο είναι μια μισερή και επικίνδυνη ύπαρξη που πρέπει να καεί και να γίνει στάχτη ώστε να μην ξανασηκώσει ποτέ της κεφάλι. Είναι μια απάτη των ψευτοσυμμάχων τού «περιούσιου» νεοταξισμού που φέρανε ανάμεσά μας προκειμένου να μάς ξαρματώσουν και να μάς αφελληνίσουν. Πολιτεύματα κατάλληλα καθ’ υπαγόρευση, κατά μίμηση και εξ ορισμού δεν υπάρχουν.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα κατάλληλο πολίτευμα είναι αυτό που γεννήθηκε από Έλληνες και έχει ως σκοπό του να υπηρετεί την Φυλή μας, τον λαό μας, την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Την λαϊκή βούληση μπορεί να την κάμει σεβαστή και άμεσα εφαρμόσιμη πράξη μονάχα εκείνος που προέρχεται από την ελληνική κοινωνία και την αφουγκράζεται σε καθημερινή βάση.

Οι συλλογικές αποφάσεις λαμβάνουν υπόψη τους τα δημοψηφίσματα που αρνούνται με πάθος οι δημοκράτες. Η εργασία και ο πλούτος τής πατρίδος είναι αποκλειστική εθνική μας υπόθεση. Η δε Πατρίδα εξαπλώνεται και δεν συρρικνώνεται. Και η εξουσία τού Έθνους ασκείται από τούς Άριστους τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: