ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ



ΑΘΗΝΑ 16-8-2013.

Οι νεκροθάφτες τής Φυλής μας συνεχίζουν απτόητοι το μισελληνικό τους έργο όταν οι ελληνόφωνοι ολετήρες κανονίζουν ήρεμα τις πολιτικές τους συμμαχίες και τη συκοφάντηση τού ελληνικού εθνικισμού. Η διανομή των εδαφικών μας ιματίων με την συναλλακτική πρακτική τού χρέους γίνεται κάτω από το μανδύα τού φίλου τάχα και σύμμαχου. Η εξαθλίωση τού λαού μας θα βαθύνει με τα μέτρα τού Φθινοπώρου, η λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα βαίνει απτόητη και η Τουρκία βάζει πόδι στα εδάφη μας με όλους τους τρόπους.

Αφωνία και απραξία απέναντι στις προκλήσεις επιδεικνύεται από το καθεστώς τού δημοκρατικού δωσιλογισμού. Είναι απορροφημένοι στις κοινοβουλευτικές τους δουλίτσες για τον διαδικαστικό τρόπο ψηφίσεως των νομοσχεδίων τής καταδίκης μας  και στις συμμαχίες απέναντι στον κακό δράκο που απειλεί την διεκπεραίωση των νεοταξικών εντολών. Οι μόνες πράξεις τους είναι οι υπογραφές που βάζουν επάνω στα παλιόχαρτα που τούς κομίζουν οι πραγματικοί κυβερνήτες τού κράτους «μας», οι «περιούσιοι» παγκοσμιοποιητές. Ο δε δράκος που απειλεί το ψευτορωμέϊκο είναι φυσικά ο Έλλην που πιστεύει σε Θεό και Ελλάδα.

Ασχολούνται λοιπόν οι γραικύλοι με τις νέες μειώσεις των αποδοχών και τις νέες απολύσεις. Την ίδια στιγμή ασχολούνται με την περαιτέρω μείωση τής εθνικής μας κυριαρχίας που ανοίγει το δρόμο στην αφαίρεση εθνικών εδαφών. Οι Τούρκοι διαβαίνουν τα εθνικά μας σύνορα ως νέοι πασάδες που επιθεωρούν τούς μουσουλμανικούς ελληνικούς πληθυσμούς που οι ίδιοι ονομάζουν τουρκικούς, υποσχόμενοι τη στέγη τού τουρκικού κράτους. Εισέρχονται ως επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν γη ελληνική σε Θράκη και νησιά, όταν ο στρατός μας ετοιμάζεται να διαβεί αυτές τις γέφυρες με τα άρματα.

Δεν σταματάει όμως μονάχα εκεί η Άγκυρα. Εκμεταλλεύεται επιπλέον τις λεγόμενες νατοϊκές θύρες που πολλάκις έχει χρησιμοποιήσει για να διασχίσει τις θάλασσες και τους αιθέρες μας είτε υπό τον τύπο άσκησης είτε για την έρευνα και διάσωση είτε ως αμφισβητίες των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Τώρα μαθαίνουμε πως θα μάς κουβαληθεί στο συμμαχικό στρατηγείο τής Λάρισας Τούρκος διοικητής. Η Τουρκία επιδιώκει κέρδη παντού, όταν οι υπερφίαλοι σχεδιασμοί της για την ισλαμική κηδεμονία των λαών τής περιοχής την έχουν βάλει απέναντι από τούς συμμάχους της και στο εσωτερικό τής Τουρκίας καλλιεργείται εμφύλιος.

Τι περίεργο τάχα; Κάποιοι θέλουν πάρα πολύ να στήσουν έναν εμφύλιο και στην πατρίδα μας. Οι διαβόητοι «αντιμνημονιακοί» τής πλάκας και οι παρακρατικοί τους δεν «μπορούν» να αντιμετωπίσουν τον οικονομικό εφιάλτη των διεθνών τοκογλύφων και την κατοχή τους παρά μονάχα ξέρουν να συμπλέουν με τα αφεντικά τής νέας ανθελληνικής τάξεως πραγμάτων. Δεν μπορούν να αντιπαλέψουν το κακό, γιατί πολύ απλά το εκπροσωπούν ως η μετεξέλιξη τής σημερινής αθλιότητας επί το «προοδευτικότερο». Έχουν συμφωνήσει οι μαρξιστές τής παρέας με τούς νεοφιλελεύθερους για τα νέα χαράτσια, αφού όπως λέγουν δεν υπάρχουν λύσεις ανώδυνες!

Σε ό,τι αφορά τα εθνικά ζητήματα μαζί με την κοινωνική τους προέκταση ισχύει το πλήρες βάθεμα τής ανυποληψίας και τού τελικού μαρασμού. Σύμπλευση με τις ψευτοτουρκικότητες και τους ψευτομακεδονισμούς υπέρ των Τούρκων και υπέρ των Σκοπιανών. Αγκαλιές και φιλιά επίσης με την Αλβανία που ζητεί σχολεία και εδάφη ενώ οι δικοί «μας» εγκαταλείπουν την Β. Ήπειρο. Ασυδοσία πλήρης και αποδοχή τής παρουσίας των λαθρομεταναστών. Και όλοι μαζί μάς πάνε στο άρμα των σιωνιστών που έρχεται πίσω από το τουρκικό.

Αυτή η Γη όμως έχει φωνή στεντόρεια. Φωνή καθάρια εθνική και λαϊκή, γνήσια ελληνική. Είναι η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών που μεταφράζουν σε απαιτήσεις, πράξεις και νίκες τον πόθο τού ελληνικού λαού. Να μην συληθούν οι τόποι τού μαρτυρίου εκείνων των τρανών Ελλήνων από τους απογόνους των αιώνιων εχθρών μας. Να περιφρουρηθεί η λευτεριά και να φτερουγίσει όπου την στερούνται αδέρφια μας. Να κυβερνηθεί το κράτος από Έλληνες που θα εμπεδώσουν το αίσθημα τής κοινωνικής δικαιοσύνης, τής οικονομικής αυτάρκειας και τής εθνικής βουλήσεως δίχως ξένα αφεντικά.

Ήρθε η ώρα να φύγει μακριά και να πάει στον αγύριστο το ψευτορωμέϊκο. Να πάει να βρει στις φλόγες τής κολάσεως τούς βάρβαρους ανατολής και δύσης. Τώρα πια θα κλείσουν οι παλιές πληγές που μάς κυνηγούν από τούς εθνικοαπελευθερωτικούς χρόνους κιόλας και από παλαιότερα. Τώρα πια θα φύγουμε από την δίνη καιρών άπονων και θα βγούμε στη στεριά τής Φυλής μας παύοντας να είμαστε ναυαγοί τής ζωής από τα παιδικά μας κιόλας χρόνια. Θα πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς κλέψανε σαν τον Οδυσσέα και θα χτίσουμε την Ελλάδα τής καρδιάς μας και τής δικαιοσύνης.

Αυτή η αληθινή Ελλάδα βρίσκεται εκείθε που φτιάχνουν θάλασσα πλατιά τα αίματα και τα δάκρυα τα ελληνικά. Ξεκινά από τα σχολειά, ανασαίνει και μοχθεί σε κοινωνία και γειτονιές, φτάνει στα βήματα τα πολιτικά που λαμβάνονται βουλές και γνώμες, κρούει τα σήμαντρα τής Πίστης και τού Αγώνα. Η δική μας Ελλάδα συνεχίζει το δρόμο της με σθένος και πατριωτική αγάπη στο Πεδίο τής Τιμής. Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τούς απαιτητές τής γης μας και τους κάνει έξωση από τα ελληνικά χώματα. Είναι η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: