ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 5-7-2013.

Οι πολέμιοι τού Ελληνισμού μας έχουν βαλθεί να μειώσουν τις εθνικές μας αντιστάσεις. Να προχωρήσουν με δουλική προσήλωση στον αφανισμό μας με τις μικρότερες δυνατές αντιδράσεις. Και έτσι επιχειρούν με ολέθρια συνέπεια το διαρκές ψαλίδισμα τού κύρους και τής εξοπλιστικής επάρκειας τού Εθνικού Στρατού μας.

Έχουν προβεί σε μια σειρά ανεπίτρεπτων μειώσεων στη θητεία, στην υλικοτεχνική υποδομή, στον αριθμό των στρατοπέδων και στην εθνική μας αμυντική βιομηχανία. Μειώνουν το έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από την υπογεννητικότητα που πληγώνει ολάκερο το Γένος μας και την επιχείρηση τής εισαγωγής ξένων. Πουλάνε τα εργοστάσια σε ξένα αμιγώς νεοταξικά συμφέροντα και από κοντά ακολουθεί την ίδια διαδρομή το φυσικό αέριο.

Την ίδια στιγμή οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, υπακούοντας στην στενή οικονομική λογική των μνημονίων, αφήνουν ανοικτά τα συνοριακά περάσματα στους πράκτορες των προσωρινών μας γειτόνων. Φυσικά δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο για την ώρα. Μήτε οι εχθροί μάς αγάπησαν μήτε οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες έχουν ακόμη απελευθερωθεί.

Κι όμως ο δούρειος ίππος τής εθνικής ανασφάλειας βρίσκεται ανάμεσά μας, ενώ κάποια άλλα στρατόπεδα έχουν εκκενωθεί και φιλοξενούν κατά παράβαση πάσης λογικής και νόμου τούς εξ Ανατολών εισερχόμενους λαθρομετανάστες. Τα επεισόδια μεταξύ των ισλαμιστών λαθροεποικιστών είναι συχνότατα και στις οδούς των πόλεων και των χωριών μας παραστρατιωτικές ομάδες στερούν ελληνικές ψυχές.

Δεν είναι όμως η θέση τού παρατηρητή των δεινών αυτή που ταιριάζει στις Ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις μας. Ο Στρατός μας αποτελεί τον Φρουρό και τη Φυσική Αριστοκρατία τού Έθνους μας που αντικατοπτρίζει την ορθή εικόνα τής Πατρίδος μας. Την εικόνα μιας Πατρίδος που μάχεται για τα δίκαιά της και διεκδικεί. Μια Ελλάδα που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα των πολιτικών και διπλωματικών της ενεργειών με την αρωγή τού σεβασμού και τού δέους που ενσαρκώνει ο Στρατός μας.

Αυτή η αληθινή Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το σημερινό ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής υποταγής. Το σημερινό κράτος έχει αποδεχτεί και υλοποιεί καθημερινά την εγκατάλειψη των ζωτικών μας χώρων και των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων. Η γεωπολιτική μας θέση έχει αδυνατίσει μεθοδικά με την εκχώρηση εθνικών διαδρόμων στους στρατούς και τους εμπόρους τού μισελληνικού εσμού. Αλλά όταν αφήνεις την ιστορία σου στα χέρια των διεκδικητών τής γης σου και την ενέργεια στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, τότε ασφαλώς δεν ενδιαφέρεσαι για την άμυνά σου. Το κράτος σου είναι ένας τελειωμένος προδότης.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα επιτρέψει μήτε την συρρίκνωση εθνικού εδάφους μήτε τη συρρίκνωση τής Εθνικής μας Άμυνας. Η μάχη των αγωγών τού φυσικού αερίου που είναι σε εξέλιξη πριν από το ξεκίνημα τού πολέμου που επιδιώκει ο σιωνιστικός νεοταξισμός θέλει ισχυρή εθνική κυβέρνηση και δυνατό στρατό. Η ενεργειακή μας αυτοτέλεια μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με την αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων που θα χρειασθούν διαρκή και επαρκή φύλαξη.

Τα εργοστάσια τής πολεμικής μας βιομηχανίας θα τεθούν υπό απόλυτο κρατικό έλεγχο. Η ενίσχυση των ερευνητικών διεργασιών από τα έμπειρα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την ανάπτυξη ελληνικών οπλικών συστημάτων βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες τής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Οι πρώτες ύλες τού γεωφυσικού μας πλούτου και η τεχνογνωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών αποτελούν την ενδεδειγμένη εγγύηση.

Η τουρκοποίηση τής Θράκης και τής Κύπρου μας δεν πρόκειται να περάσει από τα ιερά ελληνικά όπλα. Η ανταλλαγή εδαφών στην μαρτυρική μας μεγαλόνησο προκειμένου να επιτευχθεί η ομοσπονδιοποίηση τής Κύπρου και η παράδοση τής εξουσίας και των πόρων της στην Άγκυρα κρίνεται απολύτως απαράδεκτη.

Όσο κι αν σκύβουν το κεφάλι οι πολιτικάντηδες, όσο κι αν προκαλούμαστε ακόμη και με την τέλεση δήθεν αθώων αθλητικών συναντήσεων στα κατεχόμενα, η μεγάλη συνάντηση τού Ελληνικού Έθνους με την Ιστορία του θα γίνει στο Πεδίο τής Τιμής. Και οι εξεγέρσεις των τουρκοπρακτόρων στην Ελεύθερη Θράκη θα ματαιωθούν στην πράξη από τους Γενναίους τής Φυλής μας.

Τα ελληνικά εδάφη δεν γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για συγκυριαρχίες και ψευτοφιλίες. Τα ελληνικά εδάφη διαφυλάσσονται με το Τίμιο Αίμα των Ελλήνων Στρατιωτών. Και τα σύνορα ανοίγουν όχι για να εξισωθεί ο βρωμερός κατακτητής με τις υπόδουλες ψυχές, αλλά για να δικαιωθεί η θυσία των Ηρώων και να απλωθούν πλέρια τα Εθνικά μας Πολεμικά Σύμβολα στις προαιώνιες εστίες. Κι αυτό δεν αλλάζει μήτε με τις τοποθετήσεις των πρέσβεων και των διαμεσολαβητών τής Εσπερίας μήτε με τα σφιχταγκαλιάσματα των αμερικανοκομμουνιστών με τους Τούρκους και λοιπούς ανθέλληνες τής γειτονιάς μας μήτε με τις απειλές για να κάτσουμε φρόνιμα.

Το κατοχικό καθεστώς και οι έμποροι των εθνών τρέμουν τον Ελληνικό Στρατό προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα «αντιδημοκρατικής ενοχής». Θυμούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις των Μεταξά και Παπαδόπουλου και θα τις ξαναδούν με τη δική μας Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Το δικό μας εθνικό συναίσθημα που καλλιεργούμε προς τα παιδιά μας λέει πως η μεγαλύτερη Τιμή για έναν Έλληνα είναι να βαστάει τα ιερά όπλα ανά χείρας για να προστατεύσει την κοινωνία και να μεγαλώσει την Πατρίδα. Στα δικά μας στρατόπεδα ηχούν τα εμβατήρια τής Μεγάλης Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



Δεν υπάρχουν σχόλια: