ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 13-8-2013.

Υπάρχει ένα τραγούδι απαγορευμένο από το καθεστώς τής δουλείας που λέει πως δεν πρέπει τη λευτεριά σου να τη ζητιανεύεις και το δίκιο σου με λόγια να μην γυρεύεις. Και ακόμη πως ό,τι μάς κλέψανε και μάς ντροπιάσανε, πρέπει να σηκώσουμε σπάθα φονική για να εξοντώσουμε τον εχθρό και να το πάρουμε πίσω.

Με άλλα λόγια δηλαδή η διαχρονική αλήθεια τού Ελληνικού Γένους είναι πως δεν πρέπει να αφήνουμε πίσω και μακριά από την αγκάλη μας τίποτα το ελληνικό. Να μην σκορπούμε μήτε γη μήτε ψυχές μήτε μνήμες τής Φυλής μας. Σκλαβιά και αφομοίωση δεν ταιριάζουν στον Έλληνα παρά μονάχα λευτεριά, λεβεντιά και μεγαλοσύνη.

Αυτήν την Ελληνική Τιμή κράτησε ψηλά με τη θυσία του ο Αριστοτέλης Γκούμας, το 37χρονο παλικάρι τής Χιμάρας που έπεσε άνανδρα δολοφονημένος από Αλβανούς τον Αύγουστο τού 2010. Πότισε με το τίμιο αίμα του τον αγώνα για ελληνική Βόρειο Ήπειρο στην γη των προγόνων του που τον ανέστησε και τον έθρεψε με τα νάματά τους.

Το έκαμε επειδή δεν ήθελε να μιλήσει στη γλώσσα των βαρβάρων κατακτητών που περιορίζουν ακόμη σχολειά και εκκλησιές αλλά στην Θεία Ελληνική Γλώσσα. Αυτό ήταν το αμάρτημά του σύμφωνα με τούς κατακτητές Αλβανούς, τα υποπόδια Τουρκίας και νεοταξισμού. Την γλώσσα μού έδωσαν ελληνική και δεν την εγκαταλείπω. Αυτή ήταν η απόφαση τού Αριστοτέλη και την υπερασπίστηκε ηρωικά έως τού τέλους.

Οι προσωρινοί μας γείτονες δεν χάνουν ευκαιρία να μάς θυμίζουν τις άθλιες διεκδικήσεις τού ψευδοκράτους τους στην Ελεύθερη Ήπειρο με τούς Τσάμηδες, να ζητούν αλβανικά σχολεία σε γη ελληνική και να μην αναγνωρίζουν την ελληνικότητα τής Βορείου Ηπείρου Μας, αναγνωρίζοντας καθεστώς μειονοτικό σε περιορισμένες περιοχές. Όμως η αλήθεια είναι άλλη και την γνωρίζουν μα και αγωνίζονται γι’ αυτήν όλοι οι αλύτρωτοι αδελφοί μας και στο πλευρό τους κάθε Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής. Πως στην Βόρειο Ήπειρο δεν υπάρχει μια μειονότητα αλλά μια Συμπαγής και Πλειοψηφούσα Ελληνική Κοινότητα και πως η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελλάδα.

Σ’ αυτήν την αλήθεια και σ’ αυτή την πίστη έμεινε εδραίος ο Αριστοτέλης. Τιμητής στο πεδίο τής καθημερινότητας τής ιστορίας που ξεκινάει από τον Ιλλυριό, τον γιο τού Κάδμου και τον τρανότερο βασιλιά τής Ηπείρου Πύρου μέχρι τον Έλληνα Άρχοντα Καστριώτη, δεινό αντιτούρκο κι όχι φιλότουρκο, και έως το λιοντάρι τής Χιμάρας Σπυρομήλιο. Σ’ αυτήν την ίδια γη λοιπόν την ποτισμένη με το αίμα των αγωνιστών τής αυτονομίας και τής ενώσεως με την Ελλάδα προστέθηκε νέος αδάμαστος λέοντας με το όνομα Αριστοτέλης Γκούμας.

Ο Εθνομάρτυρας κράτησε ψηλά στο εικονοστάσι τής Φυλής τον Χριστό, την Σημαία και την Γλώσσα, όλα καθάρια ελληνικά. Γύρεψε να κρατήσει ζωντανά τα δικαιώματα τού αληθινά ζωντανού, επομένως λεύτερου ανθρώπου και την ψυχή του αιώνια αδούλωτη. Και τα κατάφερε σαν έτοιμος από καιρό. Τι ομορφότερο από το να αγκαλιάσεις μέσα σου τα ζώπυρα τού Ελληνισμού. Η τελειότητα τού Γενναίου Έλληνα!

Τσαντίστηκαν κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη σαν τούς στρατευμένους συμμορίτες που τριγυρνάνε στην πατρίδα μας κλέβοντας δουλειές και ψυχές. Υψώσανε φωνή θρασιμιού στον Αριστοτέλη γιατί δεν τούς απεύθυνε το λόγο στο τουρκαλβανικό ιδίωμα αλλά στην γλώσσα τού Πύρου. Δημιούργησαν επεισόδιο, φύγανε τάχα προς τα πίσω και επέστρεψαν σαν δειλά σκοτεινά όντα για να πατήσουν με αυτοκίνητο δύο φορές επάνω από το παλικάρι από τη Χιμάρα.

Τον φάγανε πισώπλατα για να προστατευτούν στη συνέχεια από τους Αλβανούς τυράννους που κρατούν σκλαβωμένη την Μείζονα Ελληνική Ήπειρο Χώρα. Γιατί αυτή είναι η γεωγραφική και ιστορική πραγματικότητα τής περιοχής. Δεν υπάρχει Αλβανία μήτε αναγνωρίζουμε κανένα τέτοιο «κράτος» - δημιούργημα τού «περιούσιου» νεοταξισμού που σκαρώθηκε για να γίνει σκλαβωτής Ελλήνων και βάση ψευτοσυμμαχική και τουρκική σε βάρος τής Ελλάδος τού Αριστοτέλη Γκούμα. Οι Βορειοηπειρώτες, οι Βλάχοι και οι Τόσκηδες είναι Έλληνες πέρα έως πέρα.

Εάν λοιπόν τώρα νομίζουν κάποιοι πως θα μάς κάνουν να ξεχάσουμε τον Ήρωα και τούς πόθους του προσαρμοσμένοι στα μέτρα τού στενού και στενόκαρδου μνημονιακού προτεκτοράτου, κάμουν σφάλμα μέγα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν ξεχνούμε τίποτα. Θα αποδώσουμε δικαιοσύνη ελληνική και αμείλικτη. Εμείς οι Έλληνες Πολεμιστές τής σπάθας και τής ελληνικής ράτσας δεν είμαστε καμωμένοι για πεισιθάνατες ηρεμίες αλλά για σαρωτικές διεκδικήσεις των δικαίων τής Φυσικής Μεγάλης Ελλάδος.

Δεν είμαστε ζητιάνοι σαν τούς πολιτικάντηδες αλλά απαιτητές σαν τον Αριστοτέλη. Δεν μάς αρέσουν οι λόγοι που βασίζονται σε αλισβερίσια διότι δεν δίδουμε τίποτα στον εχθρό και γυρεύουμε όλα όσα μάς κληροδότησαν οι Πατέρες μας σαν τον Αριστοτέλη. Δεν τεμαχίζουμε γλώσσα και ιστορία και πίστη αλλά τραβούμε μια γραμμή αιμάτινη που τα ενώνει έως εκεί που βρίσκεται ο πιο μακρινός ελληνικός τάφος σαν τον Αριστοτέλη Γκούμα.

Υψώνονται οι δάδες τής Ελληνικής Φυλής στους ουρανούς σαν την τίμια ψυχή που αγκαλιάζουν σιμά στο Θεό. Ξεδιπλώνονται τα λάβαρα τού Αυτοκρατορικού Ελληνικού Γένους χαιρετώντας τον Εθνομάρτυρα και αποδίδοντας την Τιμή που μονάχα κρυστάλλινες ελληνικές και εθνικιστικές καρδιές γνωρίζουν. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: