ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ 17-8-2013.

Η διάλυση τού ελληνικού έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας είναι προ των πυλών. Δεν ωφελούν οι στρογγυλευμένοι λόγοι και οι πλαστές σωτηριώδεις αιτιάσεις μήτε οι χρόνοι αναμονής και οι πολιτικά ορθοί τρόποι αντίδρασης. Τα πυρά που δεχόμαστε είναι προς το παρόν πολιτικά αλλά σκοτώνουν το ίδιο αποτελεσματικά με τα στρατιωτικά ενώ σέρνουν από πίσω τους και τα πραγματικά.

Συνεπώς δεν ωφελεί να χώνουμε το κεφάλι κάτω από την άμμο σαν την στρουθοκάμηλο για να αποφύγουμε την πραγματικότητα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να αντικρίσουμε την πραγματικότητα και να δώσουμε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο με σκοπό να συντρίψουμε τον εχθρό και να νικήσουμε. Να φτιάξουμε εμείς το κατάλληλο για τον Ελληνισμό μας περιβάλλον αποκτώντας μια ελληνική πατρίδα δικαίου και ισχύος.

Η κοινωνία μας δεν ανήκει στον ελληνικό λαό αλλά στους «περιούσιους» τοκογλύφους και στους λαθρομετανάστες. Τα πολιτικάντικα φερέφωνα τού ντόπιου νεοταξισμού ήδη μάς φέρνουν με το μαλακό την είδηση που έχουν ήδη διαρρεύσει. Πως έρχονται νέα αιματηρά μέτρα με νέους φόρους, νέα ψαλιδίσματα αποδοχών, νέες γενικευμένες απολύσεις. Σπρώχνουν κόσμο στην απελπισία και την αυτοχειρία για να ξεπουλήσουν τον ελληνικό πλούτο στην αληθινή κυβέρνηση τής παγκόσμιας συμμορίας.

Στις κεντρικές οδούς των Αθηνών οι λαθρομετανάστες πωλούν την ελέω παρανομίας πραμάτειά τους και επιτίθενται στα όργανα τής τάξης που τούς κάνουν τούς νόμιμους ελέγχους. Βγάζουν μαχαίρια και βιάζουν Έλληνες και ελληνόπουλα. Ζητούν και τούς δίδονται προκλητικά προνόμια σε υγεία, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, παντού. Θέλουν θρησκευτικούς χώρους, σχηματίζουν τεχνητές ψευτομειονότητες και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ενάντια στον Εθνικισμό και τον Ελληνισμό μας ως δήθεν καταπιεζόμενοι. Κι όλα αυτά με χρήμα και στήριξη νεοταξική και διεθνιστική.

Ο ενεργειακός μας ορίζοντας γίνεται αντικείμενο δοσοληψίας με τον σιωνιστικό παράγοντα την ίδια στιγμή που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μάς σέρνουν σε αγωγούς φυσικού αερίου που είναι ακριβοί και περνούν από την Τουρκία. Οι ΗΠΑ, έχοντας βγάλει τη Ρωσία από το παιχνίδι και έχοντας μια δοτή ελληνόφωνη κυβέρνηση απέναντί τους, βάζουν στο χέρι τη μερίδα τού λέοντος τού γεωφυσικού μας πλούτου μέσω της υπογραφής συναντίληψης μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδος. Και στη Λάρισα, στο εκείθε νατοϊκό στρατηγείο νοτιοανατολικής Ευρώπης, τοποθετήθηκε Τούρκος Επικεφαλής.

Η Ελλάς λοιπόν οδεύει με κατεβασμένες τις σημαίες της προς τον όλεθρο και το βιολογικό της θάνατο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε να συμβεί. Αυτή η αθλιότητα και το καθεστώς που την παράγει θα ανατραπούν από τον ελληνικό λαό και τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Διότι αυτή η Πατρίδα είναι το δικό μας εθνικό, λαϊκό και φυλετικό σπίτι. Είναι η Ελλάς των Ελλήνων Πατριωτών που πρέπει να γίνει ελεύθερο κράτος.

Ελεύθερο κράτος σημαίνει να ανήκει η Ελλάδα στον εαυτό της, ένα κράτος κυρίαρχο κι όχι προτεκτοράτο. Ελεύθερο κράτος σημαίνει μια κοινωνία δικαίου που την διοίκηση και τη διαχείριση την ασκούν εκείνοι οι Έλληνες στο Γένος, το Αίμα και το Πνεύμα που παράγουν τον πλούτο τής χώρας και καλλιεργούν τη γη της κι όχι οι διορισμένοι αργόσχολοι τού νεοταξισμού και κάποιοι απάτριδες πλουτοκράτες μαζί με τούς διεθνείς τοκογλύφους. Ελεύθερο κράτος σημαίνει να είναι όλα τα παιδιά τού Γένους και όλα τα εδάφη του κάτω από την Ελληνική Σημαία.

Ο Εθνικιστής είναι ο Σημαιοφόρος τής Φυλής που δίδει το έναυσμα για την απόκρουση τού κάθε εισβολέα χωρίς περιττές ευγένειες και προσκυνήματα, με τον ίδιο αμείλικτο τρόπο που εκείνος ζητά γη και ύδωρ. Όποιος ζητά Ελλάδα, την επόμενη κιόλας στιγμή παύει να είναι μέτοχος τής ζωής. Ο Εθνικιστής είναι εκείνος ο πολεμιστής τής Φυλής που αγωνίζεται για να γίνει η Ελλάς Δύναμη αυτάρκειας για το λαό της και Ισχύος στις διεθνείς της σχέσεις. Είναι εκείνος που παίρνει ορμή από τα προγονικά νάματα και αναπτύσσει τη γη του και τα κάλλη της με τα ίδια του τα χέρια.

Το να πολεμάς εκείνον που σε πολεμάει δεν είναι μίσος αλλά δικαιοσύνη και φιλοπατρία. Το να θέλεις να γίνεις καλύτερος από τις γενιές Ελλήνων που πέρασαν είναι όρκος που μάς γύρεψαν οι Πατέρες μας και τούς δώσαμε εμείς. Οι ενέργειες που κάμεις για να γίνεις καλύτερος από τα άλλα έθνη δεν είναι μίσος και ματαιοδοξία αλλά το χρέος σου να εξασφαλίσεις την μακροημέρευση τής Ελληνικής Φυλής, να πάρεις στα χέρια σου ελληνική διοίκηση δικαίου και να δώσεις εκ νέου φως Πίστης και Πολιτισμού.

Να κοπιάζεις για το λαό σου και για τα παιδιά σου και όχι για τις διεθνείς σχέσεις και υποταγές. Να κρατάς την ιερότητα τής Πίστης σου μακριά από τις οικουμενιστικές συναντιλήψεις. Να ποτίζεις τη γη σου με τον τίμιο ιδρώτα και όταν το καλέσει η στιγμή με το τίμιο αίμα σου δίχως άκοπες ευδαιμονίες και αντίδωρα προς ξένες πλάτες.

Να λες πως η σωτηρία και επομένως το τράνεμα τής Πατρίδος είναι δική σου υπόθεση. Να δίδεις φως γνώσης ελληνικής και παράδειγμα ηρωικού τρόπου ζωής στα παιδιά σου. Να κομματιάζεις σύνορα σκλαβιάς και να λευτερώνεις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Τότε είσαι αληθινός Σημαιοφόρος τής Ελληνικής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: