ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ



ΑΘΗΝΑ 23-7-2013.

Δυναμώνει καθημερινά η φλόγα τού Ελληνικού Εθνικισμού στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων που βλέπουν την πατρίδα να παραδίδεται στα χέρια εκείνων που πολέμησαν και νίκησαν οι πρόγονοί τους. Δυναμώνει συνάμα η οργή για την προδοσία των πόθων γενεών ολάκερων που πίστεψαν πως έπιασαν τόπο οι θυσίες τους, για να έρθουν σήμερα οι ηττημένοι των μαχών μαζί με τους εραστές τού πλούτου και τής παγκόσμιας εξουσίας και να γυρέψουν την απαλλοτρίωση τού Ελληνισμού.

Διώξανε οι παππούδες μας τον Τούρκο κατακτητή παρά τις εμφύλιες έριδες για να έρθουν οι φρόνιμοι νεοκοτζαμπάσηδες να μας φέρουν Τζαμιά από το ρημαγμένο εισόδημα τού ραγιά ώστε να νομιμοποιήσουν τον λαθραίο πολυπολιτισμό. Κατεβήκανε από τις πόλεις και τα χωριά μας τα σύμβολα των κατοχών για να έρθουν στις μέρες των μνημονίων εκ νέου με πολιορκητικό κριό την τοκογλυφική εξαγορά τής Ελλάδος και τις πολιτικές συνευρέσεις. Και μας είπαν ακόμη οι ψευτοσύμμαχοι να τούς δώσουμε την εφαρμογή των «μεταρρυθμίσεων», τής μετάλλαξης δηλαδή τού Ελληνικού Έθνους.

Ωθούνται οι Έλληνες στην αυτοκτονία και τη μετανάστευση για να βρουν τάχα γλυκό ψωμί, αυτό που στερούν στο λαό μας ντόπιοι πωλητές και «περιούσιοι» δοσατζήδες. Κάποιες Ελληνίδες έχουν φτάσει στο σημείο να αφήσουν τα γεννήματά τους σε ιδρύματα και κάποιες άλλες μαθαίνουμε πως πωλούν τα ωάριά τους για εξωσωματικές γονιμοποιήσεις προκειμένου να ζήσουν. Αλλά οι ανθέλληνες μάς κατηγορούν επειδή θέλουμε το Έθνος μας ατόφιο και ζωντανό.

Πετροβολούν όλης τής γης οι έμποροι των εθνών και οι εξαγορασμένες υπ’ αυτών συνειδήσεις τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό των Ελλήνων ως αρνητή βίαιο τού κοσμοπολιτισμού τους. Ο πολιτικός εσμός τού κατοχικού καθεστώτος τούς ακολουθεί με βήμα ταχύ και συγχρονισμένο. Αυτοδιαλύονται σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές από τις αμαρτίες τους και την οργή των Ελλήνων για την προδοσία αλλά οδεύουν στην συνένωση των αμαρτωλών τους «δυνάμεων» προκειμένου να αποτρέψουν την Ένωση των Ελλήνων υπό τη σκέπη τού Έθνους.

Ματαιοπονείτε εθελόδουλοι και ξέρετε γιατί;  Γιατί πολύ απλά ο Εθνικισμός είναι η φυσική θέση αντιλήψεων και αρχών τού Έλληνα. Είναι μέσα στη γενετική του σύνθεση και την κοσμοθεωρία του. Ο Εθνικισμός μας γεννήθηκε μαζί με τον Ελληνισμό ως Κοινότητα Όμαιμων Ανθρώπων με κοινή πολιτισμική καταβολή. Είναι ίδιον τού Έλληνα να βαστάει ψηλά τα εικονίσματα τής Φυλής, να τα καλλωπίζει και να τα επεκτείνει. Είναι ίδιον τού Ζωντανού Έθνους μας να υπακούει στους φυλετικούς νόμους και να μην συγκατοικεί με τη βαρβαρότητα.

Τού αρέσει να βροντοφωνάζει την Ελληνικότητά του και την Πίστη του. Να σηκώνει ψηλά τη Σημαία και το Ευαγγέλιο. Δεν κατεβάζει ο Έλληνας το λάβαρο τού Έθνους και τού Αγώνα για Λευτεριά από την καρδιά και το σπίτι του. Και δεν ενοχλείται σε καμία των περιπτώσεων από τον γλυκύ ήχο τής καμπάνας που επιδιώκουν οικουμενιστές και διεθνιστές να εξαλείψουν. Ομολογεί την Πίστη του σε Χριστό, Ελλάδα και Καθαρή Ελληνική Οικογένεια. Τα δε όπλα τα διαθέτει για την αποτίναξη των ζυγών, οποτεδήποτε και με οποιανδήποτε τρόπο αυτοί κάμουν την εμφάνισή τους.

Τα γερά έθνη, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα γερά κάστρα, δεν πέφτουν και οπωσδήποτε δεν καταργούνται. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θεμελιώνονται από την εξάλειψη τής Φυλής με την διασπορά των επίπλαστων συνδρόμων ενοχής που σκορπούν οι καταπιεστές των λαών. Η ύπαρξη τής Ελληνικής Φυλής και η απόλυτη άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων θεμελιώνει την ύπαρξη τής Πατρίδος, αφού σε διαφορετική περίπτωση μήτε κράτος μήτε έθνος μπορεί να σταθεί.

Δεν μπορεί κανείς να επικαλεστεί τη σωτηρία εκείνου που θέλει να εξαλείψει ή στην καλύτερη περίπτωση να αφομοιώσει σε μια οικουμένη ομοιόμορφη κάτω από το σκήπτρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο Εθνικισμός μας λέγει πως όποιος θέλει να ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να εξαλείψει τις διακρίσεις, εκείνος εργάζεται στο δικό του σπίτι με τις δικές του δυνάμεις και το δικό του λαό επιθυμώντας αυτό να ισχύσει και στα λοιπά έθνη. Λατρεύει τον Θεό του και δεν γεμίζει τον τόπο με ξένους ναούς για να νομιμοποιήσει τούς λαθρεπιβάτες τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού.

Ο Έλληνας βαστάει ως κόρη οφθαλμού την εθνική του κυριαρχία και επιζητάει την εθνική παρουσία εκεί που συγκυρίες και συμφέροντα «ξέχασαν» τον ελληνισμό έξω από τα σύνορα. Δεν την εκχωρεί την εθνική του κυριαρχία ούτε την μειώνει με οικονομετρικά δεδομένα και στημένες κρίσεις.

Την κοινωνική του αλληλεγγύη την παρέχει πλουσιοπάροχα και άμεσα στα εθνοφυλετικά του αδέρφια που χειμάζουν, διότι ο διαχωρισμός τού λαού μας σε τάξεις και πολιτικές θέσεις δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Η κοινωνική μας αλληλεγγύη υπακούει στον Νόμο τού Αίματος και το δικαίωμα των Ελλήνων να φτιάξουν μια δυνατή πατρίδα με εύρωστους Έλληνες που θα συμμετέχουν άπαντες ισότιμα.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός προτάσσει την πολιτισμική και δημιουργική υπεροχή τής Ελληνικής Φυλής όπου το Κράτος Πρόνοιας και η Δύναμη Πυρός συνυπάρχουν προασπίζοντας την εθνική ανάπτυξη και ασφάλεια. Η Μητρότητα και η Εθνική Εργασία καθρεφτίζονται στα πρόσωπα πολλών και πολυμελών ελληνικών οικογενειών. Η δική μας Ελλάς καρπίζει και μεγαλώνει την Γη των Πατέρων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: