ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 10-7-2013.

Προσπαθούν να επιβληθούν τα γιουσουφάκια τής παγκοσμιοποίησης και τού διχαστικού σπόρου. Παίρνουν νέα μέτρα για να μας συρρικνώσουνε. Υβρίζουν την Πίστη και την Ιστορία μας, το Χριστό μας και τους Προγόνους μας. Βάζουν μέσα στην Πατρίδα μας γυρολόγους που έχουν στις αποσκευές τους χολερικό μίσος για το Έθνος μας.

Θα μας βάλουν νέες εισφορές, νέους φόρους και την ίδια ώρα θα μειώσουν τις αποδοχές και θα ανοίξουν την κόλαση των κατασχέσεων υπέρ των τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης. Χαρίζουν τους ελληνικούς ενεργειακούς πόρους στους δανειστές των εθνών και βάζουν την πατρίδα μας όμηρο στους εξ ανατολών αγωγούς που θα πρέπει να τους χρυσοπληρώσουμε κιόλας.

Από την άλλη πλευρά οι κερδοσκόποι σαν τον διαβόητο Σόρος μάς κάνουν μαθήματα «ανθρωπισμού» και «φιλανθρωπίας». Αλλά ποια είναι αυτή η «φιλανθρωπία»; Είναι η παράδοση τής ελληνικής κοινωνίας στους λαθρομετανάστες που δολοφονούν Έλληνες και η πλήρης αποδοχή τού λαθροεποικισμού από το λαό μας. Και όλα αυτά όταν στα εκπαιδευτήρια τού ανθελληνικού διεθνισμού που φτιάχνουν και στα επικοινωνιακά θεάματα που κατασκευάζουν, όπου φκιασιδώνουν άποψη, ακούμε πόσο κακό και ρατσιστικό πράμα είναι η Ορθοδοξία και ο Εθνικισμός και η Καθάρια Ελλάς.

Για κάποιους ελληνόφωνους το αίμα των Ελλήνων και οι χιλιάδες απολύσεις και το σκόρπισμα τής Φυλής μας στους ανέμους τού νεοταξισμού δεν είναι το μείζον ζήτημα. Δεν τους απασχολεί ο εκτοπισμός μας εν καιρώ υποτίθεται ειρήνης μήτε οι ενέργειες των προσωρινών μας γειτόνων που περιμένουν να γίνει ο κακός χαμός που θέλει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Το ξεγύμνωμα τής Πατρίδος μας από τους τοκογλύφους και η φυγή με τα λάφυρα στα χέρια τους, η σημαδεμένη πτώχευση από το στημένο χρέος, οι «ανοίξεις» των ρέμπελων τού «προοδευτισμού» και των λαθροεποικιστών, η δίκαιη οργή των Αληθινών Ελλήνων.

Αυτοί οι ελληνόφωνοι βρίσκονται ανάμεσά μας γιατί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τού σχεδίου διαλύσεως τής Ελλάδος. Είναι οι γνωστές καθεστωτικές βδέλλες. Κάνουν συνέδρια και συμπτύσσουν τα διαλυμένα κομματικά μαγαζιά στο μεγάλο νεοταξικό στρατόπεδο των πολιτικάντηδων που τους χωράει όλους, από φιλελεύθερους και σοσιαλιστές έως μαρξιστές. Ανακαλύπτουν τον πατριωτισμό στις θέσεις των πολιτικών δεινόσαυρων τού νεοφιλελευθερισμού.

Οι αριστεροί συνοδοιπόροι τού Συστήματος κάνουν συγκεντρώσεις που μοιάζουν με οικογενειακές συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν και διαπλεκόμενοι και λαθρεπιβάτες και πρώην ταξικοί τους αντίπαλοι. Ζητούμενο των ψευτοεπαναστατών είναι η δημιουργία μιας μικρής Ελλάδος δίχως Έλληνες. Μια χώρα που θα αποτελείται από ένα τύπο πολίτη χωρίς ταυτότητα και όνειρα, δίχως πίστη και σκοπό ύπαρξης.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτήν την πνευματική και πολιτική βαβέλ που στήνουν όλοι αυτοί οι προστάτες τής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και τού ραγιαδισμού, η μέριμνα των εχθρών τού Γένους μας είναι να μείνουν διασπασμένοι και αδρανείς οι Έλληνες που αντιστέκονται. Να οδηγηθούμε στον μινώταυρο τής Παγκοσμιοποίησης κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για την αδράνεια και την σιωπηρή αποδοχή των κανόνων τού πολιτικού παιχνιδιού. Να λέμε πως εσύ είσαι φασίστας, εσύ είσαι συστημικός, εσύ καπηλεύεσαι τις ιδέες σου και άλλα γνωστά και τεχνητά στεγανά.

Ο Εθνικοκοινωνισμός τού Έλληνα γεννήθηκε σε τούτα εδώ τα αιματοβαμμένα χώματα από πολύ μεγάλα αναστήματα τής διανόησης και τής πολεμικής αρετής. Από τον Ηρόδοτο που οριοθέτησε την ελληνικότητα στο Αίμα, την Ψυχή, τη Γλώσσα, τις Παραδόσεις και τη Θρησκεία. Από τον Σωκράτη που όρισε αγιωτέρα πάντων ημών την Πατρίδα. Από τον Ισοκράτη που όρισε πως ο Έλληνας πρέπει να υποδουλώνει όσους θέλουν την σκλαβιά του και να ασκεί ελληνική ηγεμονία δικαίου και δυνάμεως. Τον Λεωνίδα που μας έδειξε τον δρόμο τής εθνικής αντίστασης, τον Αριστοτέλη που δίδαξε την ανωτερότητα τού Ελληνικού Πνεύματος και τον Αλέξανδρο που έκανε μέσα από την Ελληνική Κοσμοκρατορία πραγματικότητα την Αποστολή τού Ελληνισμού.

Ο Εθνικοκοινωνισμός και ο Πατριωτισμός τού Έλληνα, η Πίστη του στο Θεό και την Ελλάδα ζυμώθηκε μέσα από το διάβα διαδοχικών κατοχών από τον Μέγα Στρατηγό τής Φυλής μας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που όρισε πως για τους ριψάσπιδες και τους προδότες το μόνο γιατρικό είναι η Φωτιά και το Τσεκούρι. Ο παντελής όλεθρός τους για να ζήσουν ως ελεύθεροι Έλληνες τα παιδιά μας και η Φυλή στο διηνεκές.

Να προχωρήσουμε αδερφωμένοι στην ανακαίνιση τού πολιτισμού και τού κράτους μας που τού πρέπει να φτάσει σε όλα τα σκλαβωμένα εδάφη μας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Και έτσι ζυμώθηκε ο Ελληνισμός μας στους νεότερους χρόνους από διανοητές σαν τον Ίωνα Δραγούμη που γύρεψε να θεωρήσουμε χρέος τού καθενός μας την αναγέννηση τής Ελλάδος με ένα κράτος υπηρέτη τού Έθνους κι όχι δολοφόνο του.

Εκείνος που σηκώνει το βλέμμα του για να μας πάρει το σπίτι που γεννηθήκαμε, τον εργασιακό μας μόχθο, το ψωμί των παιδιών μας και την Πατρίδα πρέπει να ισοπεδωθεί. Είτε είναι ελληνόφωνος είτε είναι βάρβαρος, ψευτοσύμμαχος ή εισβολέας.

Προορισμός τού Έλληνα είναι να δημιουργεί, να διδάσκει, να εργάζεται, να πολεμά και να νικά, χτίζοντας Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Κάτω η αστική δημοκρατία των τυράννων μισητών μας και η παγκοσμιοποίηση των άνανδρων γυρολόγων. Έγερση των Ενωμένων Ελλήνων για Επαναστατική, Λαϊκή, Φυλετική και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: