ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΑ ΑΓΙΟΝΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 31-8-2013.

Ήρθε το πλήρωμα τού χρόνου να γίνει το ποθούμενο τού Γένους μας. Η εθνική μας ολοκλήρωση έρχεται ως ήλιος φωτεινός που θα σκορπίσει τα σύννεφα τού μισελληνισμού που μάς ζώνουν. Η ασιατική λαίλαπα εξ ανατολών έρχεται σε σύγκρουση συμφερόντων με τον ψευτοπεριούσιο νεοταξισμό που την έφερε και τη συντήρησε στην περιοχή μας ως δεσμοφύλακα των Ελλήνων.

Τα σχέδια για «ειρηνικές» συνευρέσεις και συγκυριαρχίες θα θαφτούν στο Αιγαίο. Θα ακολουθήσουν την τύχη τού οικουμενισμού που απεργάζονται οι ψευτοσύμμαχοι για την πατρίδα μας. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα, η γεωπολιτική αξία τής περιοχής μας τεράστια όση και ο γεωφυσικός της πλούτος και η εξουσία χωράει μονάχα έναν. Τούρκος και Σιωνιστής μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα και η έριδα σπρώχνει τούς τουρκομογγόλους να μάς επιτεθούν.

Καιρός είναι πλέον να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τούς φρόνιμους ραγιάδες και δωσίλογους πολιτικάντηδες, διότι το κακό φτερουγίζει πάνω από τον ελληνικό ορίζοντα. Ήδη ο οικονομικός πόλεμος που υφιστάμεθα από το νεοταξικό κτήνος επεκτείνεται στο Πεδίο τής Τιμής. Οι πολεμικές μηχανές ζεσταίνονται. Είναι απολύτως βέβαιο πως από την στιγμή που θα αποκτήσουμε ελληνική, επομένως εθνικιστική, πολιτική διοίκηση, το κακό θα ξεσπάσει στα κεφάλια των εχθρών μας, δίδοντας στο Ελληνικό Έθνος την καλή είδηση τού μεγαλώματός του.

Στα Αγιονέρια τού Γένους λοιπόν θα πραγματώσουμε την αποστολή μας. Ήδη στην Αλβανία τα πιστά σκυλιά τής Τουρκίας έχουν ανάψει το φιτίλι με τον διωγμό των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας και τής Ορθοδοξίας μας. Η Συντονιστική Φοιτητική Επιτροπή Βορειοηπειρωτικού Αγώνα μίλησε στην ανακοίνωσή της για τα γεγονότα τής Πρεμετής ξεκάθαρα για τον καθοδηγητικό ρόλο τουρκικών και αραβικών μυστικών υπηρεσιών και για την ανάγκη συσπείρωσης των Ελλήνων τής Βορείου Ηπείρου υπέρ των εστιών και των δικαίων τους.

Μιλάμε για την Αλβανία που φιλοξενεί στον υπό κατοχήν ελληνικό Αυλώνα εγκαταστάσεις για το τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Για την Αλβανία που σκότωσε τον Αριστοτέλη Γκούμα επειδή μιλούσε ελληνικά. Αυτή λοιπόν η Αλβανία δήλωσε μέσω τού δημάρχου Πρεμετής πως παρά την ανακατάληψη τού ελληνικού ναού τής Θεοτόκου, θα κάνει το χώρο που βεβήλωσε πολιτιστικό κέντρο!

Το χρέος μάς καλεί. Ο Θεός υπέγραψε νέο ομόλογο για την απελευθέρωση των ελληνικών πατρίδων. Η απέλαση των Αλβανών από την ελεύθερη και την σκλαβωμένη Ελλάδα, η εγγυητική δράση και παρουσία τού Ελληνικού Στρατού είναι η ενδεδειγμένη λύση από μια Ελλάδα που θα λευτερώσει το κράτος της από τούς τοκογλύφους που βάζουν οικονομική φωτιά στα σπίτια μας και από τούς λαθρομετανάστες με τούς διεθνιστές που μαζεύουν υλικά «ισλαμικής άνοιξης» σε πανεπιστήμια και κέντρα «υποδοχής» - στρατοπέδευσης.

Η Τουρκία σπεύδει να εκμεταλλευτεί την παρουσία τού ψευτορωμέϊκου. Μάς στέλνει μηνύματα των αισθημάτων «φιλίας» που έχει μέσα του ο κατακτητής για τον κατακτημένο. Εισβάλλουν λοιπόν στα γαλανά νερά τού Αιγαίου τα ψεύτικα ερευνητικά σκάφη. Τα πολεμικά της αεροσκάφη προσβάλλουν εικονικά στόχους στους Φούρνους και όπου αλλού υπάρχει εγκαταλελειμμένη ή προς ξεπούλημα ελληνική γη. Και οι πράκτορές της σε μουφτείες, πρεσβείες, ελληνόφωνα κυνοβούλια και αλλού ζητούν από τούς μουσουλμάνους λένε τής Αν. Μακεδονίας να αποκοπούν από την Ελληνική Πατρίδα.

Ποιοι τα κάνουν όλα αυτά; Οι Τούρκοι που προκειμένου να εξυπηρετήσουν το όραμα που έχουν για ανασύσταση τής οθωμανικής τους αυτοκρατορίας μπαίνουν στο στόμα τού σιωνιστικού λύκου σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Το παίζουν προστάτες των ισλαμιστών όπως στην περίπτωση τής Αιγύπτου και πέφτουν βήμα με βήμα στην αγκαλιά τού νεοταξικού πύθωνα που χαρακτηρίζει την Τουρκία προσβλητική.

Το θέμα τής σωτηρίας, τής ανακάμψεως και τής ισχυροποιήσεως τής Πατρίδος μας είναι ξεκάθαρα στα δικά μας και μόνον χέρια. Μπορούμε και πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε τα μισελληνικά κεφάλια που ζητούν εκ νέου ελληνική γη να κοπούν δια παντός. Να υποστούν δεινή πολιτική και στρατιωτική ήττα. Να ανοιχθεί διάβαση γεωπολιτική που θα την ακολουθήσουμε και να εντάξουμε τις αλύτρωτες πατρίδες στον ελληνικό εθνικό κορμό ενώ παράλληλα ο νεοταξισμός θα υποστεί σημαντικά και βαθιά τραύματα.

Η λεηλασία τού πλούτου, τής γης και τής ψυχής μας γίνεται από τούς ίδιους δράστες. Είναι ένα διαρκές έγκλημα μακρού χρόνου και θα ανακοπεί μονάχα από την Ελληνίδα Δικαιοσύνη και το Ελληνικό Ξίφος. Κάθε έγκλημα έχει την τιμωρία του και κάθε τιμωρία ακολουθείται από την αποκατάσταση τού Δικαίου που ευλογεί ο ίδιος ο Θεός.

Ο Ελληνικός Στρατός παρά τα τραύματα και την παρουσία κάποιων ολίγιστων, διαθέτει ακμαίο εθνικό φρόνημα, στρατηγικό στόχο και μεγάλο έρεισμα στην ελληνική κοινωνία. Και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα μοιράζεται το ίδιο έρεισμα και την ίδια επιθυμία για κάθαρση των ξένων σωμάτων στην γη και την αυλή μας.

Η γραμμή που ενώνει αυτά τα δύο ιστορικά μας μεγέθη θα τα γεφυρώσει γεωφυσικά με την Μεγάλη Ιδέα κάτω από την σκέπη τής Μεγάλης Ελλάδος. Η μοιραία κάθοδος τής Ρωσίας θα βάλει στη φωτιά τούς μισέλληνες. Τότε η Καθαρή Εθνικιστική Ελλάς θα γίνει Εγγυήτρια και τελικά κάτοχος των ελληνικών πατρίδων. Η Φυσική Ελλάς θα ξεπηδήσει μέσα από τα Αγιονέρια τής Φυλής μας, εκτεινόμενη από Β. Ήπειρο έως Πόντο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: