ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 7-7-2013.

Ο ολοκληρωτισμός τής «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης εγκατέστησε την ολιγαρχία των ντόπιων νεοταξιτών τυράννων καταργώντας πάσα έννοια ελευθερίας που τυχόν είχε απομείνει σ’ αυτόν τον τόπο. Η σύμπτυξη των πρόθυμων πολιτικάντηδων δίδει στο μόρφωμα των γραικύλων το βήμα τής έσχατης πράξης δωσιλογισμού πριν τον πολιτικό τους θάνατο. Το γενικευμένο ξεπούλημα των ψυχών μέσα από την ψευδεπίγραφη νομιμοποίηση τής πνευματικής σύφιλης τού μισελληνισμού.

Οι ελαφροδεξιοί φιλελεύθεροι άνοιξαν διάπλατα την σύγχρονη κερκόπορτα στους σοσιαλιστές δίδοντάς τους εξωτερικές σχέσεις, ενέργεια, δημόσια έργα και υποδομές και μαζί την προπαγάνδα τής κατεχόμενης ενημέρωσης. Οι ψευτοαντιστασιακοί αμερικανοκομμουνιστές συντονίζουν τους λαθρομετανάστες, γυρεύουν μαρξιστικές εξεγέρσεις και συναγελάζονται με τους Κεμαλιστές στη στημένη ανταρσία τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης. Και όλοι μαζί ετοιμάζουν τον νέο χάρτη τής Ελλάδος, τις κατασχέσεις περιουσιών και την ενεργειακή υπαγωγή τής Ελλάδος κάτω από τον σιωνιστικό νεοταξισμό και την Τουρκία.

Που βρίσκεται άραγε η πνευματική ηγεσία τής Ελλάδος προκειμένου να αφυπνίσει τον πατριωτικό των Ελλήνων και να αντισταθεί στον νέο ραγιαδισμό; Που βρίσκονται οι σοφοί τής Ελλάδος όταν στα χρόνια των ένδοξων εθνικών απελευθερωτικών αγώνων καθηγητές και φοιτητές συνέπτυσσαν τον ένδοξο και ηρωικό Ιερό Λόχο; Που βρίσκεται η ηγεσία τής Εκκλησίας μας, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, να σηκώσει το λάβαρο τής αντίστασης για να βαστήξουμε αμόλυντα τα προσκυνήματα τού Ελληνισμού;

Βουβοί και μοιραίοι οι γραμματιζούμενοι, όταν οι ελληνικές οικογένειες, όπως λέγουν ακόμη και τα ξένα ΜΜΕ, θέτουν τα παιδιά τους στα χέρια των ιδρυμάτων γιατί δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο φαί. Ακόμη και ο οικονομικός εκτελεστής μας, το ΔΝΤ, αναφέρει ότι στο ψευτορωμέϊκο οι έχοντες και κατέχοντες τού κατοχικού καθεστώτος έχουν κάνει το κλέψιμο επιστήμη και την ανηθικότητα συστημική ηθική σε βάρος των πολλών και τίμιων Ελλήνων που εξαθλιώνονται τάχα για το καλό τους. Οι τίμιοι πληρώνουν τα στημένα χρέη και οι λίγοι αυξάνουν τα κέρδη από την προδοσία.

Το φυσικό μας αέριο και ολάκερος ο γεωφυσικός μας πλούτος θα πάει στις δεξαμενές των γεωπολιτικών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης και οι ενεργειακοί αγωγοί θα μετατραπούν σε εκβιαστικό μέσο στα χέρια των μισελλήνων σε βάρος μας. Η οικονομία μας, η παραγωγή μας, η θέρμανση και οι εξοπλισμοί μας περνάνε από τα χέρια εκείνων που θέλουν να πεινάσουνε τα παιδιά μας και να πέσουν τα σύνορα για να διαβούν οι συνδαιτυμόνες των σοσιαλφιλελεύθερων και των μαρξιστών υβριστών τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας.

Στις γειτονιές μας οι λαθραίοι εγκληματίες και οι παιδεραστές κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί δεν έχουμε κράτος να εφαρμόσει τους νόμους. Γερόντισσες χάνουν τη ζωή τους από τους «κακόμοιρους» εισβολείς λαθροεποικιστές. Από τις χώρες των εισβολέων εισέρχονται συμμορίες, ναρκωτικά και πορνεία. Και από την άλλη πλευρά οι διακινητές τής παιδικής πορνείας και πορνογραφίας, κάποιοι ελληνόφωνοι που έχουν την ίδια μαύρη ψυχή με τους ανθέλληνες πολιτικάντηδες, ακόμη κι όταν συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι. Προφανώς για να προστεθούν στις στρατιές των απάτριδων, αντίχριστων και κίναιδων που συμπληρώνουν την πνευματική νόσο.

Έπαψες γλυκύτατη πατρίδα μου να έχεις στην κορυφή τού Γένους έναν Παλαμά και έναν Σικελιανό, γιατί αυτοί οι σπουδαίοι Έλληνες διέπραξαν το «αμάρτημα» να είναι Εθνικιστές. Διατράνωσαν πως θέλουν καθαρή και ελεύθερη την Φυλή τους και τη Θρησκεία τους ανέγγιχτη από τους βαρβάρους τής στέπας και τής ερήμου. Ξέχασαν οι πνευματικοί και εκκλησιαστικοί ταγοί τον Πατροκοσμά που έλεγε να φτιάξουμε ελληνικά σχολεία και να ετοιμάσουμε τις ψυχές μας για να φέρουμε με την Θεία Εντολή και τα Ελληνικά Σπαθιά το Ποθούμενο.

Η Πατρίδα και ο Εθνικισμός είναι έννοιες σύμφυτες, έλεγε ο Κωστής Παλαμάς. Και στην τελευτή τού μεγάλου ανδρός ο Άγγελος Σικελιανός καλούσε με τους στίχους να ηχήσουν οι σάλπιγγες και οι καμπάνες οι βροντερές. Να ξεδιπλωθούν οι σημαίες οι φοβερές στον αέρα καθώς στον μεγάλο νεκρό ακουμπούσε όλη η Ελλάς.

Τα λόγια τής εθνικής αντίστασης και τής εθνικής μας αναγέννησης με τα οποία στήριζε και παρότρυνε ο Παλαμάς τούς σκλαβωμένους Έλληνες θα γίνονταν το εφαλτήριο μέσα από το περάσμά του στην Γη των Ελλήνων Αθανάτων για να γίνει και πάλι Κοσμοκρατόρισσα και Ηγέτιδα των Ελευθέρων Εθνών η Ελλάς.

Δεν μας πτοούν εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές οι κακοτοπιές και τα βόλια που στέλνουν οι μισεροί τής οικουμένης για να μας χτυπήσουν στην ψυχή και την καρδιά. Κι αν αχαμνοί πολιτικοί και πλήθος δωσίλογων και «προστάτες» τού ίδιου πάντα ανακατώματος των εθνών και των πίστεων σκότωσαν τους πρώτους τής Φυλής και πλήγωσαν θανάσιμα το λαό μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο σκληροτράχηλος λαός μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη τού Ελληνισμού μας.

Είμαστε έτοιμοι με τις γεμάτες από το πνεύμα των Τρανών μας προγόνων ψυχές να κάνουμε έργα ζωντανά τα λόγια και τις παροτρύνσεις των Αγίων και των Σοφών. Στο δικό μας Εθνικοκοινωνικό Κράτος η Πνευματική Ηγεσία γίνεται ο φάρος γνώσης τής Φυλής μας και ο κήρυκας που καλεί το λαό στο προσκλητήρι τού Εθνικού Αγώνος. Μέσα από την Καθάρια Εθνική Αυτογνωσία βαδίζουμε στη Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: