ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 17-7-2013.

Αυτό το ψευτορωμέϊκο που μας περιβάλλει δεν έχει την ανοχή μας και καμία απολύτως νομιμοποίηση να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια τής Φυλής μας. Κανείς υποτακτικός τής παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να παίζει με τα όνειρα τής ελληνικής οικογένειας και να τής επιτάσσει την στέγη που μάτωσε να αποκτήσει. Και βέβαια οι φυσικές οχυρωματικές θέσεις και  υποδομές τής χώρας μας όπως και τα κάστρα τής Φυλής μας δεν πέφτουν στα χέρια των εχθρών με τα γρόσια και με κανέναν άλλο τρόπο.

Κι όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τα συμμαχικά αφεντικά τους υπερέβησαν τα εσκαμμένα, ενώ η επέλαση τού μισελληνισμού δεν δείχνει να έχει σταματημό. Πετάξτε κι άλλους εργαζόμενους στο δρόμο λένε οι γυρολόγοι τοκογλύφοι και κάμετε τούς Έλληνες ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια για να τα εγκαταλείψουν. Αμέσως καλέ μου εντολέα, λέγουν οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι, αρκεί να μού ανοίξεις το πουγκί να συντηρήσω τη σαπίλα μου, το καθεστώς, χρεώνοντάς το στους ραγιάδες.

Και έτσι όχι απλώς συντηρούνται οι κεφαλικοί κατοχικοί φόροι μα επιπλέον μονιμοποιούνται και γίνονται περισσότεροι. Όμως η προσβολή πρέπει να φτάσει μέχρι την αμφισβήτηση των αγώνων που έκαμαν οι Εθνικοί μας Ήρωες για την Λευτεριά μας. Να βεβηλωθεί για μια φορά ακόμη η Ιερή τους Μνήμη ώστε να σκύψουμε έντρομοι το κεφάλι στο σακάτεμα τής Πατρίδος μας που ακολουθεί στη συνέχεια τής νεοταξικής κατοχής.

Σε Τούρκους οδεύουν λοιπόν λιμενικές εγκαταστάσεις και υποδομές στην Ύδρα και στη Σάμο. Και στην Τρίπολη Τούρκοι ορειβάτες απάντησαν στη φιλοξενία τους σηκώνοντας τουρκική σημαία εκεί που γκρεμοτσάκισε τους πρόγονούς τους ο Στρατηγός Θοδωρής Κολοκοτρώνης!

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν Έλληνες αυτοκτονούν από την ανέχεια και άλλοι αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα προκειμένου να έχουν το ένα πιάτο φαγητό και το ρούχο που δεν μπορούν εκείνοι να δώσουν. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι δαπάνες για την υγεία μειώνονται και οι Έλληνες στερούνται τα φάρμακά τους. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν Έλληνες δολοφονούνται από τους στρατευμένους λαθρομετανάστες που μάς στέλνει η Τουρκία και οι λοιποί προσωρινοί μας γείτονες.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι αμερικανοκομμουνιστές τάζουν στο λαό λαγούς με πετραχήλια και στα μεγάλα «περιούσια» αφεντικά συντήρηση τού καθεστώτος και διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το μαρξιστικό παρακράτος επιτίθεται σε Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που διαθέτουν αναπτυγμένη εθνική συνείδηση και δράση. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Τουρκία και οι δορυφόροι της περιμένουν να μπούμε στην δίνη τής κοινωνικής ανάφλεξης, ενώ οι «περιούσιοι» τοκογλύφοι ζητούν και παίρνουν από τους δωσίλογους περαιτέρω μείωση αμυντικών εξοπλισμών.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη θρασείς υπάρξεις που φρονούν πως η δημοκρατία τους βρίσκεται πάνω από την πατρίδα. Πιστεύουν πως η λαϊκή έκφραση είναι μια λευκή επιταγή που μπορούν να την παρερμηνεύουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Υπάρχουν πολιτικά κόμματα – πτώματα που συντηρούνται από τις στρατευμένες δημοσκοπήσεις και δίνουν όρκους πίστης ότι θα τεθεί στο περιθώριο ο Ελληνισμός που αντιδρά και αντιστέκεται. Γιατί είτε το θέλουν οι τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης στην Πατρίδα μας είτε όχι, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν είναι μια ακόμη ιδεολογική φωνή, αλλά είναι η Φωνή και η Παράταξη Μάχης των Ενωμένων Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία.

Η εντολή των Ελλήνων προς τη δική τους Παράταξη είναι σαφής. Τσακίστε τούς προδότες και το κατοχικό καθεστώς τους δίχως οίκτο, χωρίς καμία ανοχή, δίχως τον παραμικρό διάλογο. Είναι καιρός για επανάσταση εθνικιστική, καιρός για χαλασμό τής ανηθικότητας και τού μισελληνισμού. Η Ελλάς δεν υποτάσσεται, δεν τρομοκρατείται, δεν γκρεμίζει τις μνήμες ηρωισμού και το μέλλον των παιδιών της. Η Ελλάς τσακίζει άπιστους και διεθνιστές. Ρίχνει από τα τείχη τής Πολιτείας τούς φοροεισπράκτορες τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Και τιμωρεί τούς δυνάστες ελληνικών εδαφών με το να γκρεμίσει τα σύνορα φτιάχνοντας μεγαλύτερο κράτος ελληνικό.

Όρκος Ιερός προς το Θεό και τα ματωβαμμένα θυσιαστικά μονοπάτια τής Φυλής μας δίδεται πως ο κατήφορος τής Πατρίδος μας θα σταματήσει. Ο εχθρός είναι ήδη εδώ και δεν πρόκειται να φύγει με πολιτική ορθότητα αλλά με εθνική αποφασιστικότητα. Αν θελήσουμε να θέσουμε τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα σε ιδεολογικό επίπεδο, τότε από την μια πλευρά έχουμε τούς Πιστούς στο Ελληνικό Έθνος και από την άλλη πλευρά έχουμε τούς Αρνητές τού Ελληνικού Έθνους. Έλληνες Εθνικιστές εναντίον ριψάσπιδων. Και ο Μέγας Εντολέας, ο ελληνικός λαός απαιτεί την επαναφορά τής Πατρίδος μας σε χέρια καθαρά και ελληνικά.

Από τη στιγμή που το κατοχικό καθεστώς έχοντας στα χέρια του τούς μηχανισμούς ελέγχου τής εξουσίας δεν σέβεται τον ελληνικό λαό, η βούληση τού ελληνικού λαού παρέχει πλήρη τη νομιμοποίηση για την επιβολή τής αποφάσεως των Ελλήνων. Το Έθνος των Ελλήνων έχει προορισμό να άρχει και να εξαπλώνει την παρουσία και επιρροή του. Και η Ελλάς είναι πάνω από όλα Πατρίδα και Φυλή αναλλοίωτη και αδιαπραγμάτευτη.

Άμεσος και ανατρεπτικός εκτοπισμός των προσκυνημένων. Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση λαϊκής ευημερίας, εθνικής ισχύος και διεκδίκησης των δικαίων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: