ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29-8-2013.

Η Ελλάς είναι ο φωτεινός φάρος για την ασφαλή πλοήγηση τής ανθρωπότητος. Είναι πάνω από όλα Αίμα, Φυλή, Πολιτισμός και Δύναμη Δικαίου. Δεν υποτάσσεται στην φθαρτή ύλη και τη ζάλη τού χρυσού, αλλά υποτάσσει την ύλη στην αθάνατη Ιδέα τού Ελληνισμού. Καθοδηγείται από τις αστείρευτες πηγές τής Πίστης, τής Δύναμης και τής Ελευθερίας.

Γι’ αυτό και θέλουν να μάς την αλλοιώσουν. Διότι μονάχα διαχωρισμένη από τη φύση και τις αξίες της μπορεί να νικηθεί η Ελλάς. Μονάχα αν παύσει να είναι Ελλάς και αν αντί για εκπολιτιστής γίνει σκλάβος τού νεοταξικού κτήνους. Όμως το Γένος μας έχει και μια ακόμη αξία στη φαρέτρα του για να γονατίσει τον εχθρό. Κάθε Έλληνας μαθαίνει στα πρώτα του βήματα πως είναι Κάστρο τής Φυλής. Και όσο υπάρχει έστω κι ένα από δαύτα τα κάστρα, το Γένος δεν θα εκλείψει.

Ας οχυρώσουμε λοιπόν τον Ελληνισμό μας. Να τού πούμε πως πρέπει να αφήσει τη ραθυμία. Να κλείσει τα ρήγματα στα τείχη. Και ακόμη περισσότερο πως στον πόλεμο που γίνεται στα μουλωχτά προς το παρόν κρίνεται το μέλλον το δικό του, των παιδιών του και της γεωπολιτικής του παρουσίας ακόμη. Διότι η παγκοσμιοποίηση προφανώς καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς τούς ίδιους ότι έχει έναν μονάχα υπολογίσιμο εχθρό που θέλει να λαβώσει, την ελληνοποίηση.

Είτε από ανάγκη είτε για λόγους εθνικής υπερηφάνειας είτε γιατί πρέπει να ζήσουμε ως Έλληνες, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως η μόνη μας επιλογή είναι να φτιάξουμε επαναστατικό ελληνικό κράτος και να κάνουμε τις αλυσίδες που μάς φόρεσαν όπλα νίκης. Τι θαρρούμε δηλαδή, πως τυχαία ξεσπάει η κρίση στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρό μας σε βάρος Ελληνισμού και Ορθοδοξίας;

Η αφαίρεση εικόνων και ιερών σκευών, η αφαίρεση τής καμπάνας, η απομάκρυνση των πιστών και το σφράγισμα τού Ναού μας στην Πρεμετή, η απελευθέρωση τού Ναού από τα αδέρφια μας, η επίθεση στο Ελληνικό Προξενείο και οι δύο τραυματισμοί Ελλήνων. Όλα στη θέση τους από τους κατσαπλιάδες που καίνε ελληνικές και εθνικιστικές σημαίες, που αμφισβητούν την ελληνικότητα τής Χιμάρας, που γυρεύουν ελληνικά εδάφη. Και εμείς δεν έχουμε διώξει ακόμη τούς λαθρομετανάστες αυτών και όλους τούς άλλους. Πράμα που για να συμβεί χρειάζεται Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των αλύτρωτων Ελλήνων με το μεγάλωμα τής Ελλάδος μας.

Είναι πασιφανές πως η οικονομική κρίση στήθηκε για να συμψηφιστεί με τις ελληνικές ήττες στα εθνικά μας ζητήματα. Είναι ένα όπλο που φέρανε ψευτοσύμμαχοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες, έχοντας συμφωνήσει το ψαλίδισμα τής πατρίδος μας.

Τα τουρκικά πλοία φτάνουν με απύθμενο θράσος έξω από τα νησιά μας για να «ερευνήσουν» τον γνωστό ελληνικό γεωφυσικό πλούτο με τα όπλα προτεταμένα. Στα κέντρα στρατοπέδευσης των λαθρομεταναστών βρίσκονται σύνεργα εξεγέρσεως και γίνονται φασαρίες. Το ίδιο και στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ο εποικισμός τής πατρίδος από λαθροεισβολείς φουντώνει στο Αιγαίο. Και οι δωσίλογοι θέλουν να απορροφήσουν τούς εισβολείς και να πάρουν σπίτια ελληνικά!

Το σημείο μηδέν έχει φτάσει. Τα Κάστρα τής Φυλής μας θα δώσουν το πύρινο σήμα τής έγερσης. Τις εγέρσεις στην Ελλάδα τις κάνουν μονάχα οι Έλληνες στην Καρδιά και το Αίμα. Και αφού διεθνιστές και μισέλληνες θέλουν να μολέψουν και να αφανίσουν τον Ελληνισμό μας, το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δείχνει το δρόμο τής πάλης για λευτεριά και μεγαλοσύνη.

Είναι ο καιρός που για μια ακόμη φορά στην ένδοξη και ματωμένη ιστορία μας ή θα πάρουμε την στράτα την καλή για πόλεμο που θα φέρει αληθινή ειρήνη, δηλαδή Ισχυρή Ελλάδα, ή θα καθίσουμε στα αυγά μας μέχρι που θα ψοφήσουμε. Ή θα μείνουμε Πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα ή θα δούμε μετά τον κεφαλικό φόρο το χατζάρι τής «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης.

Δεν υπάρχει μόνιμη ειρήνη για το Ελληνικό Έθνος που έρχεται μονάχη ή πάνω σε ξένο άρμα. Υπάρχουν μονάχα τα συμφέροντα τα εθνικά και τα δίκαια τού λαού που έχει υποχρέωση να φροντίσει την αυτάρκεια τής κοινωνίας και την ακεραιότητα τού έθνους του. Υπάρχουν οι δικές του Παραδόσεις και οι δικές του Δυνάμεις για να κρατήσει το Οικόπεδο τής Φυλής και να χτίσει εκεί επάνω την νέα δημιουργία, την νέα γέννα, την Νέα Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.

Αναγέννηση τής Ελλάδος και Εθνική Αντεπίθεση. Αυτός είναι ο σκοπός τής δικής μας Φυσικής Ελλάδος. Δικαιοσύνη, Κοινωνική και Φυλετική Συνοχή, Ακατάπαυτη Εθνική Εργασία, Πολεμική Αρετή ενάντια στον Διεθνισμό και τον Νεοταξισμό. Ελληνικός Πολιτισμός ενάντια στην ανθελληνική βαρβαρότητα. Και φυσικά μια Μεγάλη και Τρανή Ελλάδα για την οποία θα καμαρώνουμε. Μέγας Βασιλιάς ο Χριστός. Συναγωνιστής ο Ελληνικός λαός. Πολιτική Παράταξη το Ελληνικό Έθνος.

Ένα Έθνος, μια Φυλή, ένας λαός, ένα Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα. Μια Μεγάλη Ελληνική Καστροπολιτεία με πιστά κάστρα της εκατομμύρια χαλύβδινων και αποφασισμένων Ελλήνων για καθαρή και εργώδη ελληνική κοινωνία και για μια ισχυρή πατρίδα στην κορυφή τού κόσμου. Κάθε λιθάρι αυτής τής πατρίδος ανήκει μονάχα στα παιδιά μας. Κάθε ελληνική ψυχή είναι και μια Ελλάδα. Η Ελλάδα τού πνεύματος και τής πυγμής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





    






Δεν υπάρχουν σχόλια: